Zien: Nicol van ‘Massa is Kassa’ toont ‘stoute setjes’: “Dit is niet ordinair, toch?”
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Nicol van ‘Massa is Kassa’ toont ‘stoute setjes’: “Dit is niet ordinair, toch?”

In Massa is Kassa is Peter Gillis natuurlijk de man die het geld laat binnenstromen. Nicol is er later bijgekomen en wordt daardoor vaak een zogenoemde ‘golddigger’ genoemd. Iemand die alleen een relatie met iemand heeft om zijn of haar geld. Het feit dat de twee constant aan het kibbelen met elkaar in de goed bekeken afleveringen zorgt ook voor argwaan bij veel kijkers.

Veel liefde spat er dan ook niet vanaf bij de twee. Om zelf ook wat centen in het laatje te brengen heeft Nicol besloten om het even helemaal over een andere boeg te gaan gooien. In eerste instantie zal de reality-ster verschillende kledingsetjes en speeltjes gaan verkopen in haar webshop. Echter zijn de twee ook al bezig met een grote verbouwing van een winkelpand. Het is de bedoeling dat je hier alle items in het echt kunt bekijken om vervolgens thuis uit te proberen.

Stijl en klasse, zoals we van Nicol gewend zijn in Massa is Kassa!
Nicol is vandaag de dag dus druk bezig met het uitzoeken van alle setjes en speeltjes. Of alles ook uitgeprobeerd gaat worden door de twee laten we maar even aan je eigen fantasie over. Nicol is alleen wel van plan om stijl uit te stralen met haar intimiteitsboetiek. De plannen voor een overload aan neonletters en neonverlichting aan zowel binnen als buitenzijde zijn al gemaakt. We kunnen je vast verklappen dat je blij mag zijn dat je niet naast deze lichtgevende boetiek woont. Nicol is nu ook druk bezig met het uitzoeken en passen van alle setjes. Ook dit mag niet té ordinair zijn en moet natuurlijk weer de klasse en stijl van Nicol uitstralen. Als je begrijpt wat we bedoelen. Tijd om Peter even alle setjes te laten zien:

Celeberties

Zien: Veel ophef over Martien Meiland die keihard los gaat op feest

Chateau Bijstand is het aller nieuwste programma die natuurlijk weer over de Meilandjes gaat. In de programma moet het gezin van het minimum leven in plaats van het riante salaris dat ze normaal hebben. Er is echter flink wat ophef ontstaan over dit programma want velen zeggen dat eigenlijk alles nep is. Ze zeggen bijvoorbeeld dat alles in scene is gezet.

Kritiek
De kritiek die over Martien wordt heengelopen lijkt hem echter weinig te boeien want hij feest erop los. Daar is nu ook een filmpje van en op dat filmpje is te zien hoe Martien keihard losgaat. Martien staat op een gegeven moment op een bank en gaat helemaal (dronken?) los. Dit alles vond plaats in een club en hij stond boven alle mensen in de club.

Nieuwe liefde?
Maar er gebeurde meer op het feest want Martien was een groot deel van het feest met een man en ze schenen het erg gezellig te hebben. Zie hieronder om welke man het precies gaat:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sterkte: Opnieuw een enorme tegenslag voor Peter Gillis

Peter Gillis moest een aantal dagen geleden nog met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht, omdat hij nog maar 30 hartslagen per minuut had. Gelukkig bleek na uitgebreid onderzoek dat Peter zich waarschijnlijk zo slecht voelde, omdat zijn suikerspiegel heel hoog was. Dit was dus een wake-up call voor Peter en hij heeft beloofd om inmiddels serieus aan zijn gezondheid te gaan werken.

Maar nu heeft Peter opnieuw een enorme tegenslag te verwerken. Peter deed het namelijk voorkomen of hij heel graag hulp wil aanbieden. Hij liet namelijk weten dat hij wel 4000 Oekraïense vluchtelingen zou kunnen opvangen in zijn vakantieparken.

Veel mensen vonden dit een mooi gebaar van Peter, maar niemand was ervan op de hoogte dat Peter dit echt niet gratis zou doen hoor. Peter is natuurlijk al een keer stinkend rijk geworden door het opvangen van asielzoekers in zijn vakantieparken. In zijn park genaamd Parelstrand heeft hij lange tijd asielzoekers opgevangen waar hij volgens Quote in totaal 5 miljoen euro aan verdiende.

En nu wil Peter die blijkbaar veel huisjes heeft in de vakantieparken die leegstaan dit weer opnieuw doen. Maar dit keer zou hij er veel meer geld aan kunnen verdienen. Volgens verschillende bronnen zou Peter dan 27.000 euro per jaar per Oekraïense vluchteling krijgen van de overheid.

Als hij daadwerkelijk 4000 Oekraïense vluchtelingen zou opvangen zou dit hem 108 miljoen euro per jaar opleveren. Veel mensen waren dan ook geschokt dat Peter hier een slaatje probeerde uit te slaan, maar ze vergeten dat dit een verdienmodel voor Peter is en dat hij hier eerder veel geld mee heeft verdient. Je dacht toch niet dat Peter deze mensen gratis zou opvangen.

Maar nu lijkt de overheid toch geen gebruik te gaan maken van de 4000 aangeboden plekken van Peter. En dat betekent dat Peter 108 miljoen euro misloopt.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig: Jaimie Vaes klapt uit de school over ‘uithuiszetting’ van haar zoontje Lio!

Jaimie Vaes en Lil Kleine hebben samen een zoontje gekregen in 2019 genaamd Lío. Echter is er recent behoorlijk wat aan de hand geweest. De rapper, die eigenlijk Jorik heet, heeft zijn vriendin aan haar haren uit een auto getrokken en tussen het portier geklemd. Beelden hiervan zijn bij verschillende juicekanalen terecht gekomen waarna er gigantische ophef ontstond.

Wat volgde was een arrestatie van de rapper en een opsluiting van twee weken. Het onderzoek zou nog lopen. Er gaan al langer geruchten dat de twee kampen met verschillende verslavingen. Vooral het welbekende witte poedertje dat ook hun huisvriend flink in de problemen brengt komt vaak ter sprake. Hierdoor zou volgens verschillende media een uithuiszetting van hun zoontje hebben plaatsgevonden. Juicechannel is verhaal gaan halen van Jaimie zelf om van haar te horen wat er precies aan de hand is. Jaimie heeft hier behoorlijk verontwaardigd op gereageerd.

Jaimie Vaes reageert op uithuiszetting!
Juicehannel: “We weten niet of je wilt reageren. Maar we lezen veel verhalen over dat Lío uit huis gehaald zou zijn en nu bij jou familie zou wonen. Zou je dit willen bevestigen of ontkrachten?” Jamie reageert: “Jongens. Doe even normaal. Natuurlijk is Lío niet uit huis gehaald. Waarom zou dat in godsnaam gebeuren? Mensen zijn ziekelijk gestoord om over dit soort onderwerpen aan de haal te gaan. Anyways, iedereen met gezond verstand had hier geen twijfel in getrokken denk ik.” Juicechannel: “Nee, wij geloofden dit ook niet en dachten we vragen het toch even na omdat het overal te lezen was.” Het is natuurlijk goed mogelijk dat zoonlief zo nu en dan bij familie verblijft. Jaimie is momenteel op zichzelf aangewezen omtrent de opvoeding van Lío aangezien Jorik in Thailand ‘aan zichzelf werkt’. Hier meer:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending