Zien: Jan Smit zou door zijn vrouw betrapt zijn met deze BN’er!
Connect with us

WOW

Zien: Jan Smit zou door zijn vrouw betrapt zijn met deze BN’er!

Jan Smit is al een tijdje in het nieuws vanwege de jarenlange ruzie met zijn zus. Wat de reden voor deze ruzie precies is, wordt niet helemaal duidelijk, omdat Jan een broodje aap verhaal heeft verteld. Inmiddels is boven water gekomen dat de ruzie zou zijn veroorzaakt door zangeres Maan, waar de vrouw van Jan hem mee heeft betrapt. Oei!

De laatste tijd komt Jan Smit vaak in het nieuws. Hij zou namelijk ruzie hebben met zijn zus Monique. In een interview vertelt hij het volgende: ”Wij hebben geen ruzie hoor, maar we werken niet meer samen. That’s it. We kunnen er nog twee uur over blijven lullen, maar meer wordt het niet. Mensen willen heel graag dat je altijd maar je mening ergens over geeft. Ik weet hoe het zit, Monique weet hoe het zit en that’s it. Het is allemaal niet zo spannend.” Toch blijkt er iets heel anders te spelen.

Vreemdgaan

Bij de welbekende juice-kanalen blijft geen enkel gerucht onbesproken. Maan de Steenwinkel is natuurlijk al eens gelinkt aan Marco Borsato, maar hier is nu ook Jan Smit bijgekomen. Het juice-kanaal Reality.FBI heeft een Instagram Story gepost over de ruzie van Jan en zijn vrouw, maar ook van zijn zus! Het kanaal schrijft dat Jan destijds is betrapt door zijn vrouw met Maan. Lisa zou hem het huis uit hebben gegooid en de beide zussen van Jan zouden de kant van Lisa hebben gekozen. Dit zou de bekoelde relatie tussen beide verklaren. Reality.FBI zou dit gerucht van een ‘geheime betaalde groep’ hebben. Nu lijkt het erop dat dit de groep van Yvonne Coldeweijer is, maar dat is niet helemaal zeker.

Bekijk de Instagram Story van Reality.FBI hieronder:

Meest bekeken

‘Prinses Beatrix toch “veel zieker” dan gedacht na positieve test’

Prinses Beatrix is op 83-jarige leeftijd positief getest op corona. Het RVD heeft al in een statement laten weten dat het om milde klachten gaat en dat het vooralsnog goed gaat met de prinses. De RVD schrijft: “Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is positief getest op corona. De prinses heeft zich in verband met milde verkoudheidsklachten laten testen. De prinses is thuis in isolatie en houdt zich aan de leefregels voor mensen die positief getest zijn. Personen die in nauw contact met de prinses zijn geweest zijn geïnformeerd.”

De prinses is afgelopen maandag teruggekomen van een werkbezoek op Curaçao. Het bezoek stond in het teken van de impact van de pandemie. Het AD schrijft dat de regels omtrent het virus streng werden gehandhaafd in het begin van het bezoek. Maar na een tijdje zouden de leefregels ‘houden van afstand’ en ‘dragen van mondkapjes’ niet altijd meer worden opgevolgd.

Heeft Prinses Beatrix milde klachten of is het ernstiger?

Echter zijn er wisselende berichten in de media te lezen. Verschillende nieuwssites laten weten dat de prinses toch zieker is dan eerder gedacht werd. Er zou volgens deze berichten zelfs een ziekenhuisbezoek aan te pas moeten gaan komen. Zo valt er te lezen: “Wij horen namelijk dat de 83-jarige prinses toch wel heftig ziek is en wellicht snel naar het ziekenhuis verplaatst gaat worden.” We vermoeden dat dit geruchten zijn die op social media rondspelen en dat hier niet vanuit gegaan kan worden. Mocht dit wel het geval zijn dan zal dit vast en zeker snel bekend gemaakt worden in de grotere media-kanalen. De prinses heeft inmiddels haar ‘boosterprik’ gehad. In de video hieronder is het werkbezoek te zien waarin duidelijk te zien is dat de leefregels (2 meter afstand) niet altijd even goed nageleefd worden:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Miljuschka Witzenhausen is kapot van verdriet

Miljuschka laat in de onderstaande video weten dat ze het de afgelopen nachten heel zwaar heeft gehad. Haar dochtertje heeft namelijk epilepsie en de afgelopen nachten had ze continue aanvallen waardoor Miljuschka maar een paar uurtjes heeft kunnen slapen.

Miljuschka barst in tranen uit als ze in het filmpje hieronder over de zware nachten en het slaapgebrek verteld.

Bekijk hieronder het filmpje:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Na nieuwe overspelgeruchten Marco Borsato: ‘Ik ben nooit met Marco Borsato naar bed geweest’

Na de affaire van Marco Borsato met pianiste Iris Hond en zijn volgens boze tongen vermeende affaire met zangeres Maan, scheidde de zanger van zijn vrouw Leontine (53). Hun breuk bleek echter niet definitief. Vrij recent liet Leontine weten haar relatie met Marco een nieuwe kans te geven. Dat neemt echter niet weg dat nieuwe onheilspellende berichten over Marco elkaar thans in rap tempo opvolgen. Te beginnen bij nieuwe roddels over overspel in de online show RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten.

‘Marco Borsato zou weer vreemd zijn gegaan,’ vertelt die laatste zonder enige terughoudendheid in RoddelPraat. ‘Hij gaat vreemd met iemand die ik Naomi noem, maar niet zo heet,’ herhaalt Jan vervolgens eerdere online berichtgeving daarover. Dennis: ‘Dat vrouwtje heet waarschijnlijk Nathalie Thielen. Nathalie zat lang bij de fanclub van Marco. Ze schreef ook stukjes voor de website van Marco en was betrokken bij zijn persaanvragen. Naomi is Nathalie.’

Weiland

Omdat Dennis en Jan bij hun even boude als stellige beweringen niet aan wederhoor deden, schrok Nathalie enorm van de berichtgeving in RoddelPraat. ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken! Dus nee, ik heb geen seks met hem in een weiland gehad,’ vertelt Nathalie Thielen aan Story. ‘Ik ben nooit met Marco naar bed geweest. Er is niets bij me gecheckt. Dit is smaad. Ik heb dan ook een advocaat in de arm genomen!’ Overigens stelt Nathalie op haar beurt te weten wie ‘Naomi’ wél is. ‘Ze is een lid van zijn fanclub, die zowel Marco als zijn broer Armando goed kent…’

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending