Zien: Maxime Meiland breekt het internet in een piepklein kerstjurkje!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Maxime Meiland breekt het internet in een piepklein kerstjurkje!

Je kent Maxima Meiland ongetwijfeld van het televisieprogramma Chateau Meiland, waarin zij en haar familie worden gevolgd in hun leven in Frankrijk. Niet lang geleden beviel ze van haar tweede kindje en woensdag plaatste ze een foto van zichzelf op Instagram en we kunnen nu al verklappen dat ze haar strakke figuur nu alweer terug heeft.

Maxime na haar bevalling

Na 9 maanden was het eindelijk zo ver, op 14 december mochten Maxime en haar vriend, Leroy Molkenboer hun tweede kind ter wereld brengen. Hun dochtertje hebben ze de naam Vivé en Claire gegeven. Alhoewel dit Leroys eerste kind is, is het bij Maxime niet zo, ze heeft uit haar eerste relatie al een dochtertje. Tijdens het zwangerschap kan er heel veel gebeuren, het lichaam verandert en ook na de bevalling is zijn de veranderingen nog te zien, maar in het geval van Maxime lijkt dit niet van toepassing. We zijn pas 3 maanden verder na haar bevalling en ze heeft nu alweer haar strakke figuur.

Foto op Instagram

Maxime plaatste op Instagram een foto en alles wat we konden zeggen was ‘wow’ en ook haar volgers konden hun ogen niet geloven; ‘Wat zie je er mooi uit zeg’ en ‘Wow, en dat na een bevalling’ allemaal reacties van haar volgers. Op de foto staat ze gekleed in chique een in kerstjurkje met lage decolleté en ze ziet er geweldig uit! Wat haar geheim is dat zouden we graag willen weten, maar een ding is zeker; ze is een knappe mama!

Meest bekeken

“In dat geval zou het definitief over en uit zijn voor Marco Borsato en Leontine Borsato”

Er zijn heftige geruchten over Marco Borsato. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag bij minderjarigen.

Showbizzexpert Albert Verlinde volgt het allemaal op de voet. “Mocht Leontine geloven dat Marco iets uitgespookt heeft met minderjarigen, zou het definitief over en uit zijn geweest tussen hen”, zegt hij in Dag Allemaal.

De showbizzexpert denkt dat Leontine zich niet van de wijs wil laten brengen zolang er geen bewijzen zijn. En zij is niet de enige.

“De publieke opinie volgt haar”, weet Albert. “Veel mensen zien het feit dat Marco en Leontine nog samen zijn, als het bewijs dat die verhalen niet kloppen.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Zangeres Maan haalt flink uit naar Marco Borsato!

Helaas, maar Marco Borsato lijkt niet langer het grote voorbeeld te zijn voor zangeres Maan. Wanneer de zangeres vertelt wie haar grote idolen zijn op muziekgebied ontbreekt de zanger op haar lijstje.

In tijdschrift Fashionchick noemt de zangeres haar voorbeelden op. Onder andere Dua Lipa, Disclosure, Bløf, Snelle en Kraantje Pappie passeren de revue. Dat ze internationaal gezien het meest opkijkt tegen Dua Lipa was al geen geheim. Opvallend genoeg ontbreekt er iemand in dit lijstje met wie ze de afgelopen tijd vaak geassocieerd is. En dat was toch wel haar grote voorbeeld, voorheen!

Geen Marco Borsato meer voor Maan

Over haar voorbeeld zegt: “Dua Lipa is mijn grote idool. Mijn favoriete nummer van haar is op dit moment Break My Heart van haar nieuwe album. Zo goed bedacht!” En over Kraantje Pappie, met wie ze momenteel een hit heeft, zegt ze: “We komen elkaar vaak tegen en hebben altijd de grootste lol. Maan en Kraan klinkt natuurlijk al lekker.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato stopt ermee: ‘Het is over’

Een 22-jarige vrouw heeft maandag bij de politie aangifte gedaan van onzedelijke betastingen door Marco Borsato. Het gaat om een jonge vrouw die de zanger al haar hele leven kent.

Het grensoverschrijdende gedrag zou hebben plaatsgevonden tussen 2014 en 2019. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland zegt de zaak in onderzoek te nemen.

De zanger ontkent, maar trekt zich wel terug als ambassadeur van War Child. Borsato wil zich volledig richten op zijn verdediging en niemand in zijn omgeving daarmee belasten, ‘zeker een instantie als War Child niet, die mij zo aan het hart gaat’.

Het slachtoffer – naam bij redactie bekend – is de dochter van een goede vriendin van de zanger. Die vriendin is al jaren groot fan en voormalige assistent van Borsato.

Het slachtoffer zegt dat Borsato haar al vanaf kleins af aan kent en dat het betasten begon nadat de vader van het meisje in 2013 was overleden.

Uit berichten op sociale media wordt duidelijk dat de jonge vrouw en Borsato elkaar al vele jaren goed kennen en een innige band hebben. Ze sturen elkaar over en weer liefdevolle berichten.

De moeder van het slachtoffer kent Borsato al meer dan 25 jaar en is de zus van een bandlid uit zijn begintijd.

Ze stond jaren voor Borsato klaar en hielp onder meer met het beantwoorden van brieven van fans en het organiseren van fanclubdagen.

In 2019 stopte ze de samenwerking met Borsato. In een lange afscheidsbrief aan vrienden en bekenden op sociale media liet ze weten de thuissituatie niet meer goed te kunnen combineren met het werken voor Borsato.

In een interview met de Telegraaf blijkt nu dat ze Borsato in dat jaar had geconfronteerd met de handtastelijkheden, die ze via het dagboek van haar dochter had ontdekt.

Volgens de krant – die al sinds het voorjaar van dit jaar contact heeft met de moeder van het slachtoffer – is Borsato zelfs bij sessies met psychologen geweest waarbij hij huilend zijn verontschuldigingen zou hebben aangeboden.

Nu het nieuws naar buiten is gekomen krijgt de moeder op sociale media tientallen steunbetuigingen van vrienden die het dapper vinden dat ze samen naar de politie zijn gestapt en aangifte hebben gedaan.

‘Goed dat er aangifte ligt’

Marco Borsato ontkent de aantijgingen. Dat deed hij al eind vorige week en daar blijft hij bij, ook na de aangifte van vandaag.

,,Ik heb zojuist kennis genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan”, reageert Borsato bij monde van zijn advocaat Knoops.

,,De aangifte is duidelijk een reactie op het door mij aangevraagde onderzoek bij het Openbaar Ministerie.

Het is goed dat er nu een aangifte ligt, want die kan dan betrokken worden bij het onderzoek dat ik heb gevraagd.

Ik zie de uitkomst van het onderzoek met vertrouwen tegemoet. Ik ontken zoals bekend alle aantijgingen die ik tot dusverre alleen via de pers mocht vernemen.”

Knoops zegt dat hij uit de media moest vernemen dat er aangifte is gedaan. ,,Kwalijke zaak. Wij zijn niet geïnformeerd.”

Borsato ligt al enige tijd onder vuur nadat verschillende juice channels, kanalen die ongefilterd roddels over BN’ers verspreiden, de zanger betichtten van grensoverschrijdend gedrag bij enkele minderjarige meisjes.

Het zou gaan om meisjes van 13 en 15 jaar. Een van die slachtoffers heeft nu dan toch aangifte gedaan, na een aantal jaren te hebben geaarzeld om verschillende redenen.

Mogelijk zullen andere jonge vrouwen die zich door Borsato geïntimideerd hebben gevoeld, als getuige gaan optreden in de zaak.

Advocatenteam

Vorige week liet de zanger weten de aantijgingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag niet langer over zich heen te laten komen.

De 54-jarige zanger liet via zijn advocaten Carry Knoops en Geert-Jan Knoops weten dat hij justitie vraagt om onderzoek te doen ‘naar de bron van de insinuaties met zo nodig daaraan te verbinden strafrechtelijke gevolgen’.

Het was de eerste keer dat Borsato, via zijn advocaten, reageerde op de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag.

In de door Knoops vrijgegeven verklaring stond dat Borsato ‘reeds medio 2020′ het kantoor heeft verzocht ‘om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.’

Er was tot en met afgelopen weekend geen aangifte gedaan tegen Borsato. Enkele min of meer bekende mensen uit de showwereld zeiden wel in contact te staan met een of enkele moeders van de vermeende slachtoffers.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending