Zien: Koningin Maxima trekt grote ogen met “gewaagde jurk” tijdens werkbezoek!
Connect with us

Celeberties

Zien: Koningin Maxima trekt grote ogen met “gewaagde jurk” tijdens werkbezoek!

Maxima heeft in haar carrière als koningin zijnde van Nederland al behoorlijk veel aandacht weten te trekken met haar modieuze kleding. Soms is er kritiek op. Een paar weken geleden gebeurde dit toen ze er volgens het AD nogal saai uitzag tijdens een online meeting. Foto’s hiervan onderaan dit artikel.

Echter zijn er vaker foto’s van de koningin in jurken waar mensen wél over te spreken zijn. Onlangs zagen we ook nog een jurk vol gaten die toch wel erg opviel bij het publiek. De koningin was deze week op werkbezoek bij LG Sonic. “Ultrasone geluidsgolven met een laag vermogen zijn voor mensen niet te horen. Maar kunnen wel algen op een milieuvriendelijke manier bestrijden. De geluidsgolven beïnvloeden het drijfvermogen van de algen waardoor zij geen zonlicht en voedingsstoffen meer kunnen opnemen en afsterven. LG Sonic past deze techniek wereldwijd toe in meren en (drink)waterreservoirs.”

Maxima op werkbezoek!

De koningin krijgt op zulke werkbezoeken altijd in grote lijnen uitgelegd wat er precies gedaan wordt. Het Koninklijk Huis schrijft: “De Koningin krijgt tijdens een werkbezoek uitleg over hoe de MPC-Buoy geluidsgolven produceert en hoe deze boei informatie verzamelt over de waterkwaliteit. Deze data worden verzameld in een online platform dat de boeien aanstuurt.” Veelal worden onder deze foto besproken hoe de koningin er dit keer weer bijgelopen heeft. Dit wordt soms door critici besproken, zoals onlangs in het AD (foto onderaan). De volgende jurk was volgens critici behoorlijk gewaagd omdat er geen mouwen aan zitten. Vooral tijdens deze stormachtige week een vreemde keuze volgens de modebewuste fans. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Celeberties

Sarah van Soelen klapt ein-de-lijk uit de school betreft André Hazes!

Sarah van Soelen doet zo nu en dan een zogenaamde Q&A op Instagram. Hierbij kun je haar vragen stellen die ze dan even later zal beantwoorden in haar verhaal. Natuurlijk gaan er een hoop vragen over de tijd dat ze met André Hazes was en hoe ze er nu voor staan. De blondine heeft namelijk tot de dag van vand… gisteren volgehouden dat de twee nog een toekomst hebben. Mogelijk. Misschien. Wellicht.

Nog geen week geleden gaf ze het volgende aan: “Zoals bekend behoort onze relatie tot het verleden, maar niemand weet natuurlijk wat er in de toekomst gaat gebeuren of mogelijk is. Die jongen heeft zijn rust nodig. Hij is met zichzelf aan de slag gegaan en ik ben wat dat betreft dan ook zeer trots op hem. De toekomst zal leren wat er verder gaat gebeuren. Het is een open einde!” Een toekomst was nog mogelijk, aldus Sarah.

Sarah van Soelen lijkt eindelijk af te sluiten!

Maar een week later en een nieuwe Q&A later zijn de rollen plots anders verdeeld. De blondine kreeg namelijk een vraag: “Ben je boos op André?” Van Soelen zou natuurlijk alle reden mogen hebben om boos te zijn op de zanger, het is allemaal flink rommelig verlopen. Zeker wanneer we Coldeweijer mogen geloven. Echter is haar antwoord: “Nee, zeker niet. Ik weet dat Dré een hart van goud heeft. Alleen wordt daar vaak misbruik van gemaakt. Ik hoop voor de rest dat het goed met hem gaat en dat het goed met hem gaat en dat hij eindelijk zijn rust vindt en voor zichzelf kiest. Dat gun ik hem.” Als afsluiter maakt ze de huidige stand van zaken bekend: “Hier wil ik het ook bij laten. Dit is verleden tijd en ieder gaat zijn eigen weg.” Het mag duidelijk zijn dat Sarah dit hoofdstuk afsluit. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dionne Stax brengt Humberto Tan nog altijd in verlegenheid!

Dionne Stax is een onderwerp waar Humberto Tan het liefst voor past. Dat is dan ook een van de redenen dat je Angela de Jong niet moet uitnodigen bij je aan tafel in een talkshow. De Jong zal hier namelijk zonder terughoudendheid over doorratelen wanneer het relevant kan zijn bij het gespreksonderwerp. Meneer Tan zat als vervanger van Beau van Erven Dorens en kwam daardoor ongewild oog in oog met de AD-columnist. Al snel kwam mevrouw Stax ter sprake. De twee spreken elkaar namelijk over het fenomeen dat juicekanaal heet, waaronder roddelkoningin Yvonne Coldeweijer die menig showzender achter zich laat. Angela zegt: “SBS heeft Shownieuws, RTL heeft RTL Boulevard. Daar werden ook wel eens bepaalde oekazes gedaan dat er over bepaalde affaires niet gepraat mocht worden. Dat heeft ze behoorlijk wat schade berokkend.” Hiermee bedoelt ze dat bepaalde nieuwtjes uit de shownieuws niet naar buiten gebracht werd, één specifiek.

Dionne Stax opnieuw opgerakeld, vindt Humberto Tan niet fijn!

Met bepaalde affaires bedoelt De Jong namelijk de affaire van Tan en Stax. Dat is een affaire die tot in den treure buiten verzwegen is door RTL Boulevard. Humberto zegt dat dit niet waar is: “Weet je, Angela, ik heb ook gewerkt hè, bij Boulevard. Een paar jaar. Ik moet je eerlijk zeggen: ik heb dat niet gezien en ik kan me ook niet voorstellen dat dat vanuit de leiding wordt gedaan.

Die redactie is onafhankelijk. Jouw krant is ook onafhankelijk.” Angela reageert: “Klopt, maar ehmm… Jouw eigen affaire die een paar jaar geleden speelde…” waarop Humberto snel ontkent: “Er heeft niemand gebeld.” Genoeg voor Angela voor de genadeklap: “Erland Galjaard heeft ons ook gebeld over die affaire en Luuk Ikink geeft ook toe dat er toen enorm terughoudend mee is omgegaan. […] Dat heeft RTL Boulevard echt wel een behoorlijk imagoprobleem opgeleverd.” Die twee gaan we niet snel samen weerzien De roddel destijds:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws voor Patricia Paay: ‘Door deze ziekte kan ik niks meer’

Patricia Paay vreesde nooit meer te kunnen lopen toen ze eind oktober in het ziekenhuis werd opgenomen vanwege een bacteriële infectie aan haar heup, vertelde ze zondag in RTL Boulevard.

De zangeres vertelde in het programma dat haar artsen haar niet konden beloven dat ze volledig zou herstellen.

De 72-jarige Paay bracht vorig jaar drie maanden door in een ziekenhuis en in een zorghotel. Ze belandde daar toen een bloeduitstorting op haar heup een bacteriële infectie bleek die haar heupbeen beschadigde. De infectie tastte haar prothese aan, waardoor deze constant uit de kom schoot.

“Ze zeiden: of je ooit nog kan lopen weten we niet. Ik heb toen heel hard gehuild. Ik dacht: het zal toch niet? De ontsteking deed ook vreselijk veel pijn”, vertelde de mediapersoonlijkheid, die op Kerstavond weer naar huis mocht en daar momenteel herstelt.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending