Zien: Lil Kleine heeft het heel zwaar in de gevangenis vanwege bajesklanten!
Connect with us

Celeberties

Zien: Lil Kleine heeft het heel zwaar in de gevangenis vanwege bajesklanten!

Lil Kleine heeft zijn slechte reputatie weer behoorlijk waar gemaakt toen de video van hem en Jaimie Vaes naar buiten lekte. Yvonne Coldeweijer plaatste een video waarop de rapper zijn vriendin hardhandig aan haar haren uit de auto trekt. Het was even onduidelijk of Jorik zijn veroordeling in de cel moest afwachten, maar daar is nu antwoord op. Op 28 februari plaatste Rechtbank Amsterdam: “De raadkamer heft de schorsing van de voorlopige hechtenis van een 27-jarige man op. De raadkamer is van oordeel dat er voldoende ernstige bezwaren zijn voor poging tot zware mishandeling. De man blijft de komende 14 dagen in voorlopige hechtenis.” Eerder zat Jorik al drie nachten in de cel maar mocht hij tóch vrijgelaten worden. Ondertussen heeft Jaimie zelf ook gereageerd op de hele gebeurtenis. Jaimie: “Dit zijn Joriks daden die een halt zijn toegeroepen op een ongelukkige en harde manier. Hierin zijn geen winnaars, alleen maar verliezers.”

Lil Kleine onderaan de gevangenis-hiërarchie!

Jorik zit nu al een aantal nachtjes in de cel. Yvonne Coldeweijer houdt alles natuurlijk nauw in de gaten, samen met haar spionnen. Op Instagram laat Coldeweijer het volgende weten over de huidige situatie: “Jorik zit in de gevangenis van Zaanstad. Hij zit momenteel helemaal alleen in een afgesloten ruimte voor de komende 8 dagen. Dit zijn nieuwe regels i.v.n. corona. Na deze periode mag hij zich gaan mengen met de andere gevangenen.

Volgens mijn spion wordt er nu al over gesproken dat ‘niemand hem gaat mogen’ en dat hij ‘een lastige tijd gaat krijgen’. Volgens de spion heerst daar de mentaliteit ‘Je vrouwtje slaan, dat doe je niet’. Dat wordt afzien!” Een gevangenismedewerker reageert: “Als je een moord hebt gepleegd richting een man dan ben je koning (what the actual). Als je vrouwen mishandelt ben je echt afval en sta je helemaal onderaan de gevangenis-hiërarchie!” Hieronder meer:

Celeberties

Insider openhartig: ‘Lil’ Kleine gooide zijn eigen vader van de trap’

Er gaat na de mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes weer een vreselijk gerucht over Lil’ Kleine rond. Hij deed niet alleen zijn vriendin, maar ook zijn bloedeigen vader opzettelijk pijn.

Dinsdag vloog de rapper opnieuw de cel in, nadat de raadkamer het beroep van het OM tegen zijn vrijlating honoreerde. Nu de artiest in de bak zit, komen er alsmaar meer sappige verhalen over hem naar buiten.

Eigen vader van de trap

Jan Dijkgraaf en Bas Paternotte bespreken in de ‘Bajes Special’ van de Nare Jongens podcast het gedrag van Lil’ Kleine. De rapper wordt daar neergezet als een crimineel. Niet alleen vanwege het geweld tegen zijn verloofde, maar ook tegen zijn eigen vader.

“Volgens mij was dat met die kwestie op Ibiza, dat hij zijn vrouw had mishandeld. Iemand stuurde mij toen anoniem een berichtje met: ‘die Lil’ Kleine daar kijk ik helemaal niet van op. Die heeft zijn eigen vader een keer de trap afgeduwd’. Ik weet niet of het zo is, ik heb het niet gecheckt. Maar die verhalen gaan er dus rond over Lil’ Kleine”, aldus Bas.

Patroon van geweld

Ook hebben de heren het over het geweldsincident bij de opening van de Amsterdamse club Olivia in 2019. Het slachtoffer stootte per ongeluk aan tegen Jaimie Vaes en ondanks hij zijn excuses aanbod, werd hij buiten opgewacht. De rapper en twee vrienden tuigden de man vervolgens genadeloos af.

Het slachtoffer viel op de grond, maar dat weerhield de aanvallers er niet van om hem verder te mishandelen. De rapper is onlangs voor deze feiten veroordeeld tot een werkstraf van 120 uur en een voorwaardelijke celstraf van twee weken. Die veroordeling vond plaats vlak voordat hij Jaimie tussen de autodeur klemde.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yvonne Coldeweijer op de vuist met Fawrynotsawry: “GEDROCHT!”

Juicekanalen zijn een nieuw soort fenomeen in Nederland waar mensen zich soms zorgen om maken. Yvonne Coldeweijer en Fawrynotsawry zijn twee ‘juicers’ die samen met nog een paar kanalen aan de frontlinie van dit roddeltijdperk staan. De twee verdienen er dan ook goed geld om vanwege de business die ze eromheen gebouwd hebben. Coldeweijer kun je bijvoorbeeld betalen voor éxtra juice achter een betaalmuur.

Fawry zorgt voor extra aandacht voor het bedrijf waar hij voor werkt, RUMAG. Daarnaast hebben we natuurlijk nog Roddelpraat van Jan Roos en Dennis Schouten, Reality.FBI en Juicechannel. Tussen al deze kanalen heerst nogal wat onenigheid over wat je wel en niet mag plaatsen. Daarnaast beschuldigen de kanalen elkaar ook regelmatig van jatten van filmpjes, vandaar dat ze allemaal van die gigantische watermerken over hun filmpjes en foto’s plaatsen. Maar een echte ruzie is er tot nu toe nog niet van gekomen. Tot nu dan.

Yvonne Coldeweijer en Fawrynotsawry vliegen elkaar in de haren!

Coldeweijer en Fawry lijken namelijk behoorlijk naar elkaar uit te halen. Coldeweijer heeft zich meerdere malen negatief uitgelaten over Fawry in haar welbekende video’s. Fawry schrijft op Instagram: “Deze vrouw heeft het voor de vierde keer op rij over mij gehad. Een enorm compliment eigenlijk. Maar ik wens je heel veel liefde toe schatje. Ze noemt mij een gedrocht en talentloos maar de ongelukkigheid druipt van het beeld af.” Reality.FBI deelt als ‘juicer’ de ‘juice’ van deze ‘juicers’ (snap je het nog?) natuurlijk. Het kanaal schrijft: “Oei. De messen zijn geslepen. Queen en king juice vliegen elkaar in de haren!” Juicekanaal Juicechannel gooit er nog een schepje bovenop: “Er is al maanden ruzie in juiceland tussen onze collega’s Coldeweijer en Fawry. Misschien tijd voor een Boxing Influencers?” Wij vinden het een goed idee, al denken we niet dat Fawry het er heel vanaf gaat brengen. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wilfred Genee haalt keihard uit naar Johan Derksen: ‘Helemaal klaar mee’

Gisteren haalde Wilfred Genee in de talkshow Vi Vandaag een paar keer keihard uit naar Johan Derksen. Ze hadden kort geleden al een aanvaring in het programma. Toen werd Johan Derksen zo boos dat hij keihard met zijn hand op de tafel sloeg en zei dat Wilfred nu eens zijn bek dicht moest houden en dat hij de pleuris kon krijgen.

Dit keer was Johan juist rustig en zat vooral Wilfred Genee hem continue belachelijk te maken. Wilfred begon over zijn kapsel. Johan was naar de kapper geweest en volgens Wilfred zag het er niet uit. De eerste keer was dit nog grappig, maar als je het tien keer herhaalt in een uitzending van een uur gaat het op een gegeven moment irriteren.

Daarnaast haalde Wilfred bij het afsluiten van de uitzending nog een keer keihard uit naar Johan. Wilfred zei namelijk dat Johan er totaal niet uitzag en dat hij het vooral van zijn inhoud moest hebben. Johan kon hier niet meer op reageren, omdat het programma afgelopen was. Maar het lijkt erop of de twee heren zich steeds meer aan elkaar gaan ergeren en dat is niet vreemd als je 5 dagen in de week een talkshow met elkaar opneemt.

Toen ze nog maar twee keer per week een talkshow met elkaar opnamen hadden de twee al regelmatig ruzie en het lijkt erop dat de bom binnenkort weer zal ontploffen tussen die twee.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending