Zien: Katja Schuurman is dankbaar voor haar meloenen (Foto)
Connect with us

Celeberties

Zien: Katja Schuurman is dankbaar voor haar meloenen (Foto)

Katja Schuurman is inmiddels bevallen en verwelkomde onlangs haar tweede dochtertje! Op Instagram vertelt ze dankbaar te zijn voor haar eigen lichaam en dan met name haar meloenen. “Geïntrigeerd en vol bewondering kijk ik naar hoe de natuur werkt”, vertelt Katje bij een kwetsbare foto van zichzelf.

“Ollie en Bollie – zoals mijn dochter ze noemt – transformeren momenteel van rondingen waar s*ksuele aantrekkingskracht vanuit gaat naar heel praktische melkfabrieken waar ik mijn meisje straks, als het weer lukt zoals bij Sam, mee mag voeden.”

Het gaat nu goed, maar de afgelopen maanden heeft ze ook haar mindere momenten gehad. “Ik moet zeggen: ik heb ook wel op apegapen gelegen. Ik ben normaal een behoorlijk energiek iemand.

Als ik dat even niet ben dan weet ik mezelf er wel overheen te zetten maar dat was nu echt geen optie”, vertelde ze in de podcast ‘Effe Relativeren’ van Kaj Gorgels.

Celeberties

Net binnen: André Hazes jr. terug naar zijn Monique Westenberg

André Hazes jr. heeft zijn relatie met Anne Rose na een maand alweer beëindigd. Hazes zou op het punt staan terug te keren bij Monique West3nberg, de moeder van zijn 5 jaar oud zoontje Dre.

Dat meldt Hazes-deskundige Yvonne Coldeweijer op haar Instagtram Life of Yvonne. Volgens Coldeweijer heeft Hazes zijn relatie met Anne Rose Zonneveld na ongeveer een maand alweer verbroken. Coldeweijer zegt dat het voor 99% zeker: HET IS ALWEER UIT MET ANDRÉ HAZES EN ANNE ROSE.”

Ze weet ook waarom Anne Rose niet langer de vriendin is van Hazes. In Rome is hij er afgelopen weekend achtergekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken. Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André heeft de sleutel van zijn nieuwe huurappartement aan de Molenkade al ontvangen, maar hij gaat daar dus NIET meer samenwonen (maar alleen, red.).”

Dan: “Anne Rose heeft vannacht alleen geslapen bij haar ouders thuis en waar André is geweest is nog onbekend… bij zijn moeder in Mijdrecht? Of misschien wel bij Monique (is serieus een optie).”

Ïnmiddels weet Coldeweijer dat haar verhaal klopt. “100% bevestigd. Het is over en uit met André Hazes en Anne Rose.” Ze voorspelt André’s terugkeer in de armen van Monique Westenberg, de moeder van zijn kind. “We gaan als de brandweer, maar ik voel dus aan m’n aqua dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook. Ja, I know, dit zou echt gestoord zijn. Maar ik denk het dus echt!”

Showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, verbaast zich erover dat Yvonne het als het om Hazes gaat steeds weer bij het rechte eind heeft. “Ik vraag mij of André zelf niet de bron is.

André kent Anne Rose haar uit Vinkeveen en zat samen met haar op de middelbare school. Ze is ook een bekende van de Hazes-familie. Zo doet Anne Rose de administratie van moeder Rachel, maar is ook werkzaam als Sales Manager bij restaurant Mama Kelly, zo is te lezen haar Instagram-profiel. In de maand dat zij hazes en Anne rose samen waren gingen ze twee keer op reis; eerst naar Malaga en recent naar Rome.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Verleidelijke Rachel Hazes slaat “crimineel kopstuk” aan de haak!

Rachel Hazes is al sinds het overleden van André Hazes niet meer officieel samen geweest met een man. Er zijn in de tussentijd wel een aantal geruchten en verhalen geweest, maar daar is klaarblijkelijk niets serieus uit voortgekomen. Dit terwijl zoonlief om de haverklap een nieuwe liefde weet te vinden in het leven, nog voor de oude liefde hier weet van heeft.

Toch lijkt het erop dat de brunette inmiddels iemand gevonden heeft waar ze het gezellig mee weet te hebben. Het is echter wel iemand waar veel mensen een tikkie bezorgd om zullen zijn. Het gaat namelijk om de veelbesproken Klaas Otto. Weekblad Story heeft een foto van de twee op de cover van hun nieuwste uitgave geplaatst. Hierop zijn de twee innig op de foto gezet. Het blad schrijft erbij: “Betrapt: Verleidelijke Rachel en veelbesproken Klaas Otto. ‘We hebben het gezellig samen!’”

Rachel Hazes heeft het gezellig met Klaas Otto!

Mocht je niet weten wie Klaas Otto is, dan kun je hem gewoon op Wikipedia opzoeken. Wanneer je op Wiki te vinden bent, dan ben je of beroemd, of berucht. Hier is het volgende te vinden: “Klaas Otto is oud-lid van motorclub Satudarah en de oprichter van No Surrender MC. Deze motorclub werd gesticht in februari 2013, waar hij bekend was als Captain World. Een andere naam waaronder Klaas Otto bekend stond was ‘De Generaal’. Deze naam heeft justitie hem gegeven omdat zij vonden dat hij een van de grootste criminele kopstukken van Nederland is.” Hieronder een foto van de twee op de cover van Story. Onder de foto meer info over Klaas Otto:

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Anne Rose Zonneveld nu al zwanger van André Hazes”

Een aantal maanden geleden schreven we nog bijna dagelijks over Sarah van Soelen, maar Sarah is inmiddels alweer verleden tijd. Onze rokkenjager André Hazes heeft namelijk alweer een aller nieuwste vriendin welke Anne Rose Zonneveld heet. Je hebt hier vast al van alles over gelezen maar mocht je dat nog niet hebben gedaan kun je hier alles over Anne Rose Zonneveld vinden.

Nu je dit allemaal weet hebben wij echter nog meer bizarre geruchten te melden want volgens meerdere juice kanalen komt er binnenkort groot nieuws, en dan hebben we het over écht groot nieuws als we ze moeten geloven.

De nodige drama’s zijn echter al ontstaan rondom de familie Hazes want André schijnt nu bij de ouders van Anne Rose te wonen en heeft heftige ruzie met zijn moeder Rachel Hazes. Hadden we je al verteld dat Anne Rose trouwens de boekhouding van schoonmoeder Rachel doet? Dat ter zijde, verder naar het grote nieuws!

Anne Rose Zonneveld zwanger van André Hazes?

Een groot juicekanaal, Reality.FBI, die het regelmatig bij het juiste einde hebben zeggen nu dat ze groot nieuws hebben. Ze willen het grote nieuws echter nog niet verklappen alhoewel er nu wel al dingen worden gezegd als een zwangerschap van André Hazes. Het zou dus zomaar kunnen dat Anne Rose Zonneveld zwanger is van André Hazes, het zou toch wat zijn?

Het nieuws wordt binnen een week naar buiten gebracht, zeggen ze. Wij zijn in ieder geval benieuwd jongens en meisjes! Nog heel even wachten, een paar nachtjes slapen en dan weten we meer!

Doorgaan met lezen

Trending