Zien: Nieuwe vriend Glennis Grace is hele foute jongen
Connect with us

WOW

Zien: Nieuwe vriend Glennis Grace is hele foute jongen

Glennis Grace die samen met haar 15-jarige zoon en een knokploeg van tien man het supermarkt personeel in elkaar sloeg bij de plaatselijke Jumbo schijnt een hele foute vriend te hebben.

Haar huidige vriend waar ze pas kort mee is schijnt de 27-jarige Dion Kars te zijn. Verschillende dames weten te melden dat deze Dion geen zuiver koffie is.

De dames die graag anoniem willen blijven zeggen het volgende over hem.

“Één dame geeft aan dat Dion haar bleef bellen en appen. Als zij dan wat later reageerde of niet opnam, kon ze een preek van hem verwachten. Vervolgens een paar dagen later stuurde Dion dan weer een lief berichtje. Borderliner-alert!”

“Een andere dame geeft aan dat zij met Dion heeft gedatet en dat zij al snel merkte dat hij een agressieve jongen is en ook zij geeft aan dat hij dwingend gedrag vertoonde en heeft daarom het contact met hem verbroken. Dit kon hij maar moeilijk accepteren.”

Ook Dion is trouwens opgepakt voor het mishandelen van het supermarkt personeel. Verschillende bronnen melden ook dat Glennis op de hoogte is van de psycho verhalen van Dion, maar dat ze dit zelf niet bij hem herkent. Ze gaat ook nog maar 1,5 maand met hem wellicht weet hij het goed te verstoppen. De familie van Glennis is in ieder geval niet blij met Dion.

Meest bekeken

Deze zangeres claimt zwanger te zijn van André Hazes: “Verwachten een baby!”

André Hazes is volgens alle juicekanalen niet meer een optie voor Monique Westenberg. Na veel hoopvolle berichten over een mogelijke verzoening tussen de twee is dit volgens juicekanalen volledig van de baan. Ook Yvonne Coldeweijer heeft laten weten dat de interesse van de zanger verschoven is naar andere dames.

Maar gisteren dook daar ineens een bericht op van een dame die je kunt bestempelen als de vrouwelijke Rapper Sjors. Ze laat weten in verwachting te zijn van een baby van de zanger. Een sterk verhaal waar je sterk aan mag twijfelen. Maar in een parallel universum waar Glennis Grace met knokploegen vakkenvullers in elkaar ramt, Marco Borsato aan kleine meisjes zit en Lil Kleine nog steeds op de radio gedraaid wordt nadat hij zijn vriendin zwaar mishandeld heeft, verbaast ons niets meer. Verschillende juicekanalen hebben het bericht al op hun kanaal gedeeld met de nodige vraagtekens erbij.

André Hazes opnieuw vader?

In het Bericht valt het volgende te lezen: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” Daaronder staat “Baby Loading“. Even terug naar de dame die je kunt bestempelen als de vrouwelijke Rapper Sjors. Het gaat hierbij om Iris Queen. Deze blonde dame heeft meerdere opvallende nummers met nog opvallendere videoclips uitgebracht op YouTube. Muzikaal past deze dame zeker in het rijtje van Rapper Sjors en het lijkt dan ook puur voor de aandacht en natuurlijk de mogelijke centen. Ook heeft deze blondine meegedaan met Lang Leve de Liefde waar ze de beroemde uitspraak deed: “Maak me onzeker en ik sta voor je deur!” Te zien onderaan dit artikel. Hieronder is het bericht van de blondine over Hazes te zien. Swipe voor meer:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Op de botox tour? “Monique Westenberg heeft haar gezicht laten doen op ‘Standje Sarah”

We zitten nu al een paar maanden in de soap rondom André, Sarah en Monique. En het lijkt erop dat die maar blijft doorgaan. Het lijkt er nu op dat André weer terug is bij Monique, en vieren ook samen Sinterklaas.

Gelijkenissen

Op het eerste gezicht lijken Monique en Sarah niet heel veel op elkaar. Maar toch zijn er wat gelijkenissen. Ze zijn namelijk beide niet vies van een botoxje. We hebben eerder al geschreven over alle ingrepen van Sarah van Soelen. Daar is natuurlijk niks mis mee, iedereen bepaalt namelijk zelf wat hij of zij met zijn of haar lichaam doet.

Ze mogen er allebei zeker ook zijn, ook met alle ingrepen. Maar toch komen er telkens veel reacties op cosmetische ingrepen. Monique leek altijd redelijk ‘puur natuur’ maar het lijkt erop dat ze ook niet vies is van een spuitje hier of daar.

Er zijn nu veel mensen die denken dat Monique ook op de Botox-tour is gesprongen. Verschillende kanalen zeggen namelijk dat ze ook naar een kliniek is geweest.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Om deze reden doet Jaimie Vaes geen aangifte tegen Lil’ Kleine

De beelden waarop te zien is hoe Lil’ Kleine zijn verloofde Jaimie Vaes zwaar mishandeld, zijn best heftig. Het is dan ook heel raar dat ze nog steeds geen aangifte deed. Insiders weten dat dit een tactiek is.

De rapper is na drie nachten in de cel inmiddels weer op vrije voeten in afwachting van het onderzoek. Het OM ging wel in beroep. Het bizarre is dat de beelden van de geweldpleging van bewakingscamera’s zijn. Naast de rapper zelf heeft alleen Jaimie toegang tot de beelden. Dat sterkt het vermoeden dat zij de beelden zelf lekte.

Een andere piste is dat zij de beelden deelde met vrienden, en dat zij vervolgens besloten om een en ander naar de pers te lekken.

Huis en afkoopsom

Een insider onthult bij Privé: “Jaimie is er klaar mee en wil een goede regeling afdwingen. Ze wil een zo hoog mogelijke regeling voor zoon Lío en voor zichzelf, met een afkoopsom en een huis. En die kan ze laten uitonderhandelen onder de dreiging ook nog aangifte te doen.”

Als Jaimie naar de politie stapt en het hele verhaal doet, verdwijnt Lil’ Kleine wellicht voor heel lange tijd achter slot en grendel. “Dat is namelijk nogal wat en dan zou hij zeker voor langere tijd achter de tralies verdwijnen. Jorik is daar panisch over. Hij trok zijn drie dagen in die politiecel al niet en is doodsbang te worden veroordeeld tot een celstraf.”

Masterplan

Een week voor het laatste geweldsincident ging Jaimie een flat bekijken die haar enorm beviel. Haar beste vrienden raadden haar al langer aan om de rapper te verlaten. De insider legt uit: “Dat idee was net geland, toen dít weer gebeurde en het nieuwe voorval ervoor zorgde dat alles in stroomversnelling kwam. Nu moet dat huis er komen. Het zou worden gehuurd en Jorik zou, naast een forse afkoopsom, een bankgarantie van drie jaar huur moeten afgeven.”

Dat is precies de reden waarom Jaimie wil vermijden dat Kleine voor lange tijd wordt opgesloten. “Zelf heeft ze bedacht dat hij, nu alles weer opengaat, beter zijn buitengewoon lucratieve handeltje met optredens en concerten kan oppakken om zo, op een afstandje, beter voor hun zoon en voor haar te kunnen zorgen.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending