Zien: Monica Geuze breekt internet met extreem schaars geklede foto!
Connect with us

Celeberties

Zien: Monica Geuze breekt internet met extreem schaars geklede foto!

We kennen Monica Geuze natuurlijk allemaal van haar werk als presentatrice en goede looks. De 25-jarige influencer presenteert onder andere Temptation Island en heeft een super populaire podcast met Kaj Gorgels, met de pakkende naam Geuze & Gorgels. Ze werd vorig jaar zelfs verkozen tot ‘mooiste vrouw van Nederland’. Het gaat Monica dus flink voor de wind.

Monica Geuze gaat lekker
Op Instagram is ze ook een van de populairste en bekendste vrouwen van Nederland. Ze heeft inmiddels maar liefst 1,3 miljoen (!!) volgers op het platform. Dat is een bizar aantal voor een Nederlandse influencer.

Hoe ze aan die volgers komt? Meisjes zijn fan van haar en mannen zijn dol op haar. Dat komt omdat ze vaak pikante en interessante foto’s deelt. Monica is niet vies van wat schaars geklede foto’s en dat vinden de fans natuurlijk ook helemaal niet erg.

Monica Geuze breekt het internet
Onlangs had ze een shoot voor het tijdschrift FHM. Ze hield een pikante shoot met de bekende website. De tweede foto uit de reeks is er eentje om in te lijsten. Het is dan ook het ultieme bewijs dat ze de mooiste vrouw van Nederland is.

In een pikant zwart setje staat ze model voor de camera. Omdat beelden meer zeggen dat duizend woorden hebben we deze Insta-foto’s voor je uitgelicht. Swipe even naar rechts om te zien waar we het over hebben:

Celeberties

Zien: Yvonne Coldeweijer in groot gevaar: “Ze kan álles kwijtraken!”

Yvonne Coldeweijer ligt flink onder vuur bij verschillende semi-bekende Nederlanders op Instagram. De roddelkoningin heeft een video aan Koen Kardashian, eigenlijk Koen Pieter van Dijk, gemaakt waarin ze haar problemen omtrent verboden middelen aankaart. Koen, bekend van een aantal presenteerklussen en Instagram, is inmiddels naar een kliniek geweest om af te kicken. Dit zou niet de eerste keer zijn.

Coldeweijer heeft daarom via Instagram een tip gegeven aan Koen om andere vrienden te zoeken die niet aan de verboden middeltjes zitten. Dát was de druppel voor Koen ,die een flink woordje had voor Coldeweijer: “Zoals je goed wist kampte ik met mijn verslaving: een mentale ziekte waar ik suïcidale gevoelens op na hield. Ik zat in de put. Na het zien van jou video over mij wilde ik niet meer verder.” zegt de influencer onder andere. Verschillende andere influencers zoals Sarah van Soelen en Jaimie Vaes delen het bericht.

Yvonne Coldeweijer zwaar onder vuur!
Al snel volgde een reactie van Coldeweijer: “Lieve Koen, Na mijn expose video heeft je familie gebeld. Dit weet jij waarschijnlijk niet. Ze hadden veel vragen en we hebben wel een uur gesproken. Je familie was ten einde raad. Echt de wanhoop nabij. Ze waren je voor de tweede keer kwijt en kregen geen grip meer op je. Er zat bewijs in de video en hier waren ze me heel dankbaar voor. Nu wisten ze wat ze moesten doen, namelijk met pijn in het hart hun verslaafde zoon uit huis zetten.” Ook wenst Coldeweijer een voorspoedig herstel. Koen plaatst vervolgens een een oproep: “Dit moet stoppen. Genoeg is genoeg. Daarom roep ik jullie allen op om ‘Life of Yvonne’ te rapporteren wegens pesten.” Het lijkt erop dat deze actie vooralsnog weinig heeft uitgehaald. Hopelijk houden de twee binnenkort gewoon een goed gesprek met een biertje erbij. Hier de berichten:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg vertelt hoe vaak ze het met André Hazes heeft gedaan op vakantie!

Monique Westenberg ligt behoorlijk onder de loep omdat verschillende media denken dat ze een fotograaf getipt heeft om een verzoening vast te leggen. Roddelblad ‘Ditjes & Datjes’ kopt hem erin met de titel: “Tipte Monique de fotograaf zélf om verzoening vast te leggen?“. Er verschenen namelijk foto’s van het complete gezin in het zwembad van een hotel in Orlando. Privé zelf meldde dat het zoeken was naar een speld in een hooiberg. Yvonne Coldeweijer meldt dat André nogal pissed is op Monique: “Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op Monique Hij verdenkt haar er namelijk van dat zij de fotograaf en journalist van de Privé zelf heeft getipt om naar het hotel in Florida te komen en hen te snipen bij het zwembad. Nou André, ik denk dat jij daar best eens gelijk in zou kunnen hebben.”

Monique Westenberg schept op!

Monique heeft laten weten dat er helemaal geen sprake is van een verzoening: “Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen!”

Dit zou volgens Coldeweijer zijn omdat er een documentaire gemaakt wordt en ze hier alle ‘juice’ voor willen bewaren. Tv-kenner Bert van der Veer denkt dat dit geen goede reclame is voor het commerciële stel: “Zeggen dat je uit elkaar bent terwijl je bij elkaar bent, om dat feitje te bewaren voor je programma, dat is toch weer een grens voorbij. Er moet een zekere mate van geloofwaardigheid zijn.” Op social media duikt een video op waarop het stel in hun nopjes is over de hereniging. Monique stelt dat ze het vier (!) keer gedaan hebben in twee dagen:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mark Rutte gaat flink door het stof: ”Ik schaam me hier diep voor”

Premier Mark Rutte “schaamt zich diep” voor het tekort aan opvangplekken voor asielzoekers. Hij realiseert zich tegelijkertijd dat de problemen niet binnen een paar weken opgelost zijn.

De minister-president werd vandaag geconfronteerd met de crisissituatie in Ter Apel en zei: “Ik schaam me hier diep voor. De asielketen is totaal overspannen. We voldoen nauwelijks aan onze internationale verplichtingen en het lastige is: dit is niet met een paar weken opgelost.”

Hugo de Jonge gaat helpen
Volgens Rutte liggen de problemen niet alleen bij het COA. Ook het schrijnende tekort aan woningen speelt een prominente rol. De premier heeft woonminister Hugo de Jonge gevraagd te helpen zoeken naar oplossingen.

Gemeenten moeten niet zeuren
Veel gemeenten staan niet langer te trappelen om asielzoekers op te vangen, maar volgens Rutte is dat niet zo. Wel erkent hij dat de bereidheid om Oekraïners op te vangen veel groter is dan het geval is bij vluchtelingen uit andere landen. De premier roept op om te stoppen met onderscheid maken.

Doorgaan met lezen

Trending