Zien: Marieke Elsinga heeft het zo te zien erg koud in de studio!
Connect with us

Celeberties

Zien: Marieke Elsinga heeft het zo te zien erg koud in de studio!

Kun je de prachttijden van RTL Late Night nog herinneren? Humberto Tan samen met Marieke Elsinga. Vanaf 29 augustus 2016 was ze te zien als copresentator bij RTL Late Night als opvolger van Luuk Ikink, tevens was ze in 2017 te zien in de zomervariant van dit programma dat onder de naam RTL Summer Night verscheen.

Ze maakte op 3 augustus 2017 in het programma RTL Boulevard bekend dat ze voor dat programma ging werken, ze verliet daarvoor RTL Late Night. Op 12 oktober 2017 won de brunette de Aanstormend Talent Award tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Marieke Elsinga had het flink koud!
Helaas zijn die tijden alweer voorbij. Maar gelukkig hebben we het internet en YouTube vol prachtige filmpjes. En een van de meest bekeken filmpjes van de brunette, dat is deze:

Celeberties

Jan Smit en Monique Smit hebben flinke ruzie

Er doen geruchten de ronde dat Jan Smit een heftige ruzie heeft gehad met zijn zusje Monique Smit. Het was al langer bekend dat de twee elkaar niet konden luchten. Wat de exacte reden is dat de twee elkaar al langere tijd niet mogen is niet geheel duidelijk.

Nu heeft Monique Smit gereageerd op de geruchten over de heftige ruzie tussen de twee en Monique ontkent de ruzie stellig.

Ze zegt dat er niks aan de hand is tussen Jan en haar, maar zegt verder niks over wanneer ze Jan voor het laatst gezien en gesproken heeft. Er lijkt dus toch wat te borrelen tussen die twee. Jan Smit wilde niet reageren hierop en dat zegt volgens mij al genoeg wordt ongetwijfeld vervolgt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gerard Joling is helemaal klaar met Hugo de Jonge: ‘Wat weet hij er gvd van?’

Gerard Joling heeft geen hoge pet op van Hugo de Jonge en zijn aanpak rondom corona. De zanger haalt keihard uit naar de minister.

Joling is het niet eens met de huidige maatregelen en dat laat hij weten ook. De zanger haalt snoeihard uit naar de Jonge in RTL Boulevard. De minister is volgens hem niet meer dan een leraar Engels (het beroep dat hij ooit uitoefende red,). ‘De horeca ook: natúúrlijk kun je een restaurant open gooien. Dan heb je een minister De Jonge die iedere keer heel leuk met z’n mondkapje dingen zegt, waarvan ik denk: jij bent uiteindelijk gewoon maar een leraar Engels.’

‘Economie naar de tyfus’
De zanger maakt zich grote zorgen, vooral om andere mensen. ‘Alle mensen die werken in de entertainmentbusiness; het gaat allemaal naar de klote.’ Volgens de zanger gaat de hele economie op deze manier ‘naar de tyfus’. ‘Wat weet je er godverdomme allemaal van?’, sneer hij naar de minister.

Geveld door corona
Joling is de corona-dans niet ontsprongen: hij was zeven weken geleden geveld door het virus. Gelukkig voor de zanger vielen de klachten enorm mee. ‘Ik ben niet eens ziek geweest,’ aldus de zanger in RTL Boulevard. ‘Ik ben alleen een dag aan de dunne geweest.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Net binnen: Monique Westenberg verbreekt eindelijk stilte

De laatste keer dat Monique Westenberg iets op Instagram plaatste, was net na haar breuk met André Hazes. Daarna was het stil op het account van Monique, tot nu. De blondine deelt een foto van haar grote steun en toeverlaat: zoon André.

Op de foto is te zien hoe Monique en haar zoontje elkaar een kus geven. Ze zet er enkel ‘

’ als bijschrift bij. Onder het bericht krijgt de blondine veel steun van haar volgers. ‘Er komt echt een veel betere man in jou leven! Kop op’, ‘Beter dan dit wordt het niet… Aan deze onvoorwaardelijke liefde kan geen vent tippen!!’ en ‘Je komt er bovenop hoor! Sterker dan ooit’, luiden enkele reacties. Ook Roxeanne Hazes reageert met twee hartjes onder het bericht.

In haar wekelijkse column voor Vriendin liet Monique zich onlangs uitgebreid uit over de roerige periode na haar breuk met André. ‘Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag’, schreef ze. Gelukkig krijgt ze veel steun van vriendinnen en familie, maar ze haalt de meeste kracht uit haar zoontje: ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.’

Doorgaan met lezen

Trending