Zien: ‘Monique Westenberg verhuisd naar buitenland’
Connect with us

WOW

Zien: ‘Monique Westenberg verhuisd naar buitenland’

Monique gaat binnenkort verhuizen en verlaat haar oude huis. Bekendeburen.nl heeft laten weten dat André een huurcontract heeft getekend en dat ze in een appartement gaat wonen. Maar ze gaat niet zomaar ergens wonen…

Nieuw huis Monique Westenberg
Iedereen weet inmiddels wel dat Monique Westenberg en André Hazes nu echt uit elkaar zijn. Dat komt waarschijnlijk omdat André een nieuw liefje heeft genaamd Sarah van Soelen. Volgens meerdere bronnen woont André inmiddels ook al samen met Sarah.

Bekendeburen.nl heeft laten weten dat Monique weg gaat uit haar oude huis en gaat verhuizen naar Vinkeveen. Maar de plek waar ze gaat wonen is wel een heel bijzondere plek want ze wordt de bovenbuurvrouw van Roxeanne Hazes, de zus van André. Haar nieuwe woning zit dus pal onder die van haar schoonzus.

André is namelijk de eigenaar van het appartement dat boven die van Roxeanne zit.

Celeberties

Gerard Joling is helemaal klaar met Hugo de Jonge: ‘Wat weet hij er gvd van?’

Gerard Joling heeft geen hoge pet op van Hugo de Jonge en zijn aanpak rondom corona. De zanger haalt keihard uit naar de minister.

Joling is het niet eens met de huidige maatregelen en dat laat hij weten ook. De zanger haalt snoeihard uit naar de Jonge in RTL Boulevard. De minister is volgens hem niet meer dan een leraar Engels (het beroep dat hij ooit uitoefende red,). ‘De horeca ook: natúúrlijk kun je een restaurant open gooien. Dan heb je een minister De Jonge die iedere keer heel leuk met z’n mondkapje dingen zegt, waarvan ik denk: jij bent uiteindelijk gewoon maar een leraar Engels.’

‘Economie naar de tyfus’
De zanger maakt zich grote zorgen, vooral om andere mensen. ‘Alle mensen die werken in de entertainmentbusiness; het gaat allemaal naar de klote.’ Volgens de zanger gaat de hele economie op deze manier ‘naar de tyfus’. ‘Wat weet je er godverdomme allemaal van?’, sneer hij naar de minister.

Geveld door corona
Joling is de corona-dans niet ontsprongen: hij was zeven weken geleden geveld door het virus. Gelukkig voor de zanger vielen de klachten enorm mee. ‘Ik ben niet eens ziek geweest,’ aldus de zanger in RTL Boulevard. ‘Ik ben alleen een dag aan de dunne geweest.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yolanthe Cabau laat ze lekker losjes in de tas hangen in opvallende outfit

Hoe gaat het nou eigenlijk met Yolanthe? Aan tafel bij Jinek zei ze laatst dat het ondanks het uit elkaar gaan tussen haar en Wesley het best wel goed ging.

Haar gezichtsuitdrukking deed ons toen al anders vermoeden. Ze was te gast om het te hebben over de nieuwe SBS 6-serie DNA. En hoewel SBS-6 na de zomer behoorlijk goed scoort, flopt de serie met Yolanthe in de hoofdrol juist. Niet echt lekker dus.

Lekker losjes in de tas Yolanthe!
Goed, op Instagram is daar weinig van te merken. Daar post ze gewoon dagelijks een fijn kiekje met of zonder haar zoontje maar in ieder geval mét diepe inkijk!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nieuwe vriend van Erica Meiland haalt fors uit naar Martien

Vorige week kwam aan het licht dat Erica Meiland een relatie heeft met privédetective Sander van Betten. Ondertussen zijn de Meilandjes op zoek naar een nieuwe stulp. Het lijkt er echter niet op dat Sander bij hen komt wonen. Martien en Sander zoeken nu zelfs ruzie met elkaar.

Martien is duidelijk: hij en zijn vrouw Erica blijven gewoon onder één dag wonen. De kasteelheer sluit uit dat een van hen apart gaat wonen. Hij zei: “Ik vind dat zo ongezellig.” Sander heeft een heel andere mening: “Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat.”

Martien ging zelfs nog een stapje verder en vindt gewoon dat Sander bij hen moet komen wonen. Als dat niet kan, dan stopt het voor hem. Daarover zei de kasteelheer stellig: “Dan maar geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één.”

De privédetective niet zich niet onberoerd: “Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.”

Privédetective

Erica vindt het helemaal geweldig dat Sander ervaring heeft met de media. Hij is immers niet alleen privédetective, maar werkte ook voor televisie. Ze werkte hij mee aan programma’s van misdaadverslaggevers Kees van der Spek en Peter R. de Vries. En voor Boer zoekt Vrouw moest hij ook op pad om te checken of deelnemers al of niet al een relatie hadden.

Doorgaan met lezen

Trending