Zien: Kijkers enorm geschokt: ‘Bizarste Help, mijn man is klusser-aflevering ooit’
Connect with us

WOW

Zien: Kijkers enorm geschokt: ‘Bizarste Help, mijn man is klusser-aflevering ooit’

Na dertien jaar ‘Help, mijn man is klusser!’ maken zou je denken dat John Williams (51) alles wel heeft gezien. Toch overtreft de tweede aflevering van het veertiende seizoen alle voorgaande afleveringen als John David confronteert.

“Ik ben radeloos. Alsjeblieft, help ons”

De presentator slaat weleens vaker steil achterover door de nijpende situaties die hij bij mensen aantreft. In de aflevering van maandagavond is dat niet anders. Brenda heeft haar man opgegeven voor het programma omdat ze al tijden met haar kinderen in een bouwput tussen de open elektra slaapt. “Hi John, ik ben radeloos. Alsjeblieft, help ons”, smeekt Brenda in de video aan John. Haar man David voert ondertussen al maanden niks uit. Nu ze dreigt te vertrekken brengt John een bezoek aan Brenda en David, maar de bouwput lijkt lang niet de enige zorg van het stel.

Want is het feit dat David niks doet om de situatie op te lossen wel de echte reden waarom Brenda wil vertrekken? Volgens de kijkers, die massaal van zich laten horen op Twitter, is Brenda bang voor haar man die het huis vol met camera’s heeft laten hangen. Sommigen vragen zich af of ze wel naar een aflevering van Help, mijn man is klusser! kijken en niet naar Gestalkt.

Bron: RTL

Meest bekeken

Monique Westenberg laat zien hoe gezellig ze het heeft met ex-schoonzusje Roxeanne!

Ondanks haar breuk met André Hazes laat Monique zien dat zij het nog steeds prima kan vinden met de zus van haar ex. Op Instagram plaatst Monique dan ook regelmatig vrolijke kiekjes van zichzelf met Roxeanne en de kids.

Zo schrijft Monique bij onderstaande foto: “Zoooo genieten van deze twee boefjes samen.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

De neefjes André en Fender zijn dikke vriendjes met elkaar en op de foto komen dan ook veel reacties. In een reactie laat Roxeanne weten: “Deze 2. Wat een heerlijke dag, weer”

Bron: story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

André Hazes reageert op zwangerschap Sarah van Soelen

André Hazes en zijn kersverse vriendin Sarah van Soelen zijn niet in verwachting van een kindje. Dat vertelt de zanger in de Shownieuws Podcast. De geruchten gingen rond, omdat de twee allebei “baby blue” onder een Instagramfoto schreven.

“Ik ben knettergek, maar niet zo gek”, zegt Hazes lachend, wanneer hem wordt gevraagd of Van Soelen zwanger is. Volgens de zanger gaat het om de tekst uit een liedje.

Hazes maakte in maart bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg, de moeder van zijn zoontje André, definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Niet veel later gaf hij toch toe gevoelens te hebben voor de influencer.

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Leestip: Honderden misbruikers coronasteun krijgen deurwaarder over de vloer

De overheid liet deze week beslag leggen op de goederen van vierhonderd bedrijven die misbruik maakten van de coronasteun TVL (tegemoetkoming vaste lasten voor ondernemers).

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deed aangifte tegen een paar honderd ondernemers die oneigenlijk gebruik maakten van de coronasteun. De controles op nieuwe aanvragen zijn aangescherpt. De bedrijven waartegen aangifte is gedaan, kregen een tijdelijk beslag op hun bankrekeningen.

Uitgebreide controles

Het precieze bedrag van het misbruik is niet meegedeeld. De TVL is er voor ondernemers die meer dan 30 procent omzet verliezen. Tot nu is er een bedrag van 3,5 miljard euro uitgekeerd.

Op een totaal van 241.000 subsidieaanvragen is er 1.133 keer aangifte gedaan. De misbruiken kwamen telkens aan het licht na uitgebreide controles.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending