Zien: Maxime Meiland laat haar lippen flink opspuiten!
Connect with us

Celeberties

Zien: Maxime Meiland laat haar lippen flink opspuiten!

Maxime Meiland was een paar dagen geleden haar telefoon vergeten in een KLM toestel toen ze op weg was naar Amsterdam vanuit Milaan. Nu probeerde Maxime er alles aan te doen om haar telefoon terug te krijg. Ze kon namelijk zien dat haar telefoon gewoon nog in het vliegtuig lag die inmiddels heel Europa doorkruisten.

Helaas was KLM niet zo behulpzaam, omdat Maxime divagedrag in het vliegtuig naar het personeel had vertoond en daar waren de stewardessen niet van gediend.

Inmiddels lijkt Maxime daar in ieder geval niet meer mee bezig te zijn, want ze plaatsten onderstaande foto online. En daar zien we toch echt duidelijk dat Maxime haar lippen heeft opgespoten. Ter vergelijking hebben we onder deze foto weer een andere foto gezet waarop Maxime te zien is met haar normale lippen.

Waarom doen jonge meiden dit? Ook Sarah de vriendin van Andre Hazes en Jamie de vriendin van Lil Kleine laten continue hun lippen opspuiten. Totaal niet nodig en het ziet er zo onnatuurlijk uit.

Celeberties

Gordon wil relatie met vrouw: Geen mannen meer voor Gordon!

Gordon gaat emigreren naar Dubai. Opmerkelijk, want het is daar strafbaar om openlijk homoseksueel te zijn… Geen mannen meer voor Gordon?

Nieuwe start

Gordon gaat voor een nieuwe start. Zijn wilde jaren in Blaricum hebben er flink ingehakt. Hij heeft een heftige periode achter de rug en hij is herstellend van een drank- en cocaïneverslaving. Tijd om Nederland achter zich te laten en opnieuw te beginnen.

Een naaste vriend van hem vertelt aan weekblad Story dat Gordon naar Dubai emigreert. ,,Hij kan tot augustus in zijn villa in Blaricum blijven wonen en zal zijn nieuwe appartement in Amsterdam-Noord gaan verhuren.”

‘Probeer maar eens een man te vinden’

Het betekent niet dat er een einde aan zijn tv-carrière komt. Voor tv-opnames zal Gordon heen en weer vliegen. ,,Maar zijn nieuwe basis ligt in Dubai. Gordon is klaar in Nederland”, vertelt de vriend.

Wat ongetwijfeld meespeelt, is liefdesleven van Gordon. ,,Ik heb een enorm imago in Nederland. Probeer maar eens een man te vinden die daar mee om kan gaan”, aldus Gordon in Story. Hij vertelt dat hij zijn vorige vriend een jaar lang verborgen heeft moeten houden. ,,We deden alles stiekem, verschenen nooit in het openbaar. Dat is vreselijk.”

‘Ik sta open voor een vrouw’

Dat Gordon op mannen valt, betekent niet dat hij geen gevoelens vrouwen kan krijgen. ,,Ik sta open voor een vrouw”, aldus Gordon. Hij zegt dat hij op personen valt, niet alleen op mannen. ,,Ik heb de laatste twee jaar ook met vrouwen afgesproken.”

In Dubai zou een relatie met een vrouw méér kans van slagen hebben. Homoseksuele handelingen zijn er illegaal, en er zou een maximale gevangenisstraf van tien jaar op staan.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato bevestigt officieel relatie met Leontine: ’Het is aan’

„We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan”, aldus Marco. Wel zegt hij dat de breuk, die een jaar duurde, destijds definitief was. „Daarom zijn we ook nog heel voorzichtig.”

De zanger hintte donderdag al op een liefdeshereniging met zijn ex. „Ze zijn overal…”, deelde Marco in zijn Instagram Stories bij een groep fladderende vlinders. In een volgende post voegde hij toe: „In the air…” met een aantal bewegende hartjes. Leontine deelde het bericht van Marco’s vlinders ook met haar volgers.

Daten

Vorige maand werd duidelijk dat Marco en Leontine weer aan het daten zijn. Begin deze maand vertelde Marco al aan De Telegraaf dat hij en Leontine het weer gezellig hebben.

Marco maakte in februari 2020 bekend dat zijn huwelijk van bijna 22 jaar met Leontine op de klippen was gelopen. De laatste tijd worden ze geregeld samen gespot, onder meer tijdens een zonnige vakantie op het Spaanse eiland Ibiza.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Hans Klok is helemaal blut: ‘Heb niks meer’

Illusionist Hans Klok zit helemaal aan de grond. Hans laat in een interview weten dat hij geen stuiver meer over heeft. Zijn avontuur in Las Vegas kwam tot een abrupt eind door de coronacrisis. Hierdoor is hij al zijn inkomsten en spaargeld kwijtgeraakt.

Hans zegt hier het volgende over:

,,Las Vegas heeft mij al mijn spaargeld gekost. Daar ben ik heel eerlijk in. Ik heb niets meer.”

Hans is nu bezig om zelf een nieuwe act in Nederland op te zetten waar hij 6 maanden lang met een circus door Nederland zal reizen om op te treden. Dus geen luxe theaterzalen meer voor Hans dat is onbetaalbaar. Hij wordt nu onderdeel van een circus met een eigen act.

Hans zegt hier het volgende over:

,,Mijn vriend Dann en ik doen dus alles zelf. Dat is niet erg, maar het is keihard werken. En elke schnabbel nemen we aan. Dus ook als ik straks na een circusvoorstelling nog ergens in het lang kan optreden, rijd ik daarnaartoe. Er moet echt weer geld verdiend worden.”

Andre Hazes zal overigens wel blij zijn dat Hans financieel helemaal aan de grond zit. Die twee hebben namelijk al een tijdje bonje.

We hopen in ieder geval dat Hans er snel weer bovenop komt en gunnen hem het allerbeste.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending