Zien: Mislukte ontsnappingspoging Lil’ Kleine uit handen van Spaanse politie vastgelegd!
Connect with us

Funny

Zien: Mislukte ontsnappingspoging Lil’ Kleine uit handen van Spaanse politie vastgelegd!

Lil Kleine zit momenteel nog steeds vast op verdenking van mishandeling van zijn vriendin, Jaimie Vaes. Zaterdag nacht zou de rapper zijn opgepakt nadat zijn vriendin bebloed de lobby van een nieuw hotel zou zijn binnen gerend. De politie is gebeld waarna de rapper opgespoord is binnen het hotel.

Hij zou zich nog ergens verscholen en verstopt hebben voor de politie maar dat mocht niet baten. Meerdere bronnen melden dat de hotelkamer van het stel compleet vernield zou zijn tijdens de ruzie. Het stel was daar, samen met andere BN’ers, om de opening van het hotel te vieren, genaamd OKU. Inmiddels melden verschillende media dat de rapper nog steeds vast zit op verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Verschillende media laten weten dat de rapper met een fles geslagen zou hebben.

Lil Kleine probeert te ontsnappen!

Ook zijn er verschillende foto’s online gekomen van het gezicht van de brunette. Maar deze bleken voorgaande foto’s te zijn waar ze gewoonweg geen make-up draagt. Wel is er een video op het internet verschenen waarop de rapper te zien zou zijn. Hij probeert hier het hotel uit te vluchten maar hij werd volgens media al snel in de kraag gegrepen door de lokale politie. Of het de rapper écht is weten we niet, we zullen de beelden nog beter moeten bestuderen:

Funny

Fans zijn woest op André Hazes na delen van deze foto

Ook in België is André Hazes een ontzettend groot succes. Zijn nummer ‘Thuis’ staat daar op de nummer 1 positie in de Ultratop hitlijst. En daarmee staat de jonge zanger één plaatsje boven het nummer ‘Evermore’ van Taylor Swift. Op Instagram maakte Dreetje een klein grapje over zijn hitnotering door een foto te plaatsen met als bijschrift: “Taylor wie? We staan gewoon nog steeds op nummer 1 in de officiële charts van Vlaanderen”. En dat konden sommige fans niet heel erg waarderen…

André Hazes krijgt boze Taylor Swift fan op zijn dak
In zijn Instagram Stories deelt Andre een screenshot van een bericht dat hij heeft gekregen van een boze Taylor Swift-fan. ,,Don’t you dare speak on her again you ugly washed up rat”, schrijft de fan. Oftewel: ‘Praat niet nog een keer zo over haar, jij lelijke aangespoelde rat”.

Een flinke sneer dus naar André, die er de lol wel van in lijkt te zien. ,,Boze Taylor Swift-fanclub op m’n dak”, schrijft hij.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto: Ali B is helemaal kaalgeschoren en het internet ligt plat!

De kappers zijn eindelijk weer open en ook Ali B dacht zijn krullenbos weer even bij te laten werken. Alleen bleek zijn kapper iets te enthousiast te zijn om weer aan het werk te mogen, zo laat hij zijn fans geloven op social media.

Hij plaatst namelijk een foto van zijn nieuwe coupe, alleen is er niet veel meer van die krullen over. Gezien de kwaliteit van zijn foto en de reacties onder het kiekje verwachten we dat hij een grap maakt, maar zeker zijn we er natuurlijk niet van.

Ali B gaat kaal!

Hij schrijft onder de foto: “Mijn kapper mocht ook weer open en daar was hij iets te enthousiast over.” Maar we zullen hem snel genoeg zien bij The Voice om te zien of écht alles eraf is!

Doorgaan met lezen

Funny

Aha, dus toch! Geheim Tinder-profiel Mark Rutte ontdekt!

Mark Rutte is alleenstaand. Hij is lid van de Protestantse Kerk in Nederland, waar de Nederlandse Hervormde Kerk in opging in 2004. Hij speelt in zijn vrije tijd graag piano. Hij is fan van voetbalclubs Feyenoord en ADO Den Haag, en liefhebber van het Zweedse automerk Saab.

Weer wat geleerd over Markie. Maar zolang Nederland eigenlijk hem al kent is de beste man vrijgezel. Niemand weet zelf op hij op mannen of vrouwen valt. Verschillende geruchten zijn in de afgelopen jaren al in de rondte gegaan. Maar toen dook hij ineens op op Tinder.

Mark Rutte op Tinder

Zijn foto op zijn Tinder-profiel is nog niet eens zo opvallend. Maar je moet natuurlijk ook een beschrijving van jezelf plaatsen onder je foto’s. En die is wel opvallend:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending