ZIEN: Monique Westenberg zou ‘veel te dik zijn’ op al deze foto’s
Connect with us

Meest bekeken

ZIEN: Monique Westenberg zou ‘veel te dik zijn’ op al deze foto’s

Het leven op de aarde gaat ook gewoon door. Monique ligt heel casual aan het zwembad met een speen in haar mond. In haar Instagrampost haalt de ex vriendin van André Hazes flink uit naar haar haters.

De pluspunten van Monique Westenberg

Intussen is Dreetje dus weer helemaal happy de peppie bij ‘zijn’ Sarah.

En dankzij alle foto’s die op Instagram verschijnen weten we ook gelijk wat de twee enorme pluspunten van Monique zijn ten opzichte van Sarah.

 

Celeberties

“Het einde voor Martien Meiland en gezinsleden is hiermee in zicht!”

Martien Meiland en de rest van het gezin zijn al een aantal jaar ontzettend populair op de Nederlandse televisie. Het lijkt alsof alles waar de markante man zijn hand op legt in goud verandert. De voormalig kasteelheer heeft al verschillende programma’s gepresenteerd náást zijn rol in Chateau Meiland. Er wordt ook regelmatig gesproken van een Meiland-overkill.

Het kan goed zijn dat mensen de Meilandjes een beetje beu beginnen te raken omdat ze overal te zien zijn. Maar toe nu toe hebben we nog niet heel veel dalen gezien. Het enige wat niet lijkt te lukken is het verkopen van hun grootste succes, het chateau. Toch kun je op social media steeds meer reacties lezen waarin mensen zich uitspreken over de overmaat van het tonen van deze familie. De media-aandacht op de uitspraken van Erica Meiland heeft ook niet veel goeds gedaan. Maar de grootste domper is nóg recenter.

Populariteit Martien Meiland en gezin daalt!

Het goed bekeken programma ‘Marble Mania’ zou een flinke trekpleister moeten zijn voor kijkers. De show heeft namelijk het complete gezin ingezet om meer kijkers naar zich toe te trekken. Het is namelijk voor het eerst dat het programma onder de miljoen kijkers heeft getrokken. Om precies te zijn, 972 duizend kijkers wat 16 procent van het aantal televisiekijkende mensen was. Een gigantische domper natuurlijk. Volgende week zullen de mannen van VI aanwezig zijn wat hoogstwaarschijnlijk een grote boost zal geven. Het lijkt er dan ook op dan een daling in populariteit voor de Meilandjes is ingezet. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zeer slecht nieuws voor Frans Bauer en familie

Frans Bauer maakte gisteren bekend dat zijn vrouw Mariska is getroffen door een herseninfarct.

Frans is er echt kapot van en niemand zag dit aankomen. Hoe het gaat met de 45-jarige Mariska is niet bekend. Wel is ze alweer thuis en moet ze rust houden.

Mariska betoverde de kijkers vorig jaar nog met haar deelname aan het programma The Masked Singer. Zelfs Frans en hun kinderen waren er niet van op de hoogte. Echte bekendheid kreeg Mariska natuurlijk al veel eerder door de reallifesoap van het gezin waarbij ze door de kijkers in hun hart werd gesloten.

Frans Bauer zegt er het volgende over:

,,Onze Mariska is deze week getroffen door een herseninfarct en we zijn enorm geschrokken. De komende tijd gaan we haar steunen en werken aan haar herstel.”

,,Onze dank is groot aan het zorgpersoneel van het Bravis Ziekenhuis voor hun geweldige zorg. Naar omstandigheden gaat het goed en we zijn blij dat ze vanaf vandaag weer thuis is.”

Wij wensen Mariska en Frans veel beterschap toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Yolanthe Cabau is verliefd! Innig gespot op vakantie met man!

Waar we een paar weken geleden nog dachten dat Yolanthe Cabau (36 jaar) een relatie zou hebben met Donny Roelvink, zou ze nu een relatie hebben met een man waarmee Yolanthe op vakantie is. De twee werden innig gespot en Shownieuws kon de foto’s inzien die zijn gemaakt. Of Yolanthe weer gelukkig is in de liefde? We gokken van wel!

Gespot in Mexico

Yolanthe Cabau is samen met haar zoontje Xess-Xava en de desbetreffende man op vakantie in Mexico. Het zou gaan om het tien jaar jongere model Lentini Eersteling (26 jaar). De twee werden gespot op het strand toen ze innig verstrengeld op een bedje lagen. Lentini voerde Yolanthe ook nog iets te eten.

Voetballer en model

Heel ver stamt Lentini niet van Yolanthe’s type man af, want Lentini was vroeger professioneel voetballer bij onder andere Sparta Rotterdam. Vanaf zijn zestiende maakte hij de overstap naar modellenwerk wat hij ook internationaal uitvoert. Helaas wil het management van Yolanthe niet reageren op de liefdesgeruchten, dus voor een officiële ‘ja’ moeten we nog even ons geduld bewaren. Wel gaf Yolanthe tijdens een interview bij Radio 528 aan dat ze klaar is voor een nieuwe liefde en zelfs voor een tweede kind, dus wie weet! Zie hieronder een paar foto’s van Lentini:

Doorgaan met lezen

Trending