Zien: Jandino Asporaat is óók klaar met Nederland en vertrekt voorgoed!
Connect with us

Celeberties

Zien: Jandino Asporaat is óók klaar met Nederland en vertrekt voorgoed!

Jandino Asporaat brak in 2011 door met zijn wekelijkse NTR snapshot getiteld “De Dino Show”. De humor van de komiek raakte veel mensen en nu is Asporaat nog meer. Asporaat is momenteel acteur, tv-presentator, zanger, producer en imitator. De 41-jarige komiek werd geboren op Curaçao en verhuisde op 11-jarige leeftijd naar Nederland. De komiek leek echter niet tevreden met Nederland terwijl hij zich concentreerde op wat hij niet had. Dat zei de komiek in een interview met Chantal Janzen magazine en C. Je begrijpt waarschijnlijk niet wat we daarmee bedoelen, dus laten we eens kijken wat Jandino zelf te zeggen heeft. Jandino in Chantal andC: “Op Curaçao ligt de focus op wat je hebt, in Nederland op wat je niet hebt. Het was alsof ik een emmer koud water in mijn gezicht gooide. Jandino voegde toe: “Buiten de temperatuur.”

Jandino Asporaat wil gaan!

De cabaretier vertelt hoe vreselijk het er in Nederland aan toe gaat. Vergelijk dat eens met zijn lieve Curaçao, waar volgens de Volkskrant een derde van de bevolking onder de armoedegrens leeft. Jandino zei over zijn geliefde Curaçao en het gehate Nederland: “Nederland is niet het paradijs dat men op Curaçao beschrijft, maar het is wel heel hard. In deze moeilijkheid zoek ik de mooie momenten.

De kwaliteit van leven is juist beter op Curaçao. In Nederland vergader je op kantoor. Op Curaçao zeg je: ik zie je op het strand. Jandino wil Nederland inruilen voor Curaçao zodat hij niet elke maand heen en weer hoeft. Wel blijft de cabaretier naar Nederland vliegen, eventueel maandelijks, om geld te blijven verdienen. Asporaat zei: “Mijn droom is om de huidige situatie om te keren, zodat Curaçao mijn volledige basis wordt en Nederland tweede wordt.” Jandino met koffers op weg naar Curaçao:

Celeberties

Intieme beelden van zangeres Maan en Freek: ‘Bezemkast niet eerste ontmoeting!’

Maan de Steenwinkel is erg populair in Nederland, maar wordt de laatste tijd negatief bekeken door de media. Zo zou haar optreden op Pinkpop ondermaats en een beetje zwak zijn. De zanger arriveerde na een wervelwind genaamd Joost Klein en het ging daar behoorlijk ruw. Joost bijvoorbeeld stond midden in het publiek en hield daar een moshpit.

Dan is er nog de Steenwinkel, een hele slechte keuze vanwege de enorme energietransitie. Bezoekers klaagden op Twitter: “Maan is als Sam Larsson, op YouTube weet je niet wat je doormaakt, maar in het echte leven is het rotzooi.” en “Ik ging naar een begrafenis die leuker was dan dat optreden op Pinkpop.” en “pijnlijk, smakeloos en commercieel”. kan worden gelezen. Steenwinkel vroeg ook aan het publiek: “Vind je het sexy? Iets wat niemand van nature voelt na een zweterige reis.

Maan en Freek gaan “samen naar huis”!

Nou, er is meer aan de hand dan dat. Bijvoorbeeld de geruchten over Freek van Suzan en Freek. De Steenwinkel zou op heterdaad zijn betrapt in een van de bezemkasten van Vrienden van Amstel Live. Juicechannel meldt: “Volgens onze bronnen ging het gerucht dat Freek Suzan na een show afzette bij een hotel en vervolgens terugreed naar Ahoy, waar op dat moment een crewparty was. De Steenwinkel was ook op het feest en De Steenwinkel en Freek moeten daar een geweldige tijd hebben gehad. Het verhaal gaat dat ze het allebei samen in de bezemkast hebben gedaan. Het was gezellig bij De Vrienden van Amstel Live! Het lijkt erop dat de twee elkaar al heel lang kennen en Shownieuws heeft vond voor de gelegenheid oude foto’s. Suzanne is er nog. Video onder bericht van Juicechannel:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gezinstherapeut waarschuwt koningspaar: ‘Prinses Alexia zoekt grenzen op’

Na een jaar weggeweest te zijn uit haar geboorteland keerde prinses Alexia terug naar haar biologische ouders in Nederland. Volgens een gezinstherapeut moeten Willem-Alexander en Máxima er rekening mee houden dat Alexia in een jaar tijd veel volwassener is geworden en het koningspaar moeten waarschuwen voor hun ‘rebelse’ persoonlijkheden.

Alexia wordt aanstaande zondag zeventien. Een week voor haar verjaardag, na een jaar in Wales te hebben doorgebracht, was ze weer bij haar ouders in Nederland.

Verken de grenzen en experimenteer

Toen ze nog maar zestien jaar oud was, ging ze alleen naar Wales. Gezinstherapeute Ingrid Riechelmann vertelde Story Weekly: “Ze is jong genoeg om weg te zijn van haar ouders en zus. “Natuurlijk was ik er niet bij, maar van wat ik begreep, ging dit meisje de grens over en hield ervan om te experimenteren.”

“Onderschat dat niet”

Volgens Ingrid is het mogelijk dat Alexia in een jaar veel volwassener is geworden doordat ze zo ver weg is geweest van haar vertrouwde omgeving. “Alexia zal moeten re-integreren met haar familie en zij moeten haar op hun beurt de ruimte geven om dat te doen.”

En het is niet altijd gemakkelijk. “Je moet dit niet onderschatten”, zei Ingrid. “Eerst woonde ze alleen, nu moet ze de regels van haar ouders respecteren. Het was een moeilijke verandering.

Tips voor Maxima

Ingrid heeft een tip voor Máxima. “Ik denk dat het heel goed voor Alexia is om een ​​paar dagen alleen met haar moeder door te brengen, wat quality time. Ze is een opgroeiende jonge vrouw en haar persoonlijke contact met haar moeder zal zeker een echte traktatie zijn. gemist in de afgelopen jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Lil Kleine ernstig misbruikt en compleet de weg kwijt: “Hij zit zwaar onder de…”

Lil Kleine lijkt voor een paar dagen of weken een nieuwe vriendin te hebben. Meerdere sapketens wilden dit melden nadat er meerdere foto’s van de rapper en een meisje waren verschenen. Er gebeurden echter nogal verontrustende verhalen over dit meisje. Het zou gaan om een ​​vrouw die zichzelf inhuurt op een Belgische site voor mannen om leuke avonden te beleven. Dat is niet erg, maar ze is meestal op zoek naar geld en lijkt een lange weg te hebben afgelegd om het te maken. Reality.FBI meldde eerder: “In 2020 hebben zij en een ‘collega’ Seher B. een klant iets armer gemaakt dan eerder was afgesproken. Ze is hiervoor gearresteerd. Rama heeft naar verluidt een strafblad dat gelijkwaardig is aan Joriks nieuwe vriendin. niets om je voor te schamen, Jorik lijkt alles voor haar te kopen bij Louis Vuitton.

Lil Kleine!

Maar de realiteit. De FBI blijft natuurlijk onderzoeken en komt altijd met verontrustende dingen. Realiteit. De FBI al wist dat Jorik weg moest: ‘Jorik, is het mogelijk om de relatie ‘je veiligheid’ met Robin Singels te hervatten? Rama is hier voor uw geld! Op basis van het onderstaande gesprek lijkt het erop dat de sapketen volkomen gelijk had over de bedoelingen van Jorik als nieuwe vriendin. Reality.FBI schreef: “Rosa dacht dat ze Jorik had en deed een interessante onthulling.” Zo kunnen we in de berichten lezen dat de vrouw in kwestie zegt: “Ik hoop dat ze geen datumlimiet op haar kaart heeft.” en “Ik heb het om mijn vinger, het komt wel goed!”

Het is onduidelijk hoe Reality.FBI aan de screenshots is gekomen en of dit inderdaad het gesprek van Rosa is. Reality.FBI vervolgde: “Ik hou niet van zijn management. Zeker als de zaak tegen Jaimie begint. En hier:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending