Zien: Kijkers gaan los op vals zingende André Hazes aan tafel bij talkshow Beau!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Kijkers gaan los op vals zingende André Hazes aan tafel bij talkshow Beau!

André Hazes was gisteravond te gast in de uitzending van latenight talkshow Beau om zijn nieuwe album ‘Thuis’ te promoten. En in dat nieuwe album blijft niets onbesproken. André schrijft over zijn wilde tijd, over spijt en over wederopstanding.

Hij zingt het nummer ‘Thuis’, waarmee hij het afgelopen, turbulente jaar afsluit. Want dat is hij. Thuis. In zijn eigen lijf. Maar bovenal bij zijn vrouw en kind. Althans, dat valt te lezen op de website van RTL zelf.

Kijkers Beau gaan los op vertoning André Hazes

Kijkers thuis zagen dat Dreetje niet helemaal in vorm was. Zo schrijft iemand: “Pfffoe wat een vertoning van Hazes man man man”. Terwijl een andere kijker laat weten: “Wat was er in godsnaam met het geluid bij #beau?? Ben geen echte fan van André Hazes maar zó slecht is hij normaalgesproken echt niet!”. Bekijk de beelden hieronder anders zelf maar:

Celeberties

Zien: Victoria Koblenko verbluft volgers met “eerlijke foto” van haar lichaam!

Victoria Koblenko deelt op Instagram een foto en haar volgers zijn verbluft. Dat de blondine een beeldschone vrouw is wisten we natuurlijk al. Maar deze “Eerlijke foto” bewijst dat nog maar eens even! Ze schrijft: “Docu ‘Eerlijkefoto’ van Miljuschka Witzenhausen op Videoland Online heeft volgens mij raak geschoten! Heb jij hem al gezien?

Mijn DM stroomt vol met hele lieve berichten, waarvoor dank! Het is natuurlijk redelijk bizar dat we door Instagram in een constante wedstrijd zijn komen te zitten over wie het strakst, het dunst, het rondst, het bruinst, als het maar een superlatief is…dan ben je de duim omhoog ‘waard’. It’s messing with our mind. En omwille van onze kids, dochters en jongens moeten we kijken hoe we ons uit die strijd onttrekken ondanks dat het algoritme dat wil dicteert.”

Victoria Koblenko deelt eerlijke foto!

Ze vervolgt haar bericht met: “Beide foto’s zijn niet bewerkt, maar de eerste foto zou ik nooit op insta zetten omdat ik mezelf in m’n hoofd liever zie zoals op de tweede foto. Dat is wel redelijk ziek, ik weet het, maar het is wel waar. Ben ook heel benieuwd of de mannen naar de docu hebben gekeken en wat ze ervan vinden. Lets keep it real!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Marco Borsato intens verdrietig gespot, gaat het wel goed met hem?

Het grote nieuws begin dit jaar sloeg in als een bom. Marco Borsato en zijn grote liefde Leontine gaan scheiden. Na 20 jaar huwelijk is de knoop doorgehakt. Toch lijken de twee nog altijd door één deur te kunnen.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Marco van meerdere walletjes heeft gegeten tijdens zijn huwelijk met Leontine. De affaire met Iris de Hond is dan ook uitgebreid besproken in de media. En ondanks deze affaire bleven de twee voor elkaar vechten. “Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, reageerden zij toen nog.

Scheiding

Toch mocht het niet baten. Het vechten voor het huwelijk, de meerdere pogingen om het toch te redden. In februari kwam het nieuws naar buiten, na 22 jaar gaan de twee scheiden. Marco trok gelijk in bij zijn moeder en inmiddels is hun huidige woning in de verkoop gezet.

Nu zijn er heftige foto’s uitgelekt. Na wat tijd doorgebracht te hebben met zijn gezin, barstte Marco in tranen uit. Op de foto’s is te zien hoe Marco huilend in de armen van Leontine valt en vervolgens in de auto stapt. Met het feit dat hij sinds een paar maanden niet meer 24/7 bij zijn gezin kan zijn, zou Borsato ontzettend veel moeite hebben. Volgens een bekende van het stel zou hij daarom wekelijks langs om een maaltijd op tafel te zetten.

Ook dochter Jada vertelde onlangs dat de band tussen haar ouders nog altijd oké is. Afgelopen week deelde zij nog trouwfoto’s van haar ouders.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: Roxeanne Hazes ziek van verdriet

Roxeanne Hazes is geboren om moeder te worden. Sinds ze haar zoontje Fender heeft, heeft ze het er dan ook moeilijk mee wanneer ze hem achter moet laten.

Maagpijn

Aan radio-dj Frank van der Lende vertelt Roxeanne dat ze er soms gewoon ziek van is als ze weg moet van Fender. “Ik moet heel eerlijk zeggen: ik vind dat best pittig”, reageert ze tijdens de uitzending. Als de zangeres hem een dag niet heeft gezien, heeft ze er maagpijn van. “Het is verschrikkelijk.”

Roze wolk

Roxeanne legt uit dat moeder en zoon nog een onzichtbare navelstreng hebben lopen, waardoor het extra moeilijk is. Sinds juli zit ze samen met liefje Erik op een roze wolk. Het koppel heeft ook de naam van Fender laten tatoeëren.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending