Zien: Marco Borsato zou zijn vreemd gegaan met nóg een BN’er, en we kennen haar dus allemaal!
Connect with us

Celeberties

Zien: Marco Borsato zou zijn vreemd gegaan met nóg een BN’er, en we kennen haar dus allemaal!

Vorige week kwam in het nieuws dat Marco Borsato zo’n tien jaar geleden een affaire zou hebben gehad met pianiste Iris Hond. Inderdaad, een dame van maar liefst 20 jaar jonger dan hijzelf is.

Roddelblad Story schrijft nu echter dat Marco het niet alléén bij Iris heeft gelaten. Zogenaamde insiders weten het blad te melden dat de zanger ook met een andere vrouw het bed zou ingedoken zijn.

Heeft Marco Borsato vaker buiten de pot gepist?

Als de geruchten waar zijn dan zou zangeres Maan die bewuste vrouw zijn geweest. Toen Maan in 2016 auditie deed voor The Voice of Holland werd Marco haar coach en uiteindelijk won ze de talentenjacht. Wij zijn benieuwd of dit klopt en of er deze week nog meer smeuïge details naar buiten komen.

Celeberties

Heftig: Er zijn foto’s van Fred van Leer die overvallers de trap af trapt!

Fred van Leer is vanmorgen voor de zoveelste keer zijn dag niet helemaal lekker begonnen. Een aantal weken terug kwam de privévideo van de stylist op het internet terecht. Een aantal dagen heeft de 44-jarige BN’er zichzelf van het leven proberen te beroven.

Gelukkig is dit allemaal goed afgelopen en het lijkt erop dat de stylist weer vol positiviteit door ging. Maar vanmorgen, nog voor 8 uur, probeerde twéé mannen in PostNL-pakjes zijn huis binnen te dringen. Naar eigen zeggen heeft de stylist de twee overvallers de trap af weten te meppen.

Fred van Leer trapt overvaller de trap af!

Nu vragen we ons natuurlijk allemaal af hoe dat precies gegaan is. Zelf heeft hij aangegeven dat het een flinke trap naar zijn appartement is, dat zal dus een flinke smak geweest zijn. We vermoeden dan ook dat dit de beelden van het incident zijn:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Victoria Koblenko verbluft volgers met “eerlijke foto” van haar lichaam!

Victoria Koblenko deelt op Instagram een foto en haar volgers zijn verbluft. Dat de blondine een beeldschone vrouw is wisten we natuurlijk al. Maar deze “Eerlijke foto” bewijst dat nog maar eens even! Ze schrijft: “Docu ‘Eerlijkefoto’ van Miljuschka Witzenhausen op Videoland Online heeft volgens mij raak geschoten! Heb jij hem al gezien?

Mijn DM stroomt vol met hele lieve berichten, waarvoor dank! Het is natuurlijk redelijk bizar dat we door Instagram in een constante wedstrijd zijn komen te zitten over wie het strakst, het dunst, het rondst, het bruinst, als het maar een superlatief is…dan ben je de duim omhoog ‘waard’. It’s messing with our mind. En omwille van onze kids, dochters en jongens moeten we kijken hoe we ons uit die strijd onttrekken ondanks dat het algoritme dat wil dicteert.”

Victoria Koblenko deelt eerlijke foto!

Ze vervolgt haar bericht met: “Beide foto’s zijn niet bewerkt, maar de eerste foto zou ik nooit op insta zetten omdat ik mezelf in m’n hoofd liever zie zoals op de tweede foto. Dat is wel redelijk ziek, ik weet het, maar het is wel waar. Ben ook heel benieuwd of de mannen naar de docu hebben gekeken en wat ze ervan vinden. Lets keep it real!”

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: Marco Borsato intens verdrietig gespot, gaat het wel goed met hem?

Het grote nieuws begin dit jaar sloeg in als een bom. Marco Borsato en zijn grote liefde Leontine gaan scheiden. Na 20 jaar huwelijk is de knoop doorgehakt. Toch lijken de twee nog altijd door één deur te kunnen.

Het is inmiddels algemeen bekend dat Marco van meerdere walletjes heeft gegeten tijdens zijn huwelijk met Leontine. De affaire met Iris de Hond is dan ook uitgebreid besproken in de media. En ondanks deze affaire bleven de twee voor elkaar vechten. “Het besef hoeveel wij van elkaar houden en het kritisch naar onszelf blijven kijken heeft ons, na een huwelijk van inmiddels 22 jaar, sterker gemaakt dan ooit”, reageerden zij toen nog.

Scheiding

Toch mocht het niet baten. Het vechten voor het huwelijk, de meerdere pogingen om het toch te redden. In februari kwam het nieuws naar buiten, na 22 jaar gaan de twee scheiden. Marco trok gelijk in bij zijn moeder en inmiddels is hun huidige woning in de verkoop gezet.

Nu zijn er heftige foto’s uitgelekt. Na wat tijd doorgebracht te hebben met zijn gezin, barstte Marco in tranen uit. Op de foto’s is te zien hoe Marco huilend in de armen van Leontine valt en vervolgens in de auto stapt. Met het feit dat hij sinds een paar maanden niet meer 24/7 bij zijn gezin kan zijn, zou Borsato ontzettend veel moeite hebben. Volgens een bekende van het stel zou hij daarom wekelijks langs om een maaltijd op tafel te zetten.

Ook dochter Jada vertelde onlangs dat de band tussen haar ouders nog altijd oké is. Afgelopen week deelde zij nog trouwfoto’s van haar ouders.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending