Zien: Nieuwe vriendin van André Hazes zorgt nu al voor slaande ruzie binnen familie!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Nieuwe vriendin van André Hazes zorgt nu al voor slaande ruzie binnen familie!

André Hazes heeft een nieuwe vriendin, dat weten we sinds vorige week door Yvonne Coldeweijer. Deze vriendin heet Anne Rose en geen Elizabeth, dat bleek een dame te zijn die de juicekanalen flink aan het besodemieteren was. Deze nieuwe vriendin van de welbekende zanger heeft al een hoop teweeg gebracht binnen de familie weet scherpe showbizzwatcher Coldeweijer te melden. Ze zegt onder andere dat deze dame het baantje van de zoon van Rosanna Kluivert heeft ingepikt. Ze schrijft: “Anne Rose was een vriendin van Nino Wilkes.

Dat is de zoon van Rossana Kluivert en dat is natuurlijk de vriendin van Rachel. André is natuurlijk opgegroeid in Vinkeveen en haar familie ook.. Ze kennen elkaar dus al heel lang, de families ook. Het is dus zo: Anne Rose heeft het baantje van Nino overgenomen. Nino was natuurlijk altijd een soort van de manager van Rachel en deed veel administratieve dingen, afhandelingen en contracten.”

Nieuwe vriendin André Hazes is zakelijk!

Maar nu willen we natuurlijk weten waarom deze dame dit baantje overgenomen heeft. Coldeweijer vervolgt haar verhaal: “Dit is er gebeurd: Rachel heeft dus slecht gesproken over Nino tegen Anne Rose. Anne Rose heeft dat toen tegen Nino gezegd. Nino heeft toen direct ontslag genomen en Anne Rose heeft het baantje overgenomen van Nino. Dit is een zakelijke meid!” it dit verhaal kunnen we dus opmerken dat deze nieuwe vriendin van André voor hommeles gezorgd heeft binnen de familie en daar de vruchten van geplukt heeft. Niet alleen heeft ze nu een baantje bij Rachel, ze is ook het vriendinnetje van André. Of was dat laatste misschien al langer aan de gang? Hieronder meer:

Celeberties

Veel kritiek op Monique Westenberg: ‘Schijt aan de coronamaatregelen!!’

Monique Westenberg de ex van Andre Hazes was jarig en dat betekent feest. Monique pakte dan ook groots uit en daar is nu veel kritiek op. Monique deelde namelijk allemaal foto’s van haar verjaardagsfeestje en daar waren de mensen niet blij mee, want je mag met de huidige maatregelen van het kabinet maar maximaal 4 mensen op bezoek hebben en Monique had er veel meer over de vloer bij haar thuis en daar kreeg ze veel kritiek op.

Maar waarschijnlijk zal Monique niet de enige in Nederland zijn die deze regels heeft overtreden. Zelfs prinses Amalia hield zich niet aan de regels en nodigde rond de 100 mensen uit voor haar verjaardag.

Hieronder een foto van alle gasten die op de verjaardag van Monique aanwezig waren. Opvallend helemaal links zien we Roxeanne Hazes haar ex schoonzus. Andre is natuurlijk in geen velde of wegen te bekennen die heeft het inmiddels druk met zijn nieuwe liefde Anne Rose.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ernstige zorgen om Marco Borsato: “Goed opletten dat hij dit niet gaat doen”

Marco Borsato zit in misschien wel een van de meest lastige situaties die je kunt bedenken. De aanklachten tegen de populairste zanger van Nederland blijven binnenstromen en de meest ernstige aanklacht van het moment is de aanklacht van seksueel misbruik door een 22-jarige vrouw.

Marco zou een hele lange tijd ernstige dingen bij de 22-jarige hebben gedaan die ook nog een tijdje minderjarig was. Toen dit nieuws naar buiten kwam waren er meerdere vrouwen die zich ook besloten te melden en de meest recente is van een oud-medewerkster.

Marco zelf zegt echter dat er niets waar is van alle aanklachten en ook zijn kinderen staan pal achter hem. De rest van zijn vrienden en bekend Nederland laten echter vrij weinig van zich horen behalve Jim Bakkum en Emile Ratelband, die zeggen ook dat hij onschuldig is.

Emile gelooft niets van de beschuldigingen en zegt: “Zij zegt dat hij aan haar heeft gezeten, hij moet vertellen dat het niet zo is. Waarom moet zij wel worden geloofd en Marco niet? Hij moet opkomen voor zijn rechten!”

Ratelband maakt zich daarbij ook ernstige zorgen om de zanger en zijn mentale staat: “We moeten ook een beetje uitkijken dat hij niet van een brug afspringt in de tussentijd. Daar maak ik me oprecht zorgen om. Ik wil vanaf deze plek ook zeggen: Marco je staat niet alleen. Ik sta achter je!”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Scherpe kijker merkt iets op aan kerstkaart Koninklijk Huis: “Kijk koningin Maxima!”

Twee dagen geleden was daar dé kerstkaart van het koninklijk gezin. Willem Alexander, Maxima en de kinderen staan te glunderen samen met hun drie honden. Het gezin lijkt zich strak in pak en lak gehesen te hebben voor de foto. Maar een scherpe kijker merkte op dat het hele gezin er wel érg bekend uit ziet. Laten we eerst even naar de betreffende kaart gaan. Op de kerstkaart, gericht aan het volk, wij dus, staat een hoop. Om precies te zijn staat er eigenlijk heel weinig maar in veel verschillende talen. Er staat: “Een gezegende kerst en een gezond en voorspoedig 2022.

Merry Christmas and a healthy and prosperous new year. Feliz Navidad y un próspero Año Nuevo. Noflike krystdagen en folle lok en seine yn it nije jier. Un pasku yen di bendishon i un próspero aña nobo.” Juist, dat zijn een hoop talen. Maar dat is niet het opvallende aan de foto!

Verjaardag Maxima tijdstip van Kerstfoto!

Het gezin draagt namelijk precies als tijdens het grote feest in Carré tijdens de vijftigste verjaardag van moederlief. Het hele gezin werd in mei geprezen vanwege de prachtige outfits die ze allemaal aan hadden. Prinses Alexia krijgt met deze jurk zelfs de eer om een koninklijke trendsetter te zijn zoals je aan deze foto’s kun zien. Het gezin werd destijds op de foto gezet door fotograaf Jeroen van der Meyde. ook de honden en Mambo, de toypoedel die een verjaardagscadeau was, waren aanwezig. Het geheel is volgens het AD opgepoetst tot kerstkaart. Hieronder de foto’s van de kerstkaart, daaronder de foto’s van hét gala:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending