ZIEN: Monique Westenberg zou ‘veel te dik zijn’ op al deze foto’s
Connect with us

Meest bekeken

ZIEN: Monique Westenberg zou ‘veel te dik zijn’ op al deze foto’s

Het leven op de aarde gaat ook gewoon door. Monique ligt heel casual aan het zwembad met een speen in haar mond. In haar Instagrampost haalt de ex vriendin van André Hazes flink uit naar haar haters.

De pluspunten van Monique Westenberg

Intussen is Dreetje dus weer helemaal happy de peppie bij ‘zijn’ Sarah.

En dankzij alle foto’s die op Instagram verschijnen weten we ook gelijk wat de twee enorme pluspunten van Monique zijn ten opzichte van Sarah.

 

Bron: Story

Meest bekeken

Rolf Sanchez in zwaar ongeluk terecht gekomen: “Géén gordel om”!

De eeuwige parelwitte glimlach van Rolf Sanchez is niet altijd even echt, blijkt uit een onthulling van ‘Art Rooijakkers over de Vloer’. Hij laat het volgende weten: “Ik heb altijd een glimlach opgezet, maar van binnen ging ik helemaal kapot. Dat is echt wel een dieptepunt in mijn leven. Ik heb een heel zwaar auto-ongeluk gehad dat ik zelf heb veroorzaakt.”

Hij laat weten dat degene waar hij frontaal op botste plots stilstond omdat diegene een beroerte had gekregen in de auto. “Ik zag het te laat en ik remde te laat en ik knalde vol op haar en op een gegeven moment werd ik wakker gemaakt door de ambulancemedewerkers en politie.” laat hij weten.

Rolf Sanchez over dieptepunt in zijn leven

Vervolgens kreeg Rolf een miljoenenclaim aan zijn broek van de andere bestuurder, 32 miljoen euro om precies te zijn. “Er waren wat mensen die hadden gezien dat zij stilstond, dus die mensen kwamen voor mij op. Wat zij eiste kon gewoon niet voor wat ik niet expres had gedaan. Maar omdat ik toch schuldig was bevonden, omdat ik haar van achter had aangereden, werd het een procedure die heel lang heeft geduurd. In totaal bijna twee jaar. Omdat zij geen gordel om had en de verzekering niet helemaal in orde was werd ik uiteindelijk kwijtgescholden.”

Bron: story

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Drama voor Martien Meiland en Erica: ‘Flinke tegenslag!’

Tegenslag voor de Meilandjes! Meldde Erica Meiland eind februari dat hun Franse chateau onder voorbehoud verkocht was, blijkbaar denkt de familie inmiddels dat de Nederlandse koper afhaakt. Op de site waar het kasteel aangeboden wordt voor net geen miljoen valt namelijk vandaag te lezen: ‘Op internet wordt veel gezocht of Chateau Marillaux oftewel Chateau Meiland verkocht is. Dat is niet het geval. Het kasteel is nog niet verkocht en is dus nog beschikbaar voor een koper’.
Eind februari vertelde Erica Meiland aan tafel bij Jinek dat het Franse kasteel van de familie Meiland onder voorbehoud verkocht was. “De koper is een Nederlander. We hebben vanmorgen de handtekening gezet”, aldus Erica Meiland, die toegaf opgelucht te zijn, maar ook een slag om de arm hield over de verkoop. “,Ja, maar ik vind pas dat het echt is als het echt verkocht is.”

Het bekende Chateau Marillaux, het decor van de eerste seizoenen van hun realityserie Chateau Meiland, stond toen al sinds juni 2020 te koop. De familie vroeg er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor, maar verlaagde de vraagprijs later naar 998.000 euro.

Het chateau draagt de naam “Chateau Marillaux” en staat niet op Funda, maar wel op www.benb-tekoop.nl: het grootste portal voor Nederlandse en Belgische kopers, verkopers en makelaars van Bed and Breakfasts en kleine hotels in het buitenland.

De economische crisis maakt ook dat het nu te koop staande kasteel van de Meilandjes waarschijnlijk ook niet de door de familie verlaagde vraagprijs van net geen miljoen zal opleveren nu de koper die dat bedrag wilde neertellen blijkbaar is afgehaakt. De helft van dat bedrag lijkt, als er al een koper te vinden is, reëler. De prijs van net geen miljoen is overigens inclusief meubelen, zwembad/terras meubilair, zitmaaier en zaken om de B&B te runnen zoals boekingssite, linnengoed, servies, wasmachines e.d.

Het door Martien Meiland (58) en vrouw Erica (57) gekochte Chateau Marillaux, door de Meilandjes als eerbetoon vernoemd naar de familie die het kasteel sinds 1886 in haar bezit heeft gehad, is namelijk bepaald niet het enige kasteel dat te koop staat inde streek rond Limoges in midden-Frankrijk. In een straal van 50 kilometer rond Beynac het dorpje waar kasteel van de Meilandjes onder valt staan heel wat kastelen vanaf 190.000 euro te koop.

Het maakt dat de familie Meiland moet vrezen dat hun Chateaux Marillaux van de hand zal gaan voor niet veel meer dan de 400.000 euro die Martien Meiland zegt te hebben geïnvesteerd.

Probleem bij de verkoop is, zo weet de familie dan ook al, dat het kasteel door de Meilandjes maar voor een klein deel verbouwd is en de toekomstige eigenaren nog veel kosten staan te wachten, want het dak en deels de elektriciteit zijn aan vernieuwing toe. Dat het kasteel niet geïsoleerd is en de ramen geen dubbel glas waardoor het in de winter binnen vaak net zo koud is als buiten zijn en de stookkosten extreem hoog zijn is dan nog maar een detail. Het maakt dat regionale makelaars de verkoopprijs van het kasteel schatten op tussen de 5 en 6 ton. en dat is fors minder dan de door de familie gevraagde 998.000 euro, Dat bedrag lijkt dan ook ‘beetje’ aan de hoge kant…

Waarom de Nederlandse koper waarover Erica Meiland eind februari bij Jinek verhaalde waarschijnlijk is afgehaakt is onduidelijk, maar dat de Meilandjes er weinig vertrouwen in hebben dat die Nederlander met een miljoen over de brug komt om het kasteel te kopen is zonneklaar. Wat dat betreft is de tekst op de verkopende site www.benb-tekoop.nl zonneklaar. Op internet wordt veel gezocht of Chateau Marillaux oftewel Chateau Meiland verkocht is. Dat is niet het geval. Het kasteel is nog niet verkocht en is dus nog beschikbaar voor een koper. Ben je serieus geïnteresseerd? Neem dan contact op met de contactpersoon van familie Meiland-Renkema: Marja de Moel via +31 6 44886341 of [email protected]

Bron: hollywoodhuizen

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Máxima ging eigenlijk met andere man trouwen

Hoewel Willem-Alexander uiteraard de grote liefde is van Máxima, was hij niet haar eerste vlam. Toen ze nog in Argentinië woonde, was ze samen met Tiziano Iachetti.

De temperamentvolle man heeft een heel ander karakter van Willem-Alexander. Meer nog: ze zijn echte tegenpolen.

Máxima was piepjong toen ze verkering kreeg met Tiziano, die zeven jaar ouder was. De man is van Italiaanse oorsprong en handelde in espressotoestellen. Auteur Marcia Luyten schetst een beeld van de eerste grote liefde van Máxima. “Tiziano is een dandy, die ook wel uitging met fotomodellen.”

Luyten de biografie Moederland over het leven van Máxima. Onze koningin ontdekte samen met Tiziano het nachtleven in Buenos Aires. De schrijfster vertelt: “Máxima studeert nog en werkt bij de bank. Ze is dol op Tiziano, maar lonkt al haar hele leven naar het buitenland. Dat trekt aan haar als een magneet.”

Máxima zou met iemand uit de bovenklasse willen trouwen. Een zogenaamde echte Italiaan met Italiaanse ouders. “Terwijl: ze heeft het bloed van een conquistadora, die er op uit wil, de wereld wil ontdekken en wil zien: hoe ver kan ik komen?”, geeft Luyten nog mee.

Ten huwelijk gevraagd

Máxima koos er uiteindelijk voor om naar New York te trekken. Daarom liet ze haar toenmalig vriendje achter. Tiziano was kapot van het feit dat Máxima zijn huwelijksaanzoek afwees. Ook Máxima was naar verluidt heel verdrietig in die periode. “Ondanks zijn huwelijksaanzoek, daar was zij zelf heel verdrietig over.” De Italiaan loste nooit veel over zijn relatie met onze koningin. Het enige wat hij ooit zei, was: “Het is een goede meid. En heel intelligent.”

Doorgaan met lezen

Trending