Zien: Mark Rutte zou een huis gekocht hebben met een andere man
Connect with us

Celeberties

Zien: Mark Rutte zou een huis gekocht hebben met een andere man

Er is eigenlijk maar weinig bekend van onze minister president Mark Rutte. Hij zou in een interview wel eens gezegd hebben graag biseksueel te zijn, omdat hij dan “de hele wereld” achter zich zou krijgen. Maar verder tasten mensen in het duister als het gaat om zijn liefdesleven.

Maar nu lijkt het dat daar misschien verandering in is gekomen. Mark Rutte zou namelijk gelukkig zijn in de liefde, samen met een andere man. De twee zouden zelfs samen een huis hebben gekocht!

Bekentenissen

In de biografie van Mark Rutte van NRC-journalist Petra de Koning doen andere mensen om hem heen een aantal bekentenissen rondom het intieme leven van de minister president, waaronder zelfs zijn beste vrienden.

Huis gekocht

Eén van die vrienden zou Anthony Dekker zijn, die later zijn voornaam veranderde in Louis. Mark heeft zelfs een huis met hem gekocht. Maar Louis woonde slechts korte tijd in het huis en liet zijn moeder Kitty in hetzelfde huis bij Mark intrekken, maar dan een verdieping daarboven.

Vertrouweling

Twintig jaar lang was deze Kitty een vertrouweling van Mark, waar hij elke zondag koffie bij dronk. Tijdens hun jaren samen was Kitty een tweede moeder geworden voor Mark, die bittere tranen huilde toen ze in april 2019 stierf. Hoe hecht hun band was, wordt onderstreept door het feit dat Mark een van de slechts acht aanwezigen op haar begrafenis was.

Celeberties

Ernstig nieuws Hans Kazàn: ‘Om het uur overgeven’

De illusionist laat weten ‘enorm opgelucht’ te zijn. De 68-jarige Hans Kazàn is enorm opgelucht. Na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen is hij nu weer in zijn huis in Spanje. De illusionist werd destijds opgenomen omdat hij zijn eten niet kon binnenhouden.

Ziekenhuisopname

Het gaat gelukkig weer een stuk beter met Hans Kazàn. Twee weken geleden werd hij met spoed in het ziekenhuis in Marbella opgenomen, omdat hij al twee weken geen voedsel kon binnenhouden.

De illusionist kon op dat moment nog amper op zijn benen staan. Na een week in het ziekenhuis ontdekten artsen eindelijk wat er met hem aan de hand was. Hij bleek last te hebben van overtollig maagzuur.

Beterende hand

Na de diagnose kon de goochelaar nog niet meteen huiswaarts keren. De dokters wilden de situatie nog wat langer aanzien, liet zijn vrouw Wendy toen weten. Maar gisteren mocht Hans dan eindelijk naar huis.

Zijn ziekenhuisopname is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij was er toch best van geschrokken.

“Ik piep niet zo gauw”, vertelde hij daarover aan RTL Boulevard. Maar van de maagzuren had hij toch erg last. Dit bleek uiteindelijk te komen door de medicijnen die hij slikt tegen diabetes.

“Die verdraag ik dus blijkbaar niet goed. Daar ben ik onmiddellijk mee gestopt. Vanaf dat moment is het beter gegaan. We waren enorm opgelucht.”

Steunbetuigingen

Tijdens zijn ziekenhuisopname kreeg Hans veel lieve berichten binnen. Fans staken hem een hart onder de riem via de social media van zijn kinderen en dat deed de illusionist, die zelf geen social media heeft, goed.

Ook kreeg hij veel brieven, foto’s en vele mailtjes. “Het was on-voor-stel-baar. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik ben daar diep van onder de indruk.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Deze drugs doen Andre Hazes de das om

We herinneren ons allemaal nog wel de verschrikkelijke foto die een aantal dagen geleden van Andre Hazes opdook tijdens één van de concerten van Heel Holland Zingt Hazes. Andre Hazes was daar op de foto gegaan met een vriend en die publiceerde de foto op Instagram.

Veel mensen schrokken van de foto, want Andre was sterk vermagerd en zag er heel slecht uit. Iedereen dacht dan ook dat hij weer aan de drugs zat of wellicht ziek was. Maar Yvonne Coldeweijer denkt te weten hoe het echt zit. Volgens Yvonne zag Andre er tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen nog hartstikke goed uit en toen zat hij volgens haar vol aan de snuif. Dus het is volgens Yvonne niet enkel de drugs.

Yvonne denkt dat het vooral de anabolen zijn waarmee Andre is gestopt. Yvonne zegt er het volgende over:

“Hij is van zichzelf gewoon een ielig mannetje is, maar dat weten wij niet, want daarvoor was hij kind. Dus dit is nu de versie van André die niet sport en dus ook niet anabolen gebruikt.”

“Hij ziet er op dit moment zo uit omdat hij niet meer traint, geen anabolen meer gebruikt, toch nog wel drinkt en af en toe snuift, al heb ik begrepen dat het nu toch wel echt heel veel minder is als vorig jaar met Sarasoel. Maar goed, hou het in de gaten.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg woest: “De bom is gebarsten”

Monique Westenberg is woest en klaar met het feit dat mensen zich met haar leven bemoeien. Er zijn nogal wat mensen die wat te zeggen hebben over de manier waarop Monique bijvoorbeeld met haar ex André Hazes omgaat.

André terug in huis

Vooral de afgelopen dagen speelt er veel rondom Monique en André, zo liet ze namelijk al doorschemeren via Instagram dat André bij haar op de bank slaapt. Veel mensen vinden dit niet kunnen en laten dit weten via bijvoorbeeld Instagram.

Het onbegrip komt vooral door het feit dat het erop lijkt dat Monique André telkens weer terug neemt terwijl André ondertussen meerdere vrouwen heeft gehad en haar ook nog eens veel pijn heeft gedaan.

Vooral één fan op Instagram besloot hier iets over te zeggen en Monique besloot hierop te reageren:

Doorgaan met lezen

Trending