Zien: Met deze (getrouwde) vrouw deelde André Hazes de lakens…
Connect with us

Celeberties

Zien: Met deze (getrouwde) vrouw deelde André Hazes de lakens…

Op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer werd gisteren een sappige onthulling uit de doeken gedaan. André Hazes zou volgens Yvonne het bed hebben gedeeld met de regisseuse van zijn eigen documentaire.

Het delen van de lakens zou gebeurd zijn toen André in de Verenigde Staten verbleef. Iedereen die dacht dat hij daar alleen was, komt bedrogen uit. Naast zijn cameraploeg, is Hazes innig kussend gespot met een (destijds) onbekende vrouw. Dat gebeurde bij een concert van de Britse zangeres Dua Lipa.

In het hotel waar de zanger overnachtte, sliepen er toevallig ook een aantal Nederlanders. Zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende dag de slaapkamer van André verlaten.

Volgens Yvonne en haar spionnen zou deze vrouw de regisseuse van André’s eigen documentaire zijn. Bijkomend detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn. Er bij André in ieder geval altijd één ding zeker, saai is het nooit!

Celeberties

Zien: Andre Hazes bed ingedoken met regisseuse van zijn docu

Gisteren deed Yvonne Coldeweijer een opvallende onthulling. Ze liet namelijk weten dat Andre Hazes de afgelopen keer dat hij in Amerika was het bed gedeeld zou hebben met de regisseuse van zijn eigen docu.

Volgens Yvonne was Andre de laatste keer toen hij in Amerika ging niet helemaal alleen. Hij had namelijk weer zijn cameraploeg mee voor zijn docu. Hij was tijdens zijn trip in Amerika ook naar een concert van Dua Lipa gegaan. Tijdens dit concert zou hij zoenend gespot zijn met toen nog een onbekende vrouw. Toevallig sliepen er ook een aantal Nederlanders in het hotel waar Andre verbleef en zij zagen de desbetreffende vrouw de volgende ochtend uit de hotelkamer van Andre komen. Andre zou dus ook de nacht met haar hebben doorgebracht.

Yvonne beweert dus dat deze vrouw de regisseuse is van Andre zijn eigen docu. Een opvallende detail is dat deze vrouw getrouwd blijkt te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit waren laatste woorden Piet Paulusma op zijn sterfbed

Op zijn sterfbed had Piet Paulusma een laatste boodschap voor Nederland. Hij vroeg aan Omroep MAX-baas Jan Slagter om in zijn naam de bevolking te bedanken die jarenlang naar zijn weerberichten keek.

Slagter bezocht Paulusma vorige zaterdag, een dag voor de weerman overleed. Hij getuigt: “Hij zag me en een van de eerste dingen die hij zei was: ‘Heb je een camera bij je? Hij zei: ‘Jan, zou je aan de Nederlanders willen zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ze altijd naar mij hebben gekeken. En ik wil ze daarvoor bedanken’.”

Slagter zegt dat het voor Paulusma een eer was om meer dan 25 jaar het weerbericht te mogen presenteren. “Aan het einde van het gesprek zei hij ook: ‘Over vier jaar komt er een Elfstedentocht. Willen jullie dan aan mij denken?’ Ook dat was Piet. Het ging over veel dingen, maar ook vooral over zijn werk en het weer, en over wat hij heeft betekend voor Nederland”, aldus Slagter.

Ziekte geheim houden

De MAX-baas legt ook uit waarom de weerman niet wilde dat mensen zouden afweten van zijn ziekte. “Hij dacht dat mensen het dan alleen maar over zijn ziekte zouden hebben. Dat mensen als ze naar zijn weerbericht zouden kijken zouden denken: oh, daar staat een zieke man. Dat wilde hij niet.”

Volgens Slagter had de familie het daar soms moeilijk mee, omdat ze daardoor er met niemand anders over konden praten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monique Westenberg gaat even volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Doorgaan met lezen

Trending