Zien: Monique Westenberg en André Hazes komen met groot nieuws!
Connect with us

Celeberties

Zien: Monique Westenberg en André Hazes komen met groot nieuws!

Het was een spannende ochtend voor Monique Westenberg en haar zoontje André junior. Tijdens hun verblijf op Ibiza heeft Dré een zwemcursus gevolgd en vandaag mocht hij dan eindelijk afzwemmen. En dat deed hij met succes!

‘Schat, wat gaan we doen?’, vraagt Monique aan André junior terwijl ze richting het zwembad lopen. ‘Ik ga zwemmen en ik ga mijn diploma halen’, antwoordt hij vastberaden. Hoewel Dré wel een beetje zenuwachtig was, deelt Monique niet veel later goed nieuws op haar Instagram Stories. ‘GESLAAGD!’, schrijft ze bij een foto waarop ze haar zoontje een dikke knuffel geeft.

 

Vlak nadat André terugkwam van zijn liefdesvakantie met Sarah van Soelen op Ibiza, vertrok Monique naar het zonovergoten eiland. De blondine is er tussenuit met haar zoontje André junior, die daar de afgelopen dagen meerdere zwemlessen van Children Of The Water heeft gevolgd.

Celeberties

NET BINNEN: Lil Kleine ontsnapt uit de Spaanse gevangenis!

De politie op Ibiza heeft rapper Lil Kleine zojuist vrijgelaten uit zijn voorlopig hechtenis, na een ernstig geweldsincident afgelopen weekend op het eiland. De artiest zou volgens getuigen zijn vriendin Jaimie Vaes hebben mishandeld in een suite van het gloednieuwe Oku Hotel. Bebloed en gewond meldde zij zich midden in de nacht bij de receptie, waarna een receptiemedewerker onmiddellijk de politie waarschuwde.

Na een zoektocht zou Jorik Scholten in het hotel zijn aangetroffen. Hij werd meegenomen naar het politiebureau in Ibiza-Stad waar hij de nacht doorbracht. Vanmorgen werd hij daar geboeid en begeleid door twee mannen van de Guardia Civil voorgeleid aan de officier van justitie en zojuist verneemt Privé uit justitiekringen dat de rapper voorlopig is vrijgelaten.

Het is niet duidelijk of Jaimie, die een even hartstochtelijke als stormachtige relatie met hem onderhoudt, ook aangifte tegen hem heeft gedaan.

Zijn advocaat Nienke Hoogervorst onthoudt zich nog steeds van commentaar.

Bron: De Telegaaf

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre geruchten over André Hazes, Monique Westenberg en Sarah van Soelen… ‘Allebei zwanger’

Een bizar gerucht over André Hazes en zijn ex-verloofde Monique Westenberg wordt steeds hardnekkiger. Wat er waar is van de roddels is niet duidelijk, maar morgen komt daarop het antwoord. Guido den Aantrekker zegt namelijk iets héél spectaculairs te onthullen in Story.

Monique of Sarah?

Radio Veronica, 100% NL en nog vele andere media doken meteen bovenop de nieuwe roddel. Er wordt heel wat gespeculeerd en zoals dat meestal gaat bij roddels, komen er steeds meer verschillende versies en verhalen.

Sommigen denken dat Monique zwanger is. Het is namelijk bekend dat de vrouw heel graag een tweede kindje wil, maar dat zwanger worden voor haar niet makkelijk is. Daar komt nog bij dat Monique inmiddels 43 jaar is en het ieder jaar onwaarschijnlijker wordt dat zij op een natuurlijke manier zwanger wordt. Zij heeft eerder eitjes laten invriezen zodat verminderde vruchtbaarheid door een oplopende leeftijd een kleinere rol speelt. Hebben zij en André vlak voor de breuk besloten een eitje te laten bevruchten en te terug te laten plaatsen bij Monique?

Anderen verwachten dat Sarah een kind van André draagt. Instagrammer Fawry krijgt berichten binnen van mensen die Sarah en André hebben gezien bij een kliniek in Scheveningen. Volgens minstens één iemand zou Sarah komende week 3 maanden zwanger zijn, en het babynieuws aan de buitenwereld willen vertellen.

Reclame of soap?

Uiteraard is de kans groot dat het ‘spectaculaire nieuws’ niets anders is dan een nieuwe reclamecampagne, een realitysoap die wordt gemaakt van André en Sarah of een ander nieuwtje dat nét wat minder sappig is dan een zwangerschap. Komende dinsdag zullen we het weten!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Na zwaar geweld in hotelkamer: Lil’ Kleine wist foto’s met Jaimie Vaes

Lil’ Kleine heeft grote schoonmaak gehouden in de fotogalerij op zijn Instagram. De rapper wiste vrijwel alle foto’s van hem en Jaimie Vaes.

Gedurende hun relatie staken er constant geruchten op dat ze niet meer samen zijn. Door elkaar te ontvolgen en foto’s met elkaar te verwijderen, wakkeren ze die geruchten zelf ook aan.

Zaterdagnacht kende hun relatie dan een gruwelijk dieptepunt. De rapper is aangehouden op Ibiza na verdenking van mishandeling van zijn vriendin. Het voorval gebeurde na een hotelfeest in hotel Oku in San Antonio.

Jaimie Vaes rende gewond en bebloed de lobby in. De receptionist belde de politie. De rapper is daarna in de boeien geslagen en afgevoerd naar de cel. Maandag is hij voorgeleid voor de rechter en inmiddels op vrije voeten.

De kleding van Jaimie was gescheurd en de hotelkamer was compleet gesloopt. Het management wil alleen kwijt dat er een voorval was tussen de rapper en zijn vriendin.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending