ZIEN: Marco Borsato en zijn Leontine zoenend op de foto
Connect with us

Celeberties

ZIEN: Marco Borsato en zijn Leontine zoenend op de foto

Marco en Leontine laten aan de hele wereld zien hoe gek ze op elkaar zijn. Op social media verschijnt een foto van het zoenende stel…

De foto van Kiki van Dam Photography en Picknick Club NL zorgt voor een hoop mooie reacties van mensen die het mooi vinden de twee weer zo samen te zien. “Prachtig stel”, valt er bijvoorbeeld te lezen. “Love’s all around! Mooi!” reageert iemand anders.

Marco Borsato vertelde in juni dat hij en Leontine weer officieel bij elkaar zijn. Shownieuws sprak onlangs ook voor het eerst met Leontine en hun dochter Jada over de liefdeshereniging.

Leontine vertelde in het uitgebreide gesprek hoe zij en Marco weer bij elkaar zijn gekomen. “Ben er heel dankbaar voor. Het is niet iedereen gegund”, aldus Leontine. Ook het feit dat zij en Marco altijd on speaking terms zijn geweest heeft meegespeeld bij de verzoening.

Jada liet zich ook voor het eerst uit: “Het is de droom van ieder kind”, doelend op de hereniging van haar ouders. “Ik ben er ook trots op dat ze niet te hard van stapel lopen.” Zij heeft ook nooit het gevoel gehad van ‘dit zijn gescheiden ouders’, aldus Jada. “Jullie waren zo close nog steeds!”

Celeberties

Zien: Johan Derksen brandt Rachel Hazes compleet af

Het is waarschijnlijk niemand ontgaan: Rachel Hazes krijgt een eigen reallifesoap. Dit tot groot afgrijzen van Johan Derksen. Hij brandt haar compleet af. ,,Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat!”

‘Dát gaat voor’
De weerstand tegen Rachel Hazes blijft maar groeien. En hoewel ze misschien wel samen met haar zoon André de minst geliefde BN’er is, denkt ze toch dat er mensen zullen gaan kijken naar haar soap. Zelfs na de felle kritiek die ze kreeg op het promoten van de Hazes-spullen van de Lidl.

Maar velen zeggen niet te zullen gaan kijken naar de soap, en wie dat vooral niet gaat doen is Johan Derksen. ,,Ik lever mijn paspoort in als dat doorgaat! Dan moeten wij waarschijnlijk later beginnen, want dát gaat voor”, klaagt hij in De Oranjezomer.

Eeuwig rouwende weduwe
Rachel weet niet van ophouden, vindt Johan. Hij noemt haar ‘de eeuwig rouwende weduwe’. ,,Ze lijdt aan zelfoverschatting, want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar met die kinderen interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting!”

Volgens Johan weet Rachel niet meer van gekkigheid wat ze moet doen om in de publiciteit te komen. Volgens Wilfred Genee zijn dat ‘prima ingrediënten voor een reallifesoap’. Maar Johan vindt het ronduit ‘walgelijk’. ,,Als er zo veel smakeloze mensen zijn in dit land dat een zender dit gaat uitzenden, dan schaam ik me dood dat ik Nederlander ben”, aldus Johan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yolanthe is duidelijk single en maakt mannen helemaal gek op Instagram! (foto’s)

Yolanthe Cabau is een Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Ze is ook bekend als Yolanthe Sneijder-Cabau, Yolanthe Cabau van Kasbergen en Yolanthe van Kasbergen.

Yolanthe was vroeger gekend als één van de heetste dames uit Nederland, maar sinds een relatie had met profvoetballer Wesley Sneijder werd het wel een stuk rustiger rond haar.

Vroeger was ze namelijk fulltime presentatrice en actrice. Ondertussen is ze gescheiden en terug single en dat is er aan te merken op Instagram.

Zo post ze nu weer meer pikante kiekjes dan voorheen om te tonen dat ze er op 33-jarige leeftijd nog steeds schitterend uitziet. Wij klagen alvast niet..

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vivienne van den Assem over gevaarlijke dreiging RTL Boulevard: ‘Bericht was vreemd en eng’

Het is een heftige tijd voor de redactie van RTL Boulevard na de aanslag op het leven van Peter R. de Vries. Het programma ontving afgelopen weekend een serieuze bedreiging.

De dreiging was zo groot, dat besloten werd om het liveprogramma niet door te laten gaan.

Nieuwe locatie

‘Een vreemd en eng bericht’, blikt presentatrice Vivienne van den Assem maandagavond terug in het programma, dat wordt uitgezonden vanaf een nieuwe locatie op het Mediapark in Hilversum.

Pand verlaten

‘Wij kregen bericht van onze leidinggevende dat we het pand zo snel mogelijk in alle rust zouden moeten verlaten. Dat was een heel vreemd en eng bericht om te krijgen. We schrokken maar iedereen was na vorige week zo alert en adequaat. We hebben heel snel dat pand verlaten’, vertelt Van den Assem aan de desk naast Luuk Ikink. De aard van het bericht was zodanig dat ze niet overwogen toch een uitzending te maken. ‘Het was spullen pakken en weg.’

Geen uitzending

De beslissing om ook zondag niet een uitzending te maken, noemt ze voor het team ‘een van de lastigste om te maken’. ‘Er is nog nooit niet een uitzending van RTL Boulevard geweest.’

Korte pauze

Ikink zou zondag de uitzending maken maar ook toen werd besloten niet uit te zenden. ‘Dat kon, maar we hebben toen echt met elkaar gezegd: ‘we hebben heel even een dag nodig om op adem te komen’. Wat er de afgelopen week is gebeurd was zo veel. We moesten even pauze hebben.’

Mediapark

Op het Mediapark staan maandagavond zwaarbewapende agenten. De gemeente Hilversum liet eerder op de dag weten dat er ‘diverse zichtbare en onzichtbare beveiligingsmaatregelen worden getroffen’. Over de inhoud van de maatregelen werden geen mededelingen gedaan.

Criminelen

RTL Boulevard kon zaterdag en zondag niet uitzenden vanaf het Leidseplein in Amsterdam omdat de politie ernstige bedreigingen had binnengekregen. Volgens NRC zouden criminelen hebben gesproken over een mogelijke aanslag met een raketwerper of automatische vuurwapens.

Doorgaan met lezen

Trending