Zien: “Monique Westenberg wil graag tweede kind met André Hazes”
Connect with us

Celeberties

Zien: “Monique Westenberg wil graag tweede kind met André Hazes”

In 2018 hebben Monique Westenberg en André Hazes een time-out ingelast in hun relatie van een half jaar. André liet destijds het volgende weten: “We gaan even los van elkaar wonen, ook om de goede vrede te houden. We willen wel lief voor elkaar blijven. We hopen dat we misschien over zes maanden weer bij elkaar komen.” Monique heeft destijds aangegeven dat ze niet een half jaar zou gaan wachten op Dré: “De tijd zal het leren.

Dus hij kan wel zeggen: ‘ik stel er een halfjaar voor’, maar kom op, ik ga niet een halfjaar zitten wachten. Ik hoop alleen dat die kleine daar verder niet onder gaat lijden. Het is zo’n vrolijk, puur, lief mannetje. Ik vind het verschrikkelijk.” We zijn inmiddels heel wat jaartjes verder en verschillende roddelkanalen laten weten dat Monique nog steeds op Dré wacht. Echter zijn er opnieuw geruchten over een ultimatum.

Monique Westenberg stelt ultimatum!

Verschillende bronnen laten weten dat Monique graag een tweede kind zou willen. Monique vertelde twee jaar geleden het volgende in LINDA: “Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen, waren nog 2 cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.” De zanger is zelf dus niet nodig om opnieuw zwanger te worden van de zanger. Echter moet er natuurlijk wel een gezamenlijke goedkeuring voor deze zwangerschap zijn. Echter heeft weekblad Story eerder laten weten dat toestemming niet altijd noodzakelijk is: “Uit jurisprudentie blijkt dat ze dan vaak in haar recht staat.” Gezien de leeftijd van Monique is het niet mogelijk om hier nog rustig 10 jaar over na te denken Verschillende bronnen laten weten dat er nu een ultimatum zou zijn neergelegd bij Dré:

Celeberties

Heftige onthulling: ‘Rachel Hazes een ouwe speedjunk’

Rachel Hazes wordt er door de ex-vriendin van haar nieuwe geliefde Klaas Otto van beschuldigd een ‘ouwe speedjunk’ te zijn, maar klopt dat eigenlijk wel? “Het zou kunnen…”

De ex-vriendin van Klaas Otto is er absoluut niet blij mee dat hij nu in bed ligt met Rachel Hazes. Deze Gracia Kraus heeft haar in een pittige tirade op Instagram onder meer uitgemaakt voor een ‘ouwe speedjunk‘. Liegt ze hier of zit er een kern van waarheid in? Hazoloog Yvonne Coldeweijer buigt zich in De Popcorn Show over deze heftige beschuldiging.

Speed
Yvonne stelt dat de beschuldigingen van Gracia niet helemaal uit de duim gezogen zijn. “Er gaan dus geruchten dat de dingen die daar staan wel daadwerkelijk waar zijn. Dat Rachel inderdaad dus speed gebruikt… Ik weet niet of… Ik weet wel dat Rachel wat substanties gebruikt, maar of dat speed is weet ik niet. Het zou kunnen.”

Gracia stelt ook dat Rachel Klaas slechts als ‘bescherming’ wil. Wat bedoelt ze daarmee? Yvonne: “Het klopt wel dat Rachel beveiliging vraagt soms aan mannen. Dat komt omdat Rachel zeg maar niet zo… Die durft niet echt naar buiten, die is heel mensenschuw of tenminste, die durft nooit alleen over straat.”

Schuw
Rachel durft niet over straat? Hoezo dan? “Die is altijd een beetje schuw, de gordijnen zijn vaak dicht bij hen thuis. Zij heeft in het verleden al vaker gevraagd aan Klaas Otto om haar in bescherming te nemen, maar ik weet toevallig van een spion dat zij jaren geleden, toen zij dat eerder heeft gevraagd, heel erg bang was voor Klaas. Tenminste, dat liet ze aan haar omgeving destijds weten.”

“Dat vind ik ook weer zoiets geks van: je was toch altijd heel erg bang van hem en nu heb je er blijkbaar een relatie mee? Waarom ze precies bang van hem was durf ik ook allemaal niet te zeggen, maar het lijkt me niet dat je een relatie gaat beginnen met iemand waar je eigenlijk bang voor bent. Ik vond het wel een beetje een gek verhaal.”

André gevlucht
Overigens heeft Rachel al teruggeslagen naar Gracia door met Klaas en zijn ex-vrouw te poseren. “Zo kan het ook“, sneerde de professioneel weduwe.

Haar zoon André is volgens Yvonne uit huis gevlucht, omdat Rachel en Klaas heel erg klef zouden zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige beelden van overval Mark Gillis uitgezonden

We herinneren ons allemaal nog wel de verschrikkelijke foto van de afgetuigde Mark Gillis. Hij was vlak daarvoor bruut overvallen op het vakantiepark van zijn vader Peter Gillis.

Peter en Mark kennen we natuurlijk van het programma Massa is Kassa en het lijkt erop dat de daders ook naar dit programma keken en dachten dat er bij Mark wel wat te halen viel.

Peter was er kapot van dat zijn zoon dit was overkomen. Mark werd heel zwaar mishandeld onder meer met een stroomstootwapen en moest na de overval naar het ziekenhuis. Zijn hele gezicht was blauw en hij is nog steeds angstig. Mark maakt ook nog steeds gebruik van slachtofferhulp om dit trauma te verwerken.

Peter heeft nu gezorgd voor 24 uurs beveiliging voor hem en zijn zoon zodat dit niet nog een keer kan gebeuren. Maar wat Peter het liefst zou willen is natuurlijk dat de daders van deze laffe overval gepakt worden.

Helaas is er nog geen spoor van de daders en dus heeft de politie in samenspraak met Peter en Mark besloten om de beelden van de overval uit te zenden. Op de beelden zijn de daders goed te zien en de politie hoopt zo tips binnen te krijgen over hun identiteit.

Peter doet dan ook de onderstaande oproep en vraagt ons allemaal om maandag om 18.15 uur naar omroep Brabant te kijken waar ze de beelden voor het eerst zullen vertonen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zorgelijk: André Hazes jr. onderneemt actie na ophef om uiterlijk!

André Hazes heeft zijn fans behoorlijk laten schrikken vorige week met zijn voorkomen. De zanger heeft een behoorlijk zware periode achter de rug met vermeende verslavingen en moeilijkheden in zijn liefdesleven. De zanger is inmiddels weer meerdere malen gespot bij de moeder van zijn kind, Monique Westenberg.

Dit zou deze dagen zijn vluchtoord zijn omdat Rachel Hazes een nieuwe vent in het leven en in huis heeft, Klaas Otto. Alle moeilijkheden zouden voor een flink vermagerde Dré hebben gezorgd, maar dat heeft volgens Yvonne Coldeweijer ook een hele andere reden. Coldeweijer laat het volgende weten: “André is heel veel afgevallen en dat komt omdat hij bijna zijn hele leven heeft getraind in combinatie met anabolen, maar vergis je niet, hij heeft dit echt een jaar of acht of zo zo gedaan. Hij is van zichzelf gewoon een ielig mannetje, maar dat weten wij niet, want daarvoor was hij kind.”

André Hazes weer aan de anabolen?

De foto’s van André zijn overal te zien geweest, het is dus onmogelijk dat dit André os ontgaan. En André kennende zal hij dit niet erg fijn vinden, hij is namelijk behoorlijk trots op zijn gespierde voorkomen. Er is volgens Coldeweijer dan ook direct actie ondernomen: “Dré is weer in de sportschool gespot van Mijdrecht met zijn neef Djarno. Blijkbaar zit het hem dan toch niet helemaal lekker wat mensen roepen over zijn uiterlijk. Ik snap wel dat dat confronterend was om overal te moeten lezen. Hoop niet dat hij uit frustratie dan weer anabolen gaat gebruiken. Laat je maar niet door ons opjagen.” Nu is het natuurlijk wachten op nieuwe foto’s van de zanger om te zien hoe snel zijn transformatie zal gaan. Of dat op pure eigen kracht zal gaan of niet zullen we aan het getrainde oog van Coldeweijer overlaten. Swipe onderstaande foto’s voor meer:

Doorgaan met lezen

Trending