Zien: ‘Monique Westenberg bereidt Nederland voor op zwangerschap’
Connect with us

Celeberties

Zien: ‘Monique Westenberg bereidt Nederland voor op zwangerschap’

Monique Westenberg is Nederland aan het voorbereiden op een tweede zwangerschap, stelt BN’er-fluisteraar Yvonne Coldeweijer. “Misschien zijn André en zij het zelfs al aan het proberen.”

Door het hele schandaal rond The Voice of Holland vergeten de showmedia bijna om nog om te kijken naar André Hazes jr. en Monique Westenberg. Gelukkig houdt Yvonne Coldeweijer het allemaal nog goed in de gaten. Zij meldde een paar weken geleden dat de twee het officieel weer met elkaar gaan proberen, ondanks beweringen van andere showmedia.

‘Ik wil dit de hele dag!’

Sterker nog: Yvonne denkt dat André en Monique bezig zijn met een tweede baby. Gisteren plaatste Monique namelijk een foto van zichzelf op Instagram, waarop ze haar pasgeboren nichtje Ché vasthoudt. Dat is het dochtertje van Monique’s broer Mathieu en schoonzus Jerney. Monique mocht de hele dag op Ché passen.

Aangezien haar eigen zoontje André alweer vijf jaar oud is, is Monique al geruime tijd uit de babysferen. Ze blijkt er echter intens van te genieten: “Ik was even vergeten hoe lekker dit is. En dat je eigenlijk niks anders wilt dan de hele dag ZO zitten. Geen tijd voor mezelf nemen om te eten en op te maken. Gewoon alleen maar dit!”

‘Ze bereidt ons voor’

Yvonne denkt dat dit een duidelijke boodschap is. “Dit is om ons voor te bereiden, want Monique wil graag weer zwanger worden. Zou me niks verbazen als zij en André het al aan het proberen zijn, want de meid heeft haast”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Eén van haar volgers merkt daarop op: “Monique kan niet op een natuurlijke manier zwanger worden of je moet ‘proberen’ zien als een IVF traject of embryo-terugplaatsing.”

“Jep”, antwoordt Yvonne.

Geen baby meer

Monique zei vorig jaar nog in haar Vriendin-column niet meer op een baby te rekenen. Toen haar schoonzus zwanger was van Ché, schreef ze: “Naast geluk voelde ik ook een vreemd soort verdriet, omdat ik wist dat ik zelf geen baby meer zou krijgen. Ik gunde het mijn broer en schoonzus, maar ik had het mezelf ook gegund.”

Dat zit er echter niet meer in, schreef Monique toen. “Na mijn breuk met André wist ik dat ik geen kinderen meer zou krijgen.”

Stories

De stories van Yvonne:

 

Celeberties

André Hazes weer aan de oudere vrouw: “Angela Groothuizen!”

André Hazes is alweer eventjes vrijgezel maar lijkt volgens verschillende berichten weer aan te pappen met Monique Westenberg. Angela Groothuizen is ook al een tijdje vrijgezel, laat ze in Nouveau weten. De 61-jarige zangeres heeft naar eigen zeggen een half jaar moeten huilen toen eht uit ging met haar ex. Inmiddels is de blondine weer op de markt, op Tinder welteverstaan.

Ze zegt onder andere: “Tinder is een snoepwinkel! Ik blijk een goede hand van swipen te hebben. Inmiddels heb ik het ontzettend naar mijn zin met al die leuke mannen, van wie sommigen vrienden zijn geworden en anderen lovers. Zo’n contact begint met appen, zonder dat ze weten dat ik het ben. En als het op een gegeven moment vertrouwd voelt, schrijf ik: ik moet je wat vertellen, ik heb een bekende kop. Als we dan gaan beeldbellen, zie ik vanzelf of ze daarmee kunnen omgaan of niet.”

André Hazes en Angela Groothuizen: “Een goede match!”

Prachtig natuurlijk dat we in tijden van een pandemie op deze manier nog in contact kunnen komen met nieuwe mensen. Nu de lockdown grotendeels over is zal het echter weer wat makkelijker gaan. Het verassende aan het interview met Angela is echter de leeftijd van de mannen waar ze mee date. Groothuizen zegt: “Ze moeten er maar aan wennen dat wij vrouwen ons niet verbergen na ons zestigste. Ik ga uit met mannen die soms twintig jaar jonger zijn en ze vinden me allemaal heerlijk.” Op social media worden om deze redenen talloze grapjes gemaakt over een toekomstige relatie met Dreetje junior. Blond en wat ouder, precies zijn smaak natuurlijk. Maar of Angela het gaat winnen van Linda, dat is nog maar de vraag. Swipe onderstaande foto voor meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Linda de Mol is gevlucht naar Parijs: ‘Het gaat heel erg slecht met haar’

Linda de Mol heeft flink wat te verduren gekregen de afgelopen dagen en weken. Eerst werd er wereldwijd bekend gemaakt dat haar inmiddels ex Jeroen Rietbergen verschrikkelijke dingen heeft gedaan met ontzettend veel vrouwen.

Linda de Mol Parijs

Maar daarna werd er ook nog eens bekend gemaakt wat Linda waarschijnlijk toch op de hoogte was van het gedrag van Ali B, jaren geleden al.

Linda de Mol gevlucht naar Parijs

Volgens Yvonne Coldeweijer is het allemaal teveel voor Linda geworden en is ze gevlucht naar Parijs samen met haar dochter in een privejet. Het zou gaan om de het van John de Mol. Ook heeft Linda het erg zwaar met alles en verblijft ze in het appartement van een vriendin samen met haar dochter.

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw commotie rond Meilandjes vanwege ernstig racisme

Gisteren schreven we over de Noordwijkse villa van de Meilandjes die alweer te koop staat. Deze villa staat nu voor een astronomisch bedrag op Funda. Deze Nederlandse versie van ‘Chateau Meiland’ viel niet alleen op vanwege de prijs. Veel mensen vielen namelijk over een lamp die te zien is in de advertenties. Twitter ging, zoals altijd, meteen los.

Meilandjes gaan weer verhuizen

Het is dus alweer tijd om te verhuizen voor de Meilandjes. Dit gaat niet zonder slag of stoot. Een tijdje geleden kwam Erica onder vuur te liggen door racistische uitspraken over Moslims. Nu is het een lamp die de aandacht trekt. Het blijkt te gaan om een lamp die bij veel mensen in het verkeerde keelgat is gevallen.

De familie heeft deze lamp zo’n anderhalf jaar geleden gekocht, maar staat nog steeds prominent te shinen in de villa van de Meilandjes in het gezellige Noordwijk. In het programma waren mensen al verbaast over de lamp, nu hij in de Funda advertentie te zien is vallen mensen er wederom over. Racistisch of niet, het is sowieso een foeilelijk ding.

Twitter gaat los

“Lekker racistisch lampje” zeggen mensen op Twitter. Dit is een van de vele reacties op het platform. De Meilandjes verkopen de villa omdat ze geen privacy hebben in Noordwijk. Zo zijn er elke dag fans die aan de deur staan. Het sterrenleven gaat niet altijd over rozen.

De bedrijven stonden al in de rij om de familie te cancelen. Deze commotie zal ook niet erg bevorderlijk zijn voor de samenwerkingen. We verwachten dat de familie daar maling aan zal hebben. Wordt vervolgd.

Doorgaan met lezen

Trending