Zien: Mark Rutte en doventolk Irma Sluis dus stapelverliefd op elkaar!
Connect with us

Celeberties

Zien: Mark Rutte en doventolk Irma Sluis dus stapelverliefd op elkaar!

Mark Rutte is een raadsel wanneer het op vrouwen, of mannen, gaat. Niemand weet of de man weleens aan het daten is of niet. Zo nu en dan spelen er roddels op dat hij bijvoorbeeld een Amerikaanse vrouw aan de haak geslagen zou hebben. Maar meer dan een gerucht wordt het eigenlijk nooit. Maar een vrouw waar hij de laatste tijd wel vaak mee gespot wordt is Irma Sluis. Hoewel het tot voor kort alleen tijdens persconferenties is, lijkt er nu toch meer op te bloeien tussen de twee. Irma begint een behoorlijk populaire dame te worden in Nederland. Ze is tegenwoordig zelfs te zien in een film van Pathé Thuis genaamd ‘Op Gepaste Afstand’ die in een week tijd al meer dan 85.000 kijkers getrokken zou hebben.

Mark Rutte en Irma Sluis stapelverliefd

Voor het programma ‘Nieuw Zeer’ zijn actrice Martine Sandifort en collega Remko de huid van Irma en de minister president gekropen. Hoewel de premier zich stotterend uit de woorden maakt en een relatie ontkent, lijken de handgebaren van mevrouw Sluis toch ergens anders op te wijzen:

Celeberties

ZIEN: Heleen van Royen krijgt bakken kritiek op zomers bikinikiekje!

Heel Nederland zit vanaf vanavond 10 uur weel in een halve lockdown. De besmettingen rondom corona zijn weer de pan uit gestegen en het is volgens Mark Rutte dus weer tijd om de maatregelen aan te scherpen. Niet iedere Nederlander neemt de toenemende druk op de zorg en het aantal besmettingen even serieus.

Maar op vakantie gaan naar het buitenland zit er voorlopig even niet meer in. Tenminste, niet voor iedereen. Heleen van Royen is toch nog het vliegtuig ingestapt en is heerlijk van het zonnetje aan het genieten in Portugal.

Heleen van Royen zit lekker in Portugal

En dat is nu precies waar veel volgers over struikelen. Een reactie onder onderstaande foto is bijvoorbeeld: “Mooie foto begrijp alleen niet waarom je gewoon het in zou vliegtuig stappen alsof er niks aan de hand is..” Ook op Twitter gaan er momenteel foto’s rond van de romanschrijfster en de kritiek is behoorlijk aanwezig (onder de desbetreffende foto):

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: “André Hazes is hard gestraft”

Het was zaterdagavond feest in dancing Carré in Willebroek. De aanwezigen werden verwend met een optreden van André Hazes.

Heel fijn, maar het wordt een stuk minder fijn als je weet dat er de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Zo werd door veel feestvierders geen afstand gehouden en ook mondmaskers werden er niet gedragen.

Onderzoek

De politie onderzoekt momenteel de zaak. “Het is een schande wat daar gebeurd is”, klinkt het in de reacties op onze Facebookpagina. “Dit getuigt van weinig respect voor de anderen.”

Iedereen is het er over eens dat er ingegrepen moet worden. “De feestvierders, de uitbater én André Hazes zelf moeten een grote boete krijgen.”

Iemand anders wil nog een stap verdergaan. “Ze moeten die zaak sluiten. Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te organiseren in coronatijd? Ze kunnen niet hard genoeg gestraft worden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gedurfd: André Hazes post foto Monique zonder kleren aan!

André Hazes en zijn vriendin Monique genieten op dit moment van een heerlijke vakantie in Las Vegas. Op Instagram doen ze uitgebreid verslag van alle avonturen die ze meemaken en alle shows die ze bezoeken. Maar één foto viel extra op: Andre Hazes post na*ktfoto vriendin Monique met een prachtig uitzicht.

Monique zonder kleren

Het is niet de eerste keer dat het stel – dat sinds 2014 samen is – op vakantie is in Las Vegas. En het is óók niet de eerste keer dat André zijn vriendin naakt voor een raam op de kiek zet. In 2015 zette hij een foto online waarop Monique’s lichaam donker was, maar waarop je nog altijd erg goed kon zien dat ze niets aan had. En blijkbaar is het een traditie geworden, want dit is de foto die tijdens deze vakantie is gemaakt:

View this post on Instagram

✌🏼♥️✌🏼

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Omdat emoji’s soms meer dan 1000 woorden zeggen, zette André alleen dit erbij: ✌🏼

♥️✌🏼. Zijn fans reageren erg enthousiast op de foto en overladen Monique met complimentjes. Terecht, want wat een toffe foto!

Bron: cosmopolitan.com Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Trending