Zien: Nieuwe rel rond Marco Borsato – Dochter Jade (net 17) heeft al 5 jaar relatie met muziekproducer
Connect with us

Celeberties

Zien: Nieuwe rel rond Marco Borsato – Dochter Jade (net 17) heeft al 5 jaar relatie met muziekproducer

Het zit de Borsato’s even niet mee… Na de storm rond de echtbreuk van Marco en Leontine is het nu dochter Jade, net 17 jaar geworden, die de aandacht op zich vestigt vanwege het feit dat zij de vijfde verjaardag viert van haar relatie met muziekproducer Roeland Beelen. Een relatie die dus begon toen zij pas 12 jaar oud was. Schrijfster en columniste Marianne Zwagerman, die er schande van sprak, haalde de woede van Borsato-fans op haar dak, maar blijft bij haar mening van een ongepaste relatie en zegt: ‘Als het moslims waren en dat 12 jarige dochtertje droeg een hoofddoek kotsten Borsato-fans ervan #feit’

Een ding is zeker: Jade Borasto en Roeland van Beelen hebben er nooit een geheim van gemaakt dat zij een relatie begonnen toen zij 12 en hij 14 jaar was. Daarvan getuigen de social media accounts van de twee. Roeland Beelen leerde de destijds 12-jarige Jade kennen toen jij in het team van Marco zat bij The Voice Kids. Borsato neemt regelmatig kandidaten mee naar huis voor feestjes zoals barbecues.

Begin dit jaar liet Jada los dat 2019 een ‘geweldig’ jaar voor haar was geweest. “Ik heb mooie herinneringen gemaakt en zoveel geleerd. Ik ben oprecht dankbaar voor dit alles. Laten we meer mooie herinneringen maken in 2020”, klonk haar nieuwjaarswens. Dat ‘geweldig jaar’ 2019 kwam ook omdat zij afgelopen oktober vierde dat zij 5 jaar samen was met Beelen, die zich afficheert als producer.

Een relatie ook die haar ouders Marco en Leontine blijkbaar, sinds hun eerste ontmoeting in 2014, aanmoedigden door o.a. de vriend van Jade mee op vakantie te nemen. Dat Jade en Beelen een echte relatie hebben en er sprake is van meer dan vriendschap blijkt ook uit de foto’s die zij op social media plaatsen van hun gezamenlijke vakanties. Een deel van de afgelopen zomer brachten ze bijvoorbeeld door in het Italiaanse Perugia.

Marianne Zwagerman

De relatie van dochter Borsato, die begon op haar twaalfde, viel bij schrijfster en columniste Marianne Zwagerman bepaald niet in goede aarde. Zij schreef op Twitter: “Dit meisje is 17 en heeft al 5 jaar (!) een relatie met een producer. Deze familie is echt f*cked up” om er aan toe te voegen dat zij de relatie zelf nooit goedgekeurd hebben. “Als ik een dochter had mocht ze niet op haar 12e een ‘relatie’. Ook niet met een loodgieter!”

Dat Zwagerman de relatie afkeurt valt bij Borsato-fans niet echt lekker. Zo reageerde Marjan met een J op twitter met ‘Zwaar overdreven bericht van @mariannezw. Verkering krijgen op de middelbare school is heel normaal. Er zit 2 jaar leeftijdsverschil tussen. U zoekt spijkers op laag water…’

En dat was nog een gematigde reactie…

Maar Marianne Zwagerman veranderde haar mening niet echt getuige haar volgende post: “Kinderen kunnen maar zo kort kind zijn. Op je 12de hoor je net de relatie met je knuffelbeer te beëindigen. Niet in een serieuze jaren-durende relatie te stappen.

Daarom vecht ik al 10 jaar tegen het #mutsenparadijs. Je hoort je dochter van 12 te leren dat ze zelfstandig moet zijn. Het leven op eigen kracht moet leren kennen. Je neemt niet je ‘schoonzoon’ mee op vakantie met je minderjarige dochter 😑

Met als uitsmijter: Als het moslims waren en dat 12 jarige dochtertje droeg een hoofddoek kotsten Borsato-fans ervan #feit.

Een vrij partij tussen minderjarige kinderen is niet altijd strafbaar. Dat is bijvoorbeeld het geval indien die handelingen vrijwillig plaatsvinden tussen jeugdigen die slechts in geringe mate in leeftijd verschillen en tussen wie een affectieve relatie bestaat.

Op 29 januari van dit jaar tekende Jade overigens een contract bij het Amsterdamse artiestenbureau NAMAM, waar onder anderen YouTuber Defano Holwijn, influencer Gaby Blaaser en acteur Geza Weisz ook onder contract staan. Van Jada is bekend dat ze de muzikale genen van haar vader Marco erfde. Zo was ze met hem te horen in het nummer ‘Samen Voor Altijd en sprak ze de stemmen in van verschillende kinderfilms. In 2014 bracht ze de single ‘Als jij maar van me houdt uit.

Nadat op 4 februari bekend werd dat haar ouders gingen scheiden, lieten Jada en haar broers Luca (21) en Senna (18) weinig van zich horen. Wel deelde Luca vorige week de mysterieuze tekst ‘Waarom Marco en Leontine na 23 jaar plotseling uit elkaar gaan, is niet bekend. “We zijn dankbaar voor de mooie jaren die ons samen zijn gegeven”, luidde hun korte verklaring.

Celeberties

Echtpaar uit Zwartsluis hangt hond op en breekt zijn nek

Dit rechtbankverslag kan als schokkend ervaren worden.

J.B. en C.B. stonden vanmorgen voor de rechtbank in Zwolle omdat ze op 31 januari 2020 hun hond O. om het leven hebben gebracht.

Dat gebeurde door het dier in eerste instantie te slaan met aanzetstaal, een gereedschap om messen scherp te houden.

Vervolgens zou het dier zijn opgehangen aan een riem en werden er nog enkele klappen gegeven om de nek te breken. Die laatste handeling werd het dier fataal.

“We hielden veel van onze Griekse zwerfhond. Drie jaar geleden hadden we O. uit het asiel gehaald.

Maar het karakter van O. veranderde de periode voor het voorval. Hij werd agressief en begon soms te happen.

Daarnaast had de hond ondraaglijke pijn, hij gilde het soms uit. O. kreeg medicatie maar dat hielp niet goed genoeg”, merkt echtpaar B. op.

Het echtpaar belde op die bewuste dag in januari naar de dierenarts met het verzoek of deze langs zou kunnen komen om het dier te laten inslapen.

De dierenarts was niet in de mogelijkheid om dat te doen. “Daar kom ik niet voor”, zou de arts hebben gezegd.

“Dan doe ik het zelf wel”, riep J.B. vervolgens door de telefoon. Daarna heeft de man zijn hond meegenomen naar een schuurtje naast zijn huis waar hij de onschuldige viervoeter van het leven beroofde.

De Officier van Justitie vroeg nog waarom ze niet met het dier naar de dierenarts zijn gereden om hem te laten inslapen.

“Die hond was zo ziek, hij kon niet eens meer de auto in”, verklaarde mevrouw B. “Dit was de meest humane weg die ik op dat moment voor mogelijk had. Je doet dit niet met plezier”, aldus meneer B.

Uit het forensisch onderzoek is overigens niet gebleken dat de hond zou leiden aan ziekten of pijn. Er was ook geen sprake van een naderende dood.

Tevens zou verdachte onder invloed zijn geweest van alcohol. Meneer B. sprak dat tegen: “Uit een onderzoek kun je niet altijd zien of een dier pijn leed en die blikjes bier waren van de avond daarvoor.”

De Officier van Justitie kon niet meegaan in het verweer van echtpaar B. “Het is onbegrijpelijk dat ze zeggen van de hond te hebben gehouden.

Dit was een ernstige mishandeling waarbij hond O. is gestorven via een angstige en pijnlijke dood”, aldus de OvJ die voor beide verdachten een werkstraf eiste.

Voor meneer 150 uur voor het doden van zijn hond en voor zijn vrouw 60 uur vanwege passieve medeplichtigheid. Ook wilde de OvJ een houdverbod van dieren zodat echtpaar B. niet opnieuw de fout in kon gaan.

De rechter willigde de eis voor een houdverbod niet in. Hun nieuwe hond mogen ze dus houden. Hij legde voor J.B. een taakstraf op van 120 uur en twee cel maanden voorwaardelijk over een tijdsbestek van drie jaar.

Zijn vrouw, die niet aanwezig was tijdens het ophangen van de hond maar wel medeplichtig is, kreeg 40 uur werkstraf en een maand voorwaardelijke celstraf over een proeftijd van drie jaar.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending