Zien: Leontine Borsato doorbreekt stilzwijgen
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Leontine Borsato doorbreekt stilzwijgen

Het was aardig stil bij de familie Borsato na de beschuldigingen van misbruik van minderjarigen door Marco Borsato. Een 22-jarige vrouw deed aangifte tegen Marco en liet weten al vanaf haar 15e te worden misbruikt door de zanger. En daar bleef het niet bij, want John van den Heuvel deed een oproep aan andere slachtoffers om zich ook te melden en dat gebeurden. Twee nieuwe slachtoffers melden zich bij John en hij zal met ze in gesprek gaan en ook hun begeleiden bij het doen van aangifte.

Veel mensen vroegen zich af wat Leontine de vrouw van Marco en zijn kinderen van de beschuldigingen van misbruik van Marco vonden. Stonden ze nog achter hem of kotsten ze hem nu ook uit? Maar Leontine en de kinderen kiezen ervoor om te zwijgen. Tenminste te zwijgen tegen de pers ze heeft namelijk een woordvoeder en die komt wel met een verklaring.

“Ze is erg aangeslagen en ontdaan door dit alles. Dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen.“

“De komende twee maanden komt er geen reactie van Leontine. Dat heeft te maken met het onderzoek dat gaat lopen. Alles wat ze zegt kan dubbel uitgelegd en geïnterpreteerd worden. Leontine gaat niets meer zeggen en ook op social media last zij een pauze in.“

Hoewel de kinderen van Marco eerst fel reageerde op Instagram toen deze beschuldigingen voor het eerst naar Marco gedaan werden hoor je nu ook niets meer van hun. Wellicht zijn ze toch geschrokken van de aangifte en geloofde ze hun vader eerst, maar nu zullen ze vast grote twijfels hebben. Helemaal nu er niet alleen één aangifte is gedaan, maar er waarschijnlijk nog twee volgen en er een geluidsopname is waarop Marco zelf toegeeft wat hij voor vreselijke dingen gedaan heeft.

Meest bekeken

Prinses Amalia overtreedt zware coronamaatregelen!

Kroonprinses Amalia vierde eerder deze maand feest. Op 7 december werd de dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima achttien.

Bij de verjaardag van prinses Amalia hoorde natuurlijk een feestje. Volgens De Telegraaf is dat echter uitgedraaid op een “goed bezocht feestje” in het park achter paleis Huis ten Bosch.

Daarbij zou, gezien de coronaregels, de groepsgrootte ruim overschreden zijn. Er zouden zo’n honderd gasten aanwezig geweest zijn. In Nederland geldt het advies echter dat een gezin hooguit vier personen per dag kan ontvangen.

“De koning heeft de minister-president laten weten dat het bij nader inzien niet goed was om dit zo te organiseren in het eigen park”, citeert De Telegraaf de Rijksvoorlichtingsdienst.

Het nieuws komt er nadat de familie eerder tijdens de coronapandemie onder vuur lag na een reisje naar Griekenland. Er volgde toen een filmpje waarin het koningspaar spijt betuigde.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Sarah van Soelen krijgt nóg grotere klap te verwerken na breuk met André Hazes!

Sarah van Soelen is al een tijdje in opspraak wanneer het aankomt op het wel of niet hebben van een relatie met André Hazes. De blondine heeft een hele poos geleden het hart van de zanger gestolen, volgens velen van Monique. Maar sinds de beruchte terugkomst van de twee uit Spanje is het volgens de juice-kanalen over en uit.

De zanger zou klaar zijn geweest met de blondine en het via een videobelletje hebben uitgemaakt. Toch bleef de blondine altijd volhouden dat het maar om een pauze gaat en dat ze weer bij elkaar komen. Zelfs in een groot interview in Beau Monde gaf ze dit onlangs nog aan. Maar afgelopen maandag was daar ineens de bom ontploft tussen de twee. De zanger verwijderde plots álle foto’s waar Sarah op staat en niet veel later deed ze hetzelfde met de foto’s waar André op stond. Het begin van het einde.

Sarah van Soelen verliest mijlpaal!

Er wordt bij de juice-kanalen vaak beweerd dat het de blondine voornamelijk om de publiciteit en bekendheid gaat. Het lijkt er ook op dat ze haar relatie met André zo lang mogelijk wil rekken om maar in de picture te blijven. Yvonne Coldeweijer haalt dit dan ook regelmatig aan. Verschillende juice-kanalen houden het aantal volgers van de blondine dan ook nauwlettend in de gaten, en daar is nu iets opvallend aan de hand. Iets wat waarschijnlijk een nog groetere klap voor haar zal zijn dan de vermeende break-up. Het aantal volgers op haar Instagram daalt al sinds de twee terug zijn uit Spanje, maar is nu voor het eerst onder de 200.000 gekomen. Dat was natuurlijk een mijlpaal die nu in het water gevallen is. Om precies te zijn zit ze nu op 199.763 volgers.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Moeder Famke Louise brutaal eerlijk over nieuwe schoonzoon

Famke Louise en haar vriend Denzel zijn iedere week te zien in hun realitysoap Famke & Denzel. En daarin komt ook de moeder van Famke aan het woord.

In de serie krijgen we een unieke inkijk in het leven van het verliefde stelletje. De camera’s mogen werkelijk overal bij zijn. Alles komt aan bod: van de zwangerschap tot de zoektocht naar een nieuw stulpje en de verhuizing.

Schoonmoeder

Ook de familie van de twee komt aan het woord. De moeder van Famke geeft haar ongezouten mening over haar kersverse schoonzoon. Ze geeft aan blind in hem te vertrouwen en noemt Denzel zelfs de meevaller van het jaar.

“Ik dacht, dit is echt een goede. Het valt mij op dat ze veel meer ontspannen is. Ik heb haar natuurlijk ook weleens gezien met een ander vriendje en dat schuurde dan toch wel. Bij hem is ze gewoon volledig zichzelf. Als je dan van iemand een kind moet krijgen, dan van deze man”, vertelt ze.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending