Zien: Katja Schuurman maakt volgers dolenthousiast met delen gewaagde foto!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Katja Schuurman maakt volgers dolenthousiast met delen gewaagde foto!

De knappe Katja Schuurman maakt haar volgers begin deze week zeer enthousiast met een pikant kiekje. Je begrijpt wel dat iedereen van zijn stoel glijdt.

Want die zie je natuurlijk wel graag op je tijdlijn.

Gelukkig

Zonder twijfel is Katja Schuurman een van de knapste vrouwen van Nederland. Gelukkig zit ze de laatste tijd weer lekker in haar vel. Dat laat ze ook zien op haar Instagram via post die ze zondag plaatste. “Feeling nogal lekker vandaag! Mocht jij je minder vrolijk voelen, dan hoop ik dat mijn enthousiaste energie via de ether jullie hart bereikt”

Beeldschoon

Natuurlijk hopen wij dan ook vurig dat we in de toekomst nog vele foto’s van deze prachtige vrouw in onze Instagram tijdlijn voorbij blijven zien komen. Hierbij hebben wij een aantal mooie foto’s van de mooiste vrouw van Nederland op een rijtje.

Celeberties

Beelden: Jaimie Vaes doet boekje open over mishandeling Lil’ Kleine

In de talkshow Khalid & Sophie deed Jaimie Vaes voor het eerst een boekje open over de mishandelingen door Lil’ Kleine.

Dankzij familie en vrienden gaat het nu veel beter met haar. In het belang van het onderzoek wil ze niet teveel kwijt over de mishandeling zelf. Wel verklapt ze dat de situatie naar aanleiding van een woordenwisseling zwaar uit de hand is gelopen. “Er ontstond frictie en er was een woordenwisseling. En dan escaleert het, zoals op de beelden te zien is.”

Gelekte beelden

De beelden van het voorval lekten via een juicekanaal uit. “Als deze beelden niet zo expliciet naar buiten waren gekomen, had ik nog in dezelfde situatie gezeten. Dat zou heel ongezond zijn geweest. Ik denk dat dit wel nodig was, hoe heftig ook, om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.”

Excuusvideo

Vorige week postte Lil’ Kleine een excuusvideo op Instagram. De rapper repte echter met geen woord over Jaimie. Vanwege een contactverbod zou hij haar niet direct mogen toespreken of benaderen.

Vaes vertelt: “Toen ik het filmpje zag, werd ik eerst heel kwaad. Naar mijn mening was dit filmpje crisismanagement. Mijn werkelijkheid is heel anders dan hoe hij zich nu voordoet.” Ze gelooft dan ook geen woord van zijn verontschuldigingen. Dankzij haar advocaat heeft ze nu nog een dak boven haar hoofd zegt ze. Anders had ze met dozen aan de gracht gestaan.

Aangifte

De brunette onthult dat ze ondertussen ook aangifte deed tegen Lil’ Kleine. “Het strafrechtelijk onderzoek neemt nu zijn koers”, geeft haar advocaat mee. Ook moeten er talrijke civiele zaken geregeld worden. “Ze hadden geen huwelijk of partnerschap, maar ze hebben wel een minderjarige zoon.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Monique Westenberg níet terug bij Andre Hazes, ze heeft een ander!’

We weten dat Monique samen met haar zoontje is vertrokken naar Amerika, omdat ze bij Andre Hazes wilde zijn. Ze deelde dit nieuws zelf op haar Instagram account.

Yvonne Coldeweijer weet het zeker Monique en Andre zijn weer bij elkaar en als ze terugkomen uit Amerika zullen ze officieel weer laten weten dat ze een koppel zijn en wellicht zelfs gaan trouwen.

Maar ja volgens weekblad Weekend klopt hier helemaal niks van. De Weekend komt namelijk vandaag met een verhaal dat Monique al een ander heeft.

Volgens de bron van weekblad Weekend is het in de woonplaats van Monique al langer bekend. En wordt Monique continue gesignaleerd met dezelfde man bij restaurantjes en dergelijke.

Of het klopt wat de Weekend beweert is moeilijk te zeggen, omdat Monique toch echt naar Amerika is gevlogen om Andre achterna te gaan. Ze had ook gewoon kunnen wachten totdat hij terug was in Nederland om hem te zien. Maar dat ze er echt naar toe gevlogen is en Andre dit ook prima vindt zegt volgens ons alles.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Advocate Jaimie Vaes trekt online de aandacht met pittige kiekjes!

Jaimie Vaes was gisteravond de grote gast bij de talkshow genaamd Khalid & Sophie gepresenteerd door Sophie & Khalid. Een super originele naam. Dit werd in de loop van de dag duidelijk. Jaimie heeft over verschillende aspecten van haar relatie met Lil Kleine gesproken waaronder hoe het fysieke geweld zou zijn begonnen. Jaimie: “Fysiek geweld gaat wel weg. Woorden en gedrag blijven hangen.

Het is niet te bevatten dat iemand je zoveel pijn kan doen. Die dynamiek is heel gek.” De brunette heeft laten weten dat er inmiddels een aangifte tegen Jorik ligt, van haar. Ook klapt Jaimie uit de school over het eerdere incident op Ibiza. De video met het statement destijds moest van het management worden opgenomen ter crisismanagemen. Jaimie: “Dan krijg je een stukje tekst wat het beste is om te vertellen. Om de schade te beperken. Dan neem je een aantal filmpjes op, de beste wordt verspreid”

Advocate van Jaimie Vaes valt op, ook online!
De advocate van Jaimie, Kim Beumer, zat ook aan tafel om het gesprek in goede banen te leiden. Jaimie liet onder andere weten wat Kim voor haar al heeft betekend: “Het is dat ik Kim aan mijn zijde heb, anders had ik denk ik een maand geleden al in een doos op de gracht gestaan denk ik met mijn kind.” De welbekende juicekanalen waren dit gebeuren natuurlijk in de gaten aan het houden. Yvonne Coldeweijer kon het niet laten om een opmerking over Kim te maken: “Maar ff, Die advo ziet eruit alsof ze hierna nog gaat stappen bij Café in the City!” Ook Juicechannel is gelijk het internet op gegaan om de advocate op te zoeken en foto’s te vinden. Juicechannel: “Wij denken dat menig man die net heeft gekeken en op dit moment een advocaat nodig heeft morgen aan de telefoon hangt!” Dat denken wij overigens ook:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending