Zien: Monique Westenberg gaat even volledig uit de kleren
Connect with us

Celeberties

Zien: Monique Westenberg gaat even volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

 

In deze tijd kan een emoticon veel meer zeggen dan een paar woorden en daarom heeft hij als beschrijving erbij gezet: ✌🏼🏼♥️✌🏼. Zijn fans en volgers vinden de foto geweldig en prijzen Monique de hemel in met complimenten. En terecht, want wat een mooi plaatje!

Celeberties

Net binnen: Andre Hazes al 1,5 week ernstig ziek

Gisteren plaatse Monique de ex van Andre Hazes een foto op haar Instagram account en daarop was op de achtergrond iets aparts te zien. Je zag namelijk Andre Hazes op de bank liggen. Onderaan dit artikel vind je de foto. Helemaal links in de hoek als je goed kijkt zich je Andre Hazes op de bank liggen.

De laatste dagen was er wat paniek rond Andre. Er doken namelijk verschillende foto’s op waar hij op stond. Deze foto’s waren gemaakt tijdens de concerten van Heel Holland Zingt Hazes. Andre zag er heel slecht uit op de foto’s. Hij was sterk vermagerd en leek wel tien jaar ouder in zijn gezicht. Dat het niet goed gaat met Andre moge duidelijk zijn.

Vandaag laat Monique weten dat Andre Hazes goed ziek is. Vandaar dat hij wellicht bij haar op de bank lag uit te zieken. Het schijnt dat kleine Dre is Monique had aangestoken en nu is Andre aan de beurt.

Monique zegt er het volgende over:

”Vandaag weer naar school na 1,5 week behoorlijk ziek te zijn geweest. De helft van de klas en ook de juf waren ziek. Ik kreeg veel berichten in mijn DM van ouders die ook thuis zaten met zieke kindjes. Allemaal hoge koorts, ijlen, niet willen eten en buikgriep. Wat een hardnekkig rot virus is dit. André heeft zijn papa en ook oma aangestoken (die is gezellig vanuit Spanje een paar dagen bij ons in huis) en ook die zijn er al een week behoorlijk ziek door. Ik kreeg veel de vraag of de arts iets gegeven heeft. Hij zat op het randje om antibiotica te krijgen, ik koos ervoor dat niet te doen omdat ik dat echt troep vind in dat kleine lijfje. Met iedere dag omega 3, vitamines, stomen en fruit eten knapte hij langzaam op. Pas gister avond merkte ik dat het voorbij was. Beterschap voor alle kindjes die nu nog ziek thuis zijn en de ouders die er machteloos naast zitten.”

Hieronder de foto met links in de hoek Andre Hazes bij Monique thuis op de bank.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Yvonne Coldeweijer vertelt zorgwekkende oorzaak van vermagering André Hazes!

Vorige week verschenen plotseling foto’s van André Hazes die flink afgevallen lijkt te zijn. Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé aangewezen persoon om hier alles over uit te zoeken, echter bleef het lang stil. In de tussentijd vliegen de geruchten rondom de plotselinge vermagering van de zanger ons om de oren. Gezien het verleden waarin de zanger met verslavingen zou kampen worden conclusies snel getrokken. Een RTL Boulevard-kijker: “Ik ben bang dat drugs meer kapot maakt dan men lief is! Ik had gehoopt dat de kliniek zijn werk had gedaan. Erg geschrokken van zijn foto. Triest, heel erg triest.”

Ook Monique Westenberg heeft volgens de juicekanalen een soort verkapte reden van zijn nieuwe uiterlijk gegeven. Westenberg laat op Instagram weten: “Vandaag weer naar school na 1,5 week behoorlijk ziek te zijn geweest. De helft van de klas en ook de juf waren ziek. André heeft zijn papa en ook oma aangestoken.”

Yvonne Coldeweijer komt met update!

Na een lange stilte heeft Coldeweijer gisteren een update geplaatst: “De afgelopen 3 maanden heel druk geweest met het opzetten van mijn nieuwe kledingwebshop. Vandaag keihard aan het werk om aanstaande donderdag te kunnen lanceren. Spannend. Morgen [vandaag dus] ben ik er weer met juice en natuurlijk een nieuwe video.” Dit verklaard de stilte en gebrek aan juice van Yvonnes kant. Even later laat ze weten: “Morgen ga ik je vertellen waarom Dré er zo uitziet.” Coldeweijer heeft eerder al laten weten dat André teruggevallen is: “Hij heeft het lang volgehouden. André is teruggevallen en het is erg verdrietig. Sinds enkele weken is hij toch gezwicht en drinkt hij in ieder geval weer tot hij laveloos is. Je weet dat op het moment dat iemand een verslaving heeft en die persoon gaat drinken… Dat is letterlijk een kwestie van tijd voor iemand het snuiven oppakt.” Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Deze laatste lieve woorden had Piet Paulusma voor Nederland

Met het heengaan van Piet Paulusma is Nederland een icoon ontvallen, zoveel is duidelijk. Dat wordt eens te meer bewezen, nu blijkt dat Paulusma een heuse afscheidsboodschap voor Nederland heeft achtergelaten.

Dat meldt Jan Slagter, de baas van Omroep Max die Piet een dag voor zijn dood bezocht.

Bedankt voor het kijken

Hij zei: ’Jan, zou je aan de Nederlanders willen zeggen dat ik ontzettend blij ben dat ze altijd naar mij hebben gekeken. En ik wil ze daarvoor bedanken.’” Volgens Slagter was Paulusma vereerd het weer in totaal meer dan 25 jaar te presenteren.

Elfstedentocht

Aan het einde van het gesprek zei hij ook: ’Over vier jaar, Jan, komt er een Elfstedentocht. En willen jullie dan aan mij denken?’ Ook dat was Piet. Het ging over veel dingen, maar ook vooral over zijn werk en het weer, en over wat hij heeft betekend voor Nederland.”

Geheimhouding ziekte

Zoals inmiddels bekend geworden is, leed Paulusma geruime tijd aan kanker. Hij hield het bewust stil. Slagter: ”Hij dacht dat mensen het dan alleen maar over zijn ziekte zouden hebben. Dat mensen als ze naar zijn weerbericht zouden kijken, zouden denken: oh, daar staat een zieke man. Dat wilde hij niet.”

Doorgaan met lezen

Trending