Zien: Mislukte ontsnappingspoging Lil’ Kleine uit handen van Spaanse politie vastgelegd!
Connect with us

Funny

Zien: Mislukte ontsnappingspoging Lil’ Kleine uit handen van Spaanse politie vastgelegd!

Lil Kleine zit momenteel nog steeds vast op verdenking van mishandeling van zijn vriendin, Jaimie Vaes. Zaterdag nacht zou de rapper zijn opgepakt nadat zijn vriendin bebloed de lobby van een nieuw hotel zou zijn binnen gerend. De politie is gebeld waarna de rapper opgespoord is binnen het hotel.

Hij zou zich nog ergens verscholen en verstopt hebben voor de politie maar dat mocht niet baten. Meerdere bronnen melden dat de hotelkamer van het stel compleet vernield zou zijn tijdens de ruzie. Het stel was daar, samen met andere BN’ers, om de opening van het hotel te vieren, genaamd OKU. Inmiddels melden verschillende media dat de rapper nog steeds vast zit op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Verschillende media laten weten dat de rapper met een fles geslagen zou hebben.

Lil Kleine probeert te ontsnappen!

Ook zijn er verschillende foto’s online gekomen van het gezicht van de brunette. Maar deze bleken voorgaande foto’s te zijn waar ze gewoonweg geen make-up draagt. Wel is er een video op het internet verschenen waarop de rapper te zien zou zijn. Hij probeert hier het hotel uit te vluchten maar hij werd volgens media al snel in de kraag gegrepen door de lokale politie. Of het de rapper écht is weten we niet, we zullen de beelden nog beter moeten bestuderen:

Doorgaan met lezen

Funny

Aartsmoeilijke puzzel: Welke vogel ziet er anders uit?

puzzel vogels

Breinkrakers zijn ontzettend leuk. Ze hoeven helemaal niet zo lang of ingewikkeld te zijn, een optische illusie of een raadsel is vaak al voldoende.

Met het ouder worden verliezen we vaak de focus en de zin om puzzels en breinkrakers op te lossen. Dat heeft wellicht te maken met de ouderdom. Maar de vreugde om het correcte antwoord te vinden wordt er niet minder op.

Vandaag vonden we een ontzettend leuke puzzel op het internet. De uitdaging is moeilijker dan je zou denken. Volgens de bedenker slagen de meeste mensen er niet in om de oplossing binnen de 30 seconden te vinden.

De uitdaging bestaat erin om te achterhalen welke vogel van de drie anders is dan de andere. Dit is de foto? Ben je er klaar voor?

puzzel vogels

Scan de foto heel traag met je ogen en ontdek de fout. Hieronder presenteren we het antwoord.

Vogel nummer 1 is heel anders.

Het heeft duidelijk meer vederen op zijn borst dan nummers 2 en 3. Had hij dit gevonden binnen de dertig seconden?

Doorgaan met lezen

Funny

BEELDEN: Tiener eindigt rijexamen op slechtst denkbare manier

rijexamen

Heel wat mensen zijn best nerveus voor hun rijexamen. Daardoor worden ze onhandig en dat kan zware gevolgen hebben. Het Buffalo Police Department uit Minnesota deelde daar een prachtig voorbeeld van.

In de Verenigde Staten hebben de meeste auto’s een automatische versnelling. Zo is schakelen een stuk simpeler. Er zijn doorgaans vier standaarden: vooruit, achteruit, parkeren en neutraal.

Maar voor mensen die dit niet gewoon zijn, zoals beginners, is dit toch niet altijd zo makkelijk. Dat moest deze tiener tijdens haar rijexamen op de harde manier leren.

Het 17-jarige meisje zette de versnelling van de auto per abuis in vooruit in plaats van achteruit. Eenmaal ze gas gaf, ramde de auto de stoep en belandde letterlijk in de tegenoverstaande gevel.

De rijexaminator moest met lichte verwondingen naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De auto en het gebouw liepen behoorlijk wat schade op. De bestuurster zelf kwam er zonder kleerscheuren vanaf en er was op het moment van de impact niemand in het gebouw.

Dit bewijst nog maar eens dat een ongeluk in een klein hoekje schuilt. Was jij ook zo zenuwachtig voor jouw rijexamen?

Doorgaan met lezen

Funny

Optische illusie: Vind jij alle zes de dieren in deze prent?

dieren op prent

De opdracht is simpel, maar dat wil nog niet zeggen het makkelijk is. Puzzelaars moeten alle zes de dieren vinden in deze prent.

Deze optische illusie ging compleet viraal op de sociale media. Amper 17 procent van de mensen lukt het om alle dieren te vinden. Wie dit in minder dan zes seconden kan oplossen, heeft het record verbroken.

De tekening lijkt op een doodgewoon landschap, met grasland, struiken, bomen en bergen.

dieren op prent

Maar wie verder kijkt dan zijn neus lang is, ziet zes verschillende dieren. Vind jij ze allemaal? Let op. Hieronder volgt de oplossing.

  • Een kameel in de bergen.
  • Een krokodil in de linkse boom.
  • Een hert tegen de boom en gras.
  • Een slang in het gras.
  • Een vlinder in de bloemen.
  • Een konijn, in de bladeren rechts.

Kon jij ze allemaal vinden? Hoe lang moest jij erover doen?

Doorgaan met lezen

Trending