Zien: Maxime Meiland geeft toe: Het is allemaal nep!
Connect with us

Celeberties

Zien: Maxime Meiland geeft toe: Het is allemaal nep!

De laatste tijd is er veel kritiek op Chateau Meiland. Een deel van de serie zou namelijk gescript zijn. Vooral de relatie van Erica Meiland en haar nieuwe vriend zou compleet nep zijn geweest. Dat vond ook Angela de Jong de televisierecensente van het AD.

Nu zat Maxime Meiland samen met haar zus Montana gisteren bij de talkshow van Beau om hun nieuwe programma Petit Meiland te promoten. Dit programma is vanavond voor het eerst te zien op SBS6. In dit programma gaan Maxime en Montana babykamers verbouwen voor gezinnen die hier zelf geen tijd en geld voor hebben.

Beau was kritisch en geloofde niet dat Maxime en Montana de gehele babykamer zelf in zo een korte tijd konden verbouwen toen hij de voorbeelden zag. Hij vroeg of ze achter de schermen wellicht hulp kregen van professionals. Maxime probeerde hier eerst nog omheen te praten, maar Beau bleef standvastig en stelde dezelfde vraag weer op een iets andere manier.

Uiteindelijk gaf Maxime toe dat ze vaak enkel het voorwerk doen in de babykamer en dat er een team klaarstaat achter de schermen die de babykamer helemaal omtovert. Dit team is overigens helemaal niet te zien in het programma, want de schijn moet gewekt worden dat Maxime en Montana de gehele babykamer hebben omgebouwd.

Jammer dat het weer zo moet gaan. Wat is er erg aan dat Maxime en Montana samen met een team een babykamer omtoveren tot iets moois voor mensen die dat nodig hebben. Waarom moet er weer zo schijnheilig gedaan worden en de schijn gewekt worden of Maxime en Montana alles hebben gedaan? In andere verbouwingsprogramma’s zie je toch ook gewoon dat er een team van professionals aan het werk is.

Het siert Maxime overigens wel dat ze het eerlijk heeft verteld. Waarschijnlijk maakt het hun ook niet uit en komt dit gewoon weer van de producent vandaan. Net zoals de producent waarschijnlijk de gehele verhaallijn van de neprelatie van Erica Meiland heeft verzonnen.

Bron: Utopianieuws, showbizz24

Celeberties

Schokkend nieuws voor Karen Damen: ‘Plotseling overleden’

Karen Damen is goed geschrokken door een plots overlijden. Dat laat ze weten op haar Instagram.

Zanger Nick Kamen is overleden. We kennen hem nog van zijn grote hit ‘I Promised Myself’.

Nick Kamen werd 59 jaar. Hij stierf na een langdurige ziekte.

Er komen heel wat reacties op zijn overlijden. Ook Karen Damen is ervan geschrokken.

“RIP Nick Kamen”, schrijft ze op haar Instagram. “ love of my life back in 1986.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karen Damen (@karendamen)

Bron: showbizz24, Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Marco Borsato en Leontine zijn weer samen’ Hij geeft zelf het antwoord

Marco Borsato recht opnieuw zijn rug na een horrorjaar voor hem. De huwelijksbreuk met Leontine is hard aangekomen bij hem.

Maar dat was toen en nu liggen de kaarten weer helemaal anders. De geruchten dat Marco Borsato en Leontine weer een koppel vormen klinken steeds luider.

Marco en Leontine werden gespot toen ze op weg waren naar Mary, de moeder van Marco. En ook op andere momenten worden ze vaak samen gezien.

Maar een koppel zijn ze niet, laat Marco verstaan. “Nog niet alles is verwerkt en verteerd, maar dat hoeft ook niet. Maar ik word blij wakker.”

Bron: showbizz24

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato geeft toe: ‘Nog steeds last van psychische problemen’

In Rooijakkers Over de Vloer is te zien hoe Rolf Sanchez (29) samen de studio induikt met Marco Borsato (54). Hoewel ze nog niks willen laten horen van het nieuwe nummer, willen de twee wel wat kwijt over de bijzondere samenwerking.

Want een duet, dat is best een opvallende keuze na alles waar Marco het afgelopen jaar doorheen is gegaan. ‘Eens in de zoveel tijd staat er iemand op waarvan je weet: deze is hier om te blijven’, aldus Borsato over zijn samenwerking met Rolf. ‘Hij heeft een ongelooflijk lekkere stem, een ongelooflijk goede drive. Hij bindt mensen. Ik herken wat van mezelf in zijn ongeremde enthousiasme, wij hadden zo’n klik. We moeten iets samen doen.’

Blozen

Rolf moet wel een beetje blozen van deze lovende woorden. ‘Dit heeft hij nog nooit tegen mij gezegd, dit is de eerste keer dat hij dit zeg. Ik vind het wel heel fijn om te horen.’

Blij wakker

Marco gaat nog even door met complimenten: ‘Dat opstaan en denken: ik val de dag aan vandaag, dat herken ik van mezelf. Dat was ik het afgelopen jaar een beetje kwijt, maar door hem, heb ik er ook weer zin in.’ Want hoe gaat het nu met de zanger? ‘Ik heb er weer zin in. Nog niet alles is verwerkt en verteerd, maar dat hoeft ook niet. Maar ik word blij wakker.’

Volgend stukje

Toch kan Art het niet laten om een beetje door te vragen. ‘Waar heb je weer zin in?’, horen we de presentator zeggen. ‘In deze plaat’, reageert Borsato lachend. ‘Ik heb weer zin in het volgende stukje van mijn leven.’

Toenaderingspogingen

Het moet gezegd: Marco weet met zijn liedjes romantische snaren te raken maar ook in zijn privéleven draait de half-Italiaanse charmezanger kennelijk aan de juiste knoppen. Hoewel zijn grote liefde Leontine minimaal een keer door hem werd bedrogen, staat zij open voor zijn toenaderingspogingen. Sterker nog: ze is intussen al geregeld blijven slapen bij Marco, in zijn penthouse in het centrum van Alkmaar – ze kent daar de weg al bijna net zo goed als in haar eigen huis in het Gooi. Vrienden van zowel Marco als Leontine bevestigen aan Story dat de zanger alles op alles zet om het gebutste hart van zijn grote liefde terug te winnen.

Rustig aan

De vrienden typeren hun huidige situatie als veelbelovend maar erg pril, en Marco zou zich houden aan de wijze spreuk ‘rustig aan, dan breekt het lijntje niet’, iets wat door Leontine – beducht om andermaal pijn te worden gedaan – alleen maar toegejuicht wordt. Vorige week was voor Story zelf te zien hoe close de twee in elk geval weer zijn: samen bezochten ze in Marco’s elektrische Porsche Taycan hun dierbare moeder en schoonmoeder Mary, in haar villa in het nabije Stompetoren.

Bron: Superguide, Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending