Zien: Kijkers Massa is Kassa in shock om ‘gierig’ verjaardagscadeau voor Peter Gillis
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Kijkers Massa is Kassa in shock om ‘gierig’ verjaardagscadeau voor Peter Gillis

Gisteren werd de laatste aflevering van het programma Massa is Kassa uitgezonden bij SBS6. In de uitzending viert Peter Gillis zijn 60e verjaardag. En wie jarig is, krijgt cadeaus. Het presentje dat Peter echter krijgt, wordt door veel kijkers als ”gierig” omschreven.

De hele familie heeft nog zo hun best gedaan om Peter blij te maken met een fraai verjaardagscadeau. Na lang zoeken wordt het een lekker parfummetje, afkomstig van de plaatselijke drogist.

Kijkers reageren gevarieerd. Zo schrijft iemand op Twitter: ”Vaders word 60 en het kado moet van een drogisterij komen. Gierige kinderen”. Iemand anders Tweet: ”Een cadeautje uitzoeken bij de DA voor meneer de miljonair”. Weer iemand anders schrijft: ”Met z’n drieën een kadootje voor ons pap. Flesje after shave. Ik kan wel raden naar die de erfenis gaat”.

Overigens kreeg Peter nog twee cadeaus, waarmee hij zichtbaar blijer was. Zo kreeg hij een beeld en een weekend naar de Belgische plaats Antwerpen. Hier zal hij samen met Nikol een romantisch weekend in het Hilton-hotel verblijven. Over geshoqueerde kijkers gesproken, die konden wel meer niet waarderen, zoals de kleding voor de hond. Het Italiaanse gedesignede outfitje kostte 99 euro en dat kwam de familie Gillis eveneens op online kritiek te staan.

Meest bekeken

Zonnig paasweekend voor de deur: zomerse temperaturen voorspeld

Het lijkt erop dat er nog een vervolg komt op het lenteweer van deze week. De prognoses zijn heel goed. We mogen ons opmaken voor een zonovergoten paasweekend, met zelfs temperaturen tot 23 graden.

Goede Vrijdag krijgen we hier en daar nog een bui, maar daarna vermindert de kans op regen. We kunnen dus droog paaseieren gaan rapen.

Eerste en tweede paasdag krijgen we veel zon. In het zuiden van het land warmt het op tot 16 of 17 graden. “De windrichting is de grootste onzekerheid in de verwachting. Bij een noordoostelijke wind valt de maximumtemperatuur een paar graden lager uit, terwijl de temperatuur met een zuidoostelijke windrichting zelfs nog richting 20 graden kan oplopen”, voorspelt meteoroloog Roosmarijn Knol van Weerplaza.

Warme lucht uit Afrika

Dankzij de aanvoer van warme lucht vanuit Noord-Afrika krijgen we vanaf vandaag echt lenteweer. Wellicht krijgen we deze week daardoor zelfs al een echte officiële warme dag. “Daarmee zou de eerste warme dag van dit jaar ook ‘landelijk’ een feit zijn!”, zegt de weervrouw. Lokaal kan het tot 23 graden worden.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Andre Hazes en Monique Westenberg gaan trouwen in Amerika!

Monique Westenberg plaatste een paar dagen geleden een onverwacht bericht op haar Instagram account. Ze liet namelijk weten dat ze samen met haar zoontje naar Amerika gaat om Andre Hazes te zien. Maar dat is niet alles.

Als reden geeft ze namelijk op dat ze er helemaal doorheen zit en dat het afgelopen jaar een enorme achtbaan was. Ze wil graag samen zijn als gezin en het hele verhaal lijkt dan ook te zeggen dat zij en Andre weer bij elkaar zijn.

Inmiddels denkt Yvonne Coldeweijer dat Monique en Andre toch echt weer bij elkaar zijn. Sterker nog Yvonne denkt dat als de twee terug in Nederland zijn ze het zelf officieel bekend zullen maken dat ze weer bij elkaar zijn en zullen gaan trouwen. Maar nu blijkt dat ze wellicht al tijdens deze trip in Andre zijn geliefde Las Vegas zullen gaan trouwen en dat ze dan een groot feest geven als ze terug zijn in Nederland.

Op dit moment is Andre samen met Monique in Florida om wat pretparken met kleine Dre te bezoeken. Andre is eigenlijk in Amerika om het laatste deel van zijn docu op te nemen. Wellicht dat Monique en kleine Dre daar ook gefilmd worden.

Het is afwachten maar het lijkt er op dat Andre en Monique elkaar weer helemaal gevonden hebben. Al blijft het natuurlijk de vraag hoe lang dat gaat duren. Met Andre weet je het natuurlijk nooit.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Gaat niet goed met gezondheid Rachel Hazes

Wij hebben te horen gekregen dat Rachel Hazes er even helemaal doorheen zit. Hoewel ze deed of de breuk tussen haar en Klaas Otto haar niks deed blijkt dit toch anders in elkaar te zitten. Ook dat Rachel Hazes moet aanschouwen hoe Monique Westenberg er alles aan doet om Andre Hazes weer voor haar te winnen lijkt Rachel niet veel goeds te doen.

Volgens een insider loopt Rachel Hazes non stop te janken en sluit ze zich op in haar villa. De onverwachte wending van Klaas Otto heeft haar toch gepijnigd. Maar dat niet alleen het is een opstapeling van veel dingen die haar emmer nu hebben doen overlopen.

De ruzie met haar dochter Roxeanne waardoor ze al een lange tijd haar kleinkind niet heeft gezien. Ook van Monique mag ze haar kleinzoon niet zien en dat steekt Rachel enorm. Daarnaast hoopt Rachel nog steeds op een verzoening tussen Andre en haar huidige manager Anne Rose. Maar ook dat valt in duigen, omdat een hereniging van Andre en Monique dichterbij dan ooit is. Daarnaast gaat het met Andre natuurlijk ook niet al te best door zijn verslavingen. Dit alles en het beëindigen van de relatie tussen Rachel en Klaas is Rachel even te veel geworden.

Rachel wil graag aan de buitenwereld laten zien dat het allemaal goed met haar gaat en zet zodra ze een stap buiten de deur doet weer haar glimlach en pokerface op. Maar de mensen om haar heen weten wel beter.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending