Zien: Maxima mét prinses Amalia gespot op merkwaardige plek: “Opeens zaten ze daar!”
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Maxima mét prinses Amalia gespot op merkwaardige plek: “Opeens zaten ze daar!”

Maxima en Amalia zijn vorige week op een behoorlijk opmerkelijke plek gespot. Wanneer de koninklijke familie zich wil verplaatsen op de wereld, dan doen ze dat met hun privéjet. Natuurlijk is dit veel handiger en sneller, maar je wil als koningin natuurlijk ook niet de hele tijd selfies moeten maken met je onderdanen terwijl je in de bagagehal op je koffers wacht.

Yvonne Coldeweijer deelde vorige week plotseling het nieuws dat de kroonprinses niet in Canada zat, zoals weekblad Story dacht te weten. De roddelkoningin schreef: “Story bracht afgelopen week dat de Koninklijke familie momenteel op skivakantie is in Lech. Volgens hen zou Amaal er niet bij zijn, omdat zij met haar vriendje in Canada zou zitten. Volgens mijn spion klopt hier helemaal niks van. De Koninklijke familie zit in hotel Gasthof Post. Amaal verblijft ook in Lech, namelijk in hotel Berghof onder extreme beveiliging.” Maar dan…

En dan zit je plots naast Maxima en Amalia!

In 2010 schreef Nu.nl al dat de kroonprinses een eigen vliegtuig zou gaan krijgen in de toekomst. Ook is het bekend dat het gezin regelmatig het regeringsvliegtuig gebruikt. In 2020 was er nog behoorlijk wat ophef over omdat Willem Alexander voor 250.000 euro aan privé-vluchten, dus geen zakelijke vluchten, zou gemaakt hebben. Terug naar vorige week, Coldeweijer schrijft het volgende: “Weer een andere spion heeft vorige week zondag naast de koningin en kroonprinses in het vliegtuig gezeten. Op rij 1 van Londen naar Amsterdam. Daar liep ze schijnbaar al op krukken.” Of de reden van deze vluchten tussen de rest van ons gepeupel is om de koste te drukken weten we niet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het destijds gewoonweg de snelste vlucht was en dat dit wel vaker voorkomt. Hieronder de bijbehorende foto’s destijds:

Meest bekeken

Maarten van Rossem snoeihard over André Hazes: ‘Hij moet in een psychiatrische inrichting’

Hoewel André Hazes er alles aan doet om buiten de schijnwerpers te blijven, blijft hij hét onderwerp op juicekanalen. Ook Maarten van Rossem krijgt weleens de nieuwste roddels over André mee, maar begint zich ernstige zorgen te maken. ,,Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen?”

De ‘juice’ over André lijkt maar niet op te houden. Hoewel hij al een tijd lang onder de radar probeert te blijven, wordt er nog altijd veel over de zanger gemeld. Maarten van Rossem vindt alle geruchten over André onzin, zo vertelt hij in zijn podcast.

‘André moet in psychiatrische inrichting’

,,Al die rare mensen waar het over gaat… Zou het niet verstandiger zijn om die zoon van André Hazes in een psychiatrische inrichting op te nemen? Dat lijkt mij van wel. Maar hij speelt in deze wereld een prominente rol”, zegt Maarten.

‘Niet goed snik’

Van Rossem heeft sowieso niets aardigs te zeggen over de juicekanalen. Ook de ‘juice’ over andere artiesten hoeft hij niet te weten. ,,Zal ik je zeggen wat ik ervan vind? Het interesseert me totaal niks. Totaal nul. Iedereen mag van mij vreemdgaan totdat hij er ondersteboven van hangt”, zegt Maarten. ,,Wat kan het ons ook in godsnaam schelen dat Waylon vreemdgaat? Dat ben je toch knetter als je dat interessant vindt? Dan ben je toch niet goed snik?”

Giftig sap

Volgens Maarten is de rol van de media de afgelopen tijd totaal veranderd. ,,RTL Boulevard en Shownieuws bleken dus gewoon nog te netjes te zijn en dit is dan weer helemaal zonder enige vorm van check of dubbelcheck”, vindt hij. ,,Yvonne Coldeweijer is een prominente Nederlandse vrouw geworden. Juice, dat betekent sap. Dat klopt ook, het is onaangenaam sap, giftig sap.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending