Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’
Connect with us

Celeberties

Zien: ‘Johnny de Mol neemt keihard wraak tegen Jeroen Rietbergen’

Gisteren gaf Johnny de Mol zijn ongezouten mening over zijn bonus oom Jeroen Rietbergen. Johnny starte zijn talkshow HLF8 met een statement over alle gebeurtenissen rondom The Voice of Holland en liet weten hoe erg hij het allemaal vindt.

Aan de tafel zat Catherine Keyl en die bracht met haar vragen Johnny de Mol behoorlijk van zijn stuk. Zo vroeg ze onder meer wat Johnny er nou echt van vond en ook wat hij van het gedrag van Jeroen Rietbergen vond.

Johnny zei dat hij Jeroen Rietbergen een enorme klootzak vond, maar ze wel van hem houden. Volgens Johnny wist ook niemand van de tijdelijke breuk tussen Linda de Mol en Jeroen Rietbergen een aantal jaar geleden.

Jeroen had toen namelijk zelf opgebiecht dat hij vreemd ging met deelneemsters van The Voice of Holland. Linda de Mol eiste dat Jeroen in therapie ging en zijn leven ging beteren. Hij ging in therapie, maar met zijn walgelijke gedrag en daden ging hij door.

Johnny was een beetje vaag of zijn vader nou afwist van de misstanden van Jeroen. Het gerucht gaat namelijk dat Jeroen tot de orde is geroepen en op zijn plek is gezet toen deze misstanden over hem jaren geleden boven water kwamen. RTL en de productie ontkennen hier iets mee te maken hebben, maar Johnny liet weten dat de leidinggevende en zijn vader er wel vanaf moeten hebben geweten.

Volgens Johnny moet zijn vader Jeroen toen al goed hebben aangepakt. Maar blijkbaar durfde John de Mol het toch niet aan om Jeroen te ontslaan omdat hij de vriend van Linda de Mol was.

Celeberties

Beschuldigd van deze ernstige zedenmisdrijven: ‘Ali B heeft zich erger misdragen dan Jeroen Rietbergen, partner van Linda de Mol’

Misdaadjournalist John van den Heuvel schreef gisteren niet alleen dat er aangifte tegen The Voice-coach is gedaan, maar ook dat het zou gaan om verkrachting. Later paste hij dat aan in ‘zedenmisdrijven’, maar het lijkt dat de heftig ontkennende rapper de meest kwalijke rol speelt bij het s*ksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij The Voice of Holland. Volgens Albert Verlinde zijn het overigens niet alleen BN’ers die zich hebben misdragen bij The Voice, maar ook mensen van de productie.

Ali B, Jeroen Rietbergen (de partner van Linda de Mol) en Marco Borsato zijn zoals het nu lijkt naar verluidt de hoofdrolspelers in de onthullende aflevering van het Tim Hofman-programma BOOS over het misbruikschandaal bij The Voice of Holland die donderdag op YouTube te zien zal zijn. “Ali B schijnt het heftigste te zijn van alle verhalen die er zijn”, zei Albert Verlinde zondagavond in Shownieuws.

Rietbergen heeft inmiddels in een verklaring excuus gemaakt voor zijn grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij het programma, Marco, Borsato zwijgt en Ali B. ontkent. Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds in hetzelfde Shownieuws: “Maar die ontkent zó nadrukkelijk, hè? Dat is zo brutaal als dat echt het geval is.”

Albert Verlinde vertelde in Shownieuws dat hij een van de bronnen van Tim Hofman gesproken heeft. “Ik heb iemand gesproken die achter de schermen werkt bij het programma. Een vrouw die anoniem wil blijven. Ze is ook een van de bronnen waar Tim mee gesproken heeft, dus ik zat behoorlijk dichtbij het vuur vandaag.”

Volgens die van Verlinde vond Ali’s wangedrag tot voor kort nog plaats, maar de rapper ontkent stellig. Albert: “Honderdduizend miljard keer nee zegt hij eigenlijk. Misschien denkt hij dat de aanval de beste verdediging is.”

De vrouw die aangifte heeft gedaan tegen Ali heeft overigens ook meegewerkt aan de uitzending van Tim Hofmans programma BOOS. “Haar verhaal is onderdeel van het onderzoek dat wij doen naar vermeend s*ksueel overschrijdend gedrag en vermeend machtsmisbruik bij The Voice”, aldus de programmamaker.

Het zijn overigens, volgens Verlinde, niet alleen BN’ers die zich hebben misdragen bij The Voice. “Bij de productie worden er ook mensen genoemd in dit verhaal. Eén van de meest specifieke voorbeelden die ik kreeg is dat er tegen een meisje van 15, een deelneemster, gezegd is door een van de productiemedewerkers dat die ‘een enorm grote p*k heeft’.”

“Als je die cultuur met elkaar ontwikkelt hebt in het programma en dat tien jaar volhoudt, want daar komt het op neer als Ali B het nog steeds doet, dan is er echt iets aan de hand. Ik denk dat iedereen zich daar een beetje heilig voelt of denkt dat daar alles maar kan of normaal is,” aldus Verlinde.

Ook Breghje Kommers, de vrouw van Ali B wil niet op de aantijgingen reageren. “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heel pijnlijk: Dit is hoe Patricia Paay miljoenen euro’s is verloren

In de jaren tachtig had ze opnieuw succes en wel met haar album Playmate en de singles Saturday nights en Who let the heartache in. De laatste single bereikte de top 10 in Nederland en België. Daarna kwamen Tomorrow, dat een van haar grootste successen als solozangeres werd, en Solitaire.

Beide singles zijn afkomstig van het album Dreamworld. Maar het leven loopt niet altijd op rolletjes. Van miljonair naar belastingschuld: hoe een mislukte cosmeticalijn en een scheiding haar leven veranderde. In deze Geld van de Sterren: Patricia Paay.

Patricia Paay kent veel ups en vooral downs

Naast haar gigantische verliezen qua geld heeft de voormalig zangeres wel meer op haar bordje gehad. Zo kwam er een tijdje terug een video naar buiten die je je vast nog wel kan herinneren. Ook loopt ze tot vandaag de dag met krukken vanwege een vervelende val eerder dit jaar. Maar nu eerst kijken waar die schulden vandaan komen!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Méér namen genoemd bij The Voice: “Niet alleen Marco Borsato, Ali B en Jeroen…”

Een flinke beerput is open gegaan toen Tim Hofman het bizarre bericht de wereld in stuurde over The Voice. Iedereen die dit leest heeft dit inmiddels vast en zeker meegekregen. De tussenstand is in ieder geval dat Jeroen Rietbergen de aantijgingen heeft toegegeven en is opgestapt. Maar Ali B heeft alles tot nu toe nog ontkent.

Ook wordt er veel gesproken over de aanwezigheid van Marco Borsato in dit verhaal, maar De Telegraaf zegt dat deze niet in dit verhaal betrokken is. Yvonne Coldeweijer heeft inmiddels een video over het hele gebeuren gemaakt en geeft aan wél te denken dat Marco in de video van BOOS voor zal komen. De aflevering van BOOS zal overigens aanstaande donderdag geplaatst worden. Alle betrokkenen zouden namelijk eerst de kans tot wederhoor gekregen hebben voordat de video compleet gemaakt is en online komt. Maar er blijkt nog meer te zijn volgens Coldeweijer.

The Voice-beerput gaat helemaal open!

Coldeweijer geeft namelijk het volgende aan in haar video: “De viezige praktijken van, met name, Jeroen, Marco en Ali, en er zijn er nog een aantal hoor. Ik weet niet of die ook nog aan de beurt gaan komen. Maar het is ze zeer gegund.” Juist, ze geeft hier aan dat er naast de hoofdpersonen in dit hele verhaal méér mensen schuldig zouden zijn. We kunnen niet met zekerheid zeggen dat de showbizzwatcher meer foute praktijken ter oren is gekomen over andere mensen bij het programma. Maar we vermoeden van wel, gezien deze uitspraak. Of Coldeweijer hier nog meer over zal gaan vertellen weten we niet, ook moeten we de video van BOOS afwachten waarin wellicht méér mensen dan bekend is zullen verschijnen. Hieronder in haar meest recente video, meer hierover vanaf minuut 6:09

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending