Zien: Lil Kleine gevlucht naar Thailand
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Lil Kleine gevlucht naar Thailand

Lil Kleine is een paar dagen geleden door de rechter op vrije voeten gesteld. De rechter verlengde de huidige hechtenis van Lil Kleine niet met 90 dagen. Lil Kleine mag dus gewoon in vrijheid de rechtszaak afwachten.

Lil Kleine wordt verdacht van zware mishandeling van zijn vriendin Jamie Vaes. Alles stond op beeld en Lil Kleine werd dan ook kort na de mishandeling opgepakt door de politie. Volgens een agent zat Lil Kleine alleen maar te huilen in zijn cel en wilde hij niks eten.

Volgens insiders zal Lil Kleine binnen enkele dagen naar Thailand vertrekken om aan zichzelf te werken. Hij wil een jaar lang van de drank en drugs afblijven. Waarschijnlijk gaat Lil Kleine naar een afkickkliniek daar.

Waarschijnlijk is dit hem geadviseerd door zijn advocaat. Het komt namelijk goed over straks bij de rechtszaak als blijkt dat Lil Kleine er alles aan doet om een beter mens te worden en van zijn verslavingen probeert af te komen. Dan kan de advocaat het erop gooien dat hij onder invloed was tijdens de mishandeling, want ontkennen is geen optie als alles op beeld staat. En dan kan er ook gezegd worden dat Lil Kleine zijn vrije tijd in afwachting van de rechtszaak goed heeft besteed doordat hij in een afkickkliniek heeft gezeten. Dan zal de rechter wellicht denken dat de kans op herhaling kleiner is en zal hij een lagere straf kunnen opleggen.

Celeberties

Net binnen: Dokters stellen heftige diagnose vast bij Hans Kazan

Het heeft echt een hele lange tijd geduurd maar nu weten ze eindelijk vanuit Spanje wat er precies met Hans Kazan aan de hand is, de Spaanse artsen hebben een diagnose kunnen stellen bij de goochelaar.

Hans had zelfs in het ziekenhuis gelegen en kon maar liefst drie weken lang bijna geen eten binnenhouden. De conclusie van de artsen is nu dat Hans teveel maagzuur heeft waardoor zijn maag het eten niet kan binnenhouden.

Oplossing

Gelukkig is er ook een oplossing voor zijn probleem welke geen heftige operaties nodig heeft of andere extreme ingrepen. Hans hoeft enkel elke dag een pilletje te slikken waardoor zijn maagzuur minder wordt en ook weer normaal kan eten. Hij heeft ook geen virus of iets anders om zich zorgen over te maken.

Hans woont in Marbella en wordt inmiddels al bijna 69 jaar oud en kan nu met een gerust hart zijn verjaardag vieren!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Belgisch koningspaar neemt Oekraïense vluchtelingen in huis

Koning Filip en koningin Mathilde van België gaan vluchtelingen uit Oekraïne opvangen. Ze gaan drie gezinnen onderbrengen in appartementen van de Koninklijke Schenking. Dit is de organisatie die staatseigendom aan de koninklijke familie ter beschikking stelt.

Begin april kunnen de gezinnen hun intrek nemen in de woningen. “Het oorspronkelijke doel van deze accommodaties was om ze ter beschikking te stellen aan sociale instanties om mensen met een laag inkomen te huisvesten, een missie die goed aansluit bij wat we met de Koninklijke Schenking willen bereiken”, legt de voorzitter van de Koninklijke Schenking Jan Smets uit.

Woensdag bezocht koning Filip nog een bezoek aan een registratiecentrum voor Oekraïense vluchtelingen in Brussel. Daar sprak hij met mensen die daar pas waren toegekomen uit het oorlogsgebied.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Slaande ruzie tussen Rachel Hazes en Monique Westenberg bereikt kookpunt!

Rachel Hazes is, als we de mensen om haar heen mogen geloven, niet de makkelijkste persoon om mee te leven. De weduwe van de grote André Hazes weet al 20 jaar in allerlei programma’s op te duiken om de grootheid van haar overleden man te eren. Tot ergernis van veel critici zoals Rob Goossens: “Straks is het twintig jaar na de dood van André Hazes en dan loop je nog stééds met het lijk te zeulen.”

Ook haar dochter, Roxeanne Hazes, wil weinig met Rachel te maken hebben heeft ze onlangs in dit interview laten weten. Ook weten we dat de relatie van Rachel met Monique Westenberg nooit erg goed geweest is. Afgelopen weekend is dit tot een climax gekomen als we de roddels van Yvonne Coldeweijer mogen geloven: “Maandag postte ik dat Monique mini-Dré niet wilde meegeven aan André naar de middagshow van Holland Zingt Hazes.”

Rachel Hazes wil Monique er niet bij, koste wat het kost!

Nu vraag je je natuurlijk af wat de reden is dat Monique haar zoontje niet aan papa meegeeft om van een concert te genieten. Monique zelf heeft aangegeven dat kleine Dré ziek is: “Ons pikkie is al sinds vrijdag zo ziek. griep koorts, hoesten. Alleen maar willen slapen.” Echter geeft Coldeweijer aan dat er een andere reden is dat kleine Dré niet mee mocht: “Alleen als ze zelf mee mag. Maar zij mag niet komen van Rachel. Ik noemde dit een kinderachtige ruzie, waar het kindje nu de dupe van is. Monique vindt het niet leuk dat ik dit heb gezegd en gaat nu expres posten dat mini Dré ziek was. Maar mini Dré was zondagmiddag mee op pad met de vriendin van Monique. Beetje flauw dit, Moon!” Het lijkt er dus op dat de ruzie tussen Rachel en Monique nu ook kleine Dré in de weg zit. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Trending