Zien: Jaimie Vaes laat niets-verhullende zwemkleding op Ibiza zien!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Jaimie Vaes laat niets-verhullende zwemkleding op Ibiza zien!

Flink wat ophef om de grootste kleine rapper van het land, Lil Kleine, weer deze week. Jaimie Vaes (zijn vriendin) en hij zijn namelijk alwéér op vakantie in het buitenland. De twee influencers laten natuurlijk altijd graag zien wat ze hebben en wat ze aan het doen zijn, en daar kan niet heel Nederland goed tegen.

Dit keer, net zoals vele andere keren, zijn ze in Ibiza gestrand. Samen met Koen Pieter van Dijk, ook wel bekend als Koen Kardashian (ook een influencer), zijn ze heerlijk van het zonnetje aan het genieten. Hoewel het natuurlijk niet aangeraden wordt om op vakantie te gaan, helemaal niet in het buitenland, kunnen we de vrouw des huizes al snel vergeven wanneer we getrakteerd worden met dit soort kiekjes.

Jaimie Vaes op Ibiza
De foto is geplaatst door Koen maar we verwachten natuurlijk nog veel meer kiekjes en filmpjes van de andere twee. We zagen eerder al hoe de rapper maling heeft aan alle maatregelen die genomen worden om ouderen en kwetsbaren te beschermen. Hij stond toen met Estelle Cruijf te pronken met een paar goedkope flessen wijn. Oja, over Ibiza gesproken.. Moet je eens kijken in welk lijstje die vakantiebestemming héél toevallig voorkomt:

Celeberties

Zien: Bruidsjurk-ontwerper ziet droom vervliegen: ‘Ik vind André Hazes egoïstisch’

Alberto Axu zag het al voor zich – Monique Westenberg die op Bonaire zou schitteren in zijn bruidsjurk. Het huwelijk had moeten zorgen voor zijn grote doorbraak, maar het verbreken van de verloving gooit roet in het eten.

Via Instagram had Alberto Axu al een aantal schetsen laten zien aan Monique, die daar heel positief op reageerde. ‘Het was mooi geweest als hun droomhuwelijk door was gegaan en wij iets voor hen hadden kunnen betekenen. Wow, wat was dat een geweldige kans voor mij geweest’, laat hij weten. Toen de bruidsjurk-ontwerper het nieuws hoorde, dacht hij meer aan Monique dan aan André: ‘Ik dacht: wat heeft die vrouw toch een pech. Ze heeft het al een keer met hem meegemaakt, en nu nóg een keer.’

Egoïstisch

André’s beslissing om opnieuw zijn koffers te pakken en nu definitief de deur achter zich dicht te trekken, begrijpt Alberto niet. ‘Persoonlijk vind ik het egoïstisch. Ik heb naar zijn interviews op tv gekeken en daarin gaf hij aan dat ze weer oude ruzies hadden en hij wil niet dat zijn zoontje daartussen zit. Had hij dat niet kunnen bedenken vóórdat hij haar ten huwelijk vroeg?’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Akwasi geeft toe dat zijn vader crimineel was: “Oppassen voor undercoveragenten”

Rapper en activist Akwasi voelt zich sinds enige tijd al naar eigen zeggen niet meer veilig in zijn eigen, nieuwe huis. Iemand die betrokken was bij de oplevering van zijn koophuis, heeft foto’s van het pand gepubliceerd in de Facebookgroep Glazenwassers United.

“Dit mag niet en dit hoort niet… mijn rechten zijn fundamenteel geschonden”, schrijft de rapper aangeslagen op social media, meldt Hart van Nederland. De man publiceerde de foto’s plus de tekst “Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland, jullie zouden medelijden moeten hebben met hem, maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren, dus meer respect graag” in de groep.

Maar het houdt niet op, want vandaag duikt een video op waarin Akwasi toegeeft dat zijn vader crimineel was om de vijf kinderen te kunnen voeden. Een bijzondere onthulling van Akwasi, die steeds meer onder vuur komt te liggen. Hieronder de beelden:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Exclusief: Marco Borsato wilde zelfmoord plegen

In het interview met Linda de Mol dat Marco Borsato gisteren had op SBS6 deed Marco Borsato een opvallende uitspraak. Wij dachten dat hij veel opener zou zijn over de affaires maar hij was heel terughoudend. Uiteindelijke bekende hij alleen de affaire met pianiste Iris de Hond. Over andere affaires deed hij geen uitspraken behalve dat hij helemaal niets heeft gehad of gedaan met zangeres Maan.

Verder vertelde Marco Borsato dat hij het op een gegeven moment niet meer zag zitten en dat hij een einde aan zijn leven wilde maken. Ook liet Marco weten dat hij alles er aan zal doen om Leontien terug te winnen.

Wij kregen wel het gevoel dat Marco dit interview alleen gaf om uiteindelijk zijn nieuwe single te promoten. We hadden er gewoon meer van verwacht hij trok het boetekleed ook niet echt aan en leek de schuld ook gedeeltelijk af te schuiven op Leontien.

Britt Dekker had het interview ook gekeken en schoof haar mening niet onder stoelen of banken. Ze twitterde namelijk het volgende:

Sorry omdat iets je spijt, is wat anders dan spijt hebben dan dat het is uitgekomen- en nu opschieten want mijn oma, mama en ik wachten op We Want More!!! Eindelijk weer bij mama nadat ze Corona heeft opgelopen #wewantmore #marcoborsato 💜

💙 @SBS6
Doorgaan met lezen

Trending