Zien: Koning Willem-Alexander woedend op Humberto Tan na flirten met Maxima!
Connect with us

Celeberties

Zien: Koning Willem-Alexander woedend op Humberto Tan na flirten met Maxima!

Een bizarre onthulling van journalist Fiona Hering over een heftige onderonsje tussen koning Willem-Alexander en Humberto Tan.

In een interview doet oud RTL Boulevard deskundige Fiona Hering een boekje open over de koning en Maxima. Ze begint het interview met lovende woorden en wat voor romanticus Willem-Alexander wel niet is.

Ze zegt hierover:

“In de koning blijkt dus een gevoelige romanticus te schuilen. Kijk alleen al naar het huwelijksaanzoek op het natuurijs van de vijver van Huis ten Bosch, en de vele bijzondere sieraden die hij zijn vrouw schonk.”

“Barack Obama viel ook als een blok voor Máxima’s charme, zo hebben we onder meer kunnen zien tijdens de herdenking van D-Day in Normandië in 2014. Dat moet de koning trots maken, al die mannen die graag rond zijn vrouw zwermen. Tot op zekere hoogte dan.”

Maar hierna verteld Fiona in het interview een anekdote over Humberto en hoe de koning niet blij was met het flirterige gedrag van Humberto richting Maxima.

Fiona zegt het volgende:

“Toen de immer charmante Humberto Tan Máxima ooit na afloop van een officiële gelegenheid tijdens een onderonsje continu aan het lachen maakte, kwam de koning poolshoogte nemen, sloeg zijn arm om Máxima heen, voerde haar weg, en sprak de volgende wijze woorden op een boze toon: ‘Maar ze is míjn vrouw.’”

Celeberties

Zoon René Le Blanc: ‘Hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger was’

René Le Blancs zoon Nicky de Wit doet in de nieuwste editie van weekblad Story een nogal schokkend boekje open over zijn vader. Het steekt hem enorm dat zijn vader door de SBS6-realityserie Ik Geloof In Mij door velen wordt bejubeld, terwijl hij zich volgens Nicky schuldig maakte aan mishandeling, vernieling en vreemdgaan.

We wisten al dat René nagenoeg geen contact meer heeft met twee van zijn drie kinderen die hij kreeg bij drie verschillende vrouwen. Alleen Isaura (15) spreekt hij nog af en toe. In navolging van dochter Charrelle klapt nu ook Nicky uit de school over ‘Dutch Engelbert’. “René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was”, zegt hij bijvoorbeeld.

Mishandeling en vreemdgaan

Volgens Nicky is René allesbehalve die vrolijke entertainer die we op tv zien. “Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan”, gaat hij verder. Ook zou de zanger Nicky’s moeder hebben bedrogen. “René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

Schuld

Volgens René’s oudste zoon heeft de reality-ster ook jaren geen alimentatie betaald aan hem en zijn moeder. “Mijn moeder en ik krijgen nog ruim 18.000 euro van René – om precies te zijn 18.854,21 euro. En dat is nog zonder boetes.” Ook blijkt uit rechtbankdocumenten dat de moeder jaren gelden een omgangsregeling tussen René en haar zoon wilde voorkomen, mede vanwege ‘het agressieve gedrag’. De huisarts van de moeder was zelfs bereid een verklaring af te leggen…

Reactie René Le Blanc

Nicky gooit er verder ook zijn hele ziel en zaligheid uit en praat ook over de volledig mislukte band met zijn vader en pogingen om weer contact te houden, wat mislukte. Natuurlijk ging het weekblad ook verhaal halen bij René zelf. Die bedankte het blad dat ze hem op de hoogte stelde van het interview met Nicky, maar liet via zijn manager weten dat hij niet op privé-zaken wil ingaan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Connie Witteman (68 jaar) laat haar prachtige bikini-lichaam zien

Het is duidelijk dat Connie Witteman heerlijk van het zomerse weer aan het genieten is. Vol trots laat ze op Instagram haar lichaam zien, vergeet niet: Connie is al 68 jaar oud!

Hieronder kun je duidelijk zien dat Connie echt een het genieten is op de foto die ze heeft geplaatst. “zonnige kus uit Noordwijk.” schrijft ze er nog bij.

 

Connie heeft een best zware periode achter de rug want haar zoon werd ernstig ziek door corona maar ook haar auto werd niet lang geleden gestolen. Gelukkig is de auto teruggevonden en gaat het steeds weer wat beter met haar zoon.

Doorgaan met lezen

Celeberties

VIDEOBEELDEN: Prinses Amalia gespot met nieuwe ‘vriendje’?

Het moment waar het hele land op zat te wachten… Of niet? De zeventienjarige kroonprinses Amalia zou voor het eerst zijn gespot met een jongen. Is deze jongen het vriendje van de aanstaande koningin van Nederland?

Amalia is naast de kroonprinses van Nederland ook een ‘normaal’ meisje van zeventien jaar oud. De geruchten gaan al langer dat ze een vriendje aan de haak zou hebben geslagen.

Met het stijgen der jaren wordt de vraag of onze kroonprinses al dan niet een vriendje heeft, het nationale gezelschapsspel. Immers, haar droomprins, is uiteindelijk zomaar ook onze prins…

Heeft de prinses inderdaad een vriendje? Bekijk de video hieronder en oordeel zelf!

Gespot

Op TikTok verscheen een video waarop de prinses te zien zou zijn. De TikTokker filmt een jongen en een meisje die in Den Haag over straat lopen, en beweert dat dit Amalia en haar nieuwe vriendje zouden zijn. Van de beelden is dat echter niet af te lezen.

Het meisje op de video lijkt mogelijk op Amalia, maar de gezichten zijn niet enorm herkenbaar op de video. Zou het om onze kroonprinses gaan?

Tekst gaat verder onder de video

Trouwen

Wil Amalia aanspraak blijven maken op de troon dan moet ze voor een eventueel huwelijk toestemming vragen aan het parlement. Hierdoor wordt één medeprins van Amalia’s leeftijd uitgesloten voor haar: zij mag volgens de regels niet met hem trouwen.

Het gaat om haar leeftijdsgenoot prins Gabriël van België. Volgens een Belgisch decreet zou het verboden zijn dat een lid van de Belgische koninklijke familie trouwt met een lid van het Nederlandse koningshuis.

Dit betekent dat zowel Amalia als haar zussen Alexia en Ariana niet in het huwelijksbootje mogen stappen met de koningskinderen van onze buren.

Doorgaan met lezen

Trending