Zien: Monique Westenberg maakt gewoon topless-foto en zet heel Nederland op zijn kop!
Connect with us

WOW

Zien: Monique Westenberg maakt gewoon topless-foto en zet heel Nederland op zijn kop!

Dit jaar is niet makkelijk geweest voor Monique Westerberg. Vorig jaar was ze nog erg gelukkig toen André haar ten huwelijk vroeg. Dit duurde echter niet lang want een paar weken later besloot André een punt achter hun relatie te zetten. Hij had toen al redelijk snel iemand anders en heeft nu een relatie met Sarah van Soelen.

Monique is hierdoor vaak in de media geweest en besloot hier met positiviteit op te reageren door een paar prachtige foto’s te laten maken.

Ze heeft zelf ook laten weten dat ze het er niet makkelijk mee had, met de relatiebreuk maar dat ze zich steeds wat beter begint te voelen.

Monique is ook dolgelukkig met haar zoontje André junior en woont ook met haar zoontje samen. Vader André woont inmiddels al samen met Sarah in een luxe appartement.

Monique
André zegt dat het uit is door Monique maar Monique zegt weer wat anders.

Monique is er in ieder geval klaar mee en besloot daarom haar verhaal te doen met wat prachtige foto’s erbij. Je kunt ze hieronder zien:

Meest bekeken

Foto: ‘Prinses Alexia heeft een nieuw vriendje’

Prinses Alexia is deze zomer vertrokken naar de kostschool in Wales. Naast deze verandering lijkt er ook nog iets anders nieuws in haar leven te zijn gekomen. Volgens bronnen zou de prinses namelijk een vriendje hebben.

Nog niet zo lang geleden kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Eloise van Oranje waarschijnlijk een vriendje zou hebben. Ze werd namelijk zoenend gespot met ene Floris. Dit zou betekenen dat Eloise de eerste kleindochter van Beatrix en Claus zou zijn die een relatie heeft.

Het lijkt erop dat Eloise niet meer de enigste is, want volgens geruchten zou Alexia nu ook een vriendje hebben. @lifeofyvonne heeft een video ontvangen van een jongen, die het nieuwe vriendje van Alexia zou zijn. Het lijkt erop dat Alexia dit filmpje op een geheim Instagram account heeft gezet en iemand dit heeft uitgelekt. Bekijk de afbeelding hieronder:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder Sarah van Soelen: ‘Ze heeft zoveel rottigheid over zich heen gekregen’

De bedreigingen die Nadat André Hazes brak met Monique Westenberg en in de armen viel van zijn vriendin Sarah van Soelen kreeg het stel heel wat bedreigingen. Een heftige periode voor het stel en ook Rebecca, de moeder van Sarah, laat weten dat het haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Rebecca ging in gesprek met weekblad Party en liet weten dat ze zich best wel zorgen maakt om haar dochter.

“Ze staat nu in de boze buitenwereld en dan hoop je dat dat allemaal goed gaat. Ze heeft veel rottigheid over zich heen gekregen nadat bekend werd dat zij en André een relatie hebben”, vertelt ze in het weekblad. Rebecca laat weten dat ze ontzettend blij is dat haar schoonzoon haar dochter zo goed helpt: “Ze doen het echt heel goed samen.”

Niet alleen Sarah, maar ook moeder Rebecca heeft het flink moeten ontgelden: “Ook ik heb dingen over me heen gekregen. Ik heb nare berichten ontvangen, maar ik kan er als moeder zijnde al helemaal niets aan doen. Dit soort dingen gebeuren: twee mensen worden verliefd…”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Monique Westenberg is openhartig over haar ziekte

Lange tijd dachten Monique Westenberg en André Hazes de ware voor elkaar te zijn. Het stel had destijds een grote (tweede) kinderwens. Maar dat ging niet vanzelf: Monique onderging lange tijd hormoonbehandelingen.

André en Monique zijn er altijd open over geweest dat zwanger raken niet makkelijk ging; de blondine kan moeilijk op de natuurlijke manier zwanger raken. In het ziekenhuis hebben de twee eicellen laten bevruchten, die teruggeplaatst hadden kunnen worden. Een jaar geleden schoven niet onder stoelen of banken dat ze droomden van een broertje of zusje voor Dré.

Behandelingen
Zo ver heeft het niet mogen komen: André is inmiddels gelukkig met Sarah van Soelen. Maar Monique merkt nog steeds de gevolgen van de hormoonbehandelingen die ze destijds onderging. ‘Voor de zomer begon ik met een kuur van cupping en bindweefselmassage op mijn buik en bovenbenen’, begint ze de post. De behandelingen helpen onder meer tegen cellulitis.

Opgezette buik
Maar voor Monique heeft het nog een veel groter voordeel: ‘Door het prikken in mijn buik met hormonen is er littekenweefsel ontstaan, waaraan allemaal verklevingen (vetcellen) zijn gaan ophopen.’ Daardoor had de blondine altijd een opgezette buik. Door de behandelingen zijn het littekenweefsel en de ‘hormoonrommel’ verdwenen. Monique wil deze tip doorgeven aan andere vrouwen die ook hormoonbehandelingen hebben ondergaan en met hetzelfde probleem rondlopen. ‘Ik hoop met deze post een aantal van jullie te bereiken die er iets aan hebben.’

Doorgaan met lezen

Trending