Zien: Nieuwe vriendin van Marco Borsato laat niets aan de verbeelding over!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Nieuwe vriendin van Marco Borsato laat niets aan de verbeelding over!

Sinds een aantal dagen gaan er geruchten rond dat Marco Borsato gelukkig is met een nieuwe liefde. Eigenlijk moeten we zeggen dat het een oude liefde is. Het is namelijk zijn ex-vriendin Denise Boekhoff.

Voordat Leontine in beeld kwam zou de zanger een relatie van maar liefst 8 jaar gehad hebben met deze blondine. Wat de reden van de breuk is geweest weten we niet. Maar dat het hoogstwaarschijnlijk weer aan is tussen de twee kunnen we wel opmaken uit alle berichten van de roddelsites. En we moeten dan ook zeggen dat we wel inzien wat de zanger in haar ziet.

Dat heeft Marco Borsato goed voor elkaar!

We weten niet precies wat de leeftijd van deze beeldschone dame is. Maar we gokken dat het wel rond de leeftijd van de zanger zit, die 53 jaar is. En dag gezegd te hebben kunnen de meeste vrouwen alleen maar dromen om er nog zo bij te lopen als Denise:

Meest bekeken

Verschrikkelijk drama voor Connie Witteman: “Het maakt me zo verdrietig”

Connie Witteman en haar partner Eugene van Duin zijn afgelopen zaterdagavond het slachtoffer geworden van een inbraak. Uit het appartement van het stel aan het Vondelpark in Amsterdam werd een kluis gestolen met daarin onder andere kostbare juwelen uit het huwelijk dat zij had met Hans Breukhoven.

De inbrekers betraden de woning rond 20:15, net nadat Connie en Eugene het pand hadden verlaten.

In de gaten gehouden

Aan de Telegraaf vertelt Connie dat de inbrekers het stel waarschijnlijk al een tijdje in de gaten had gehouden: “Op de beelden zie je ze het park inlopen. Maar wat ook een enge gedachte is, is dat we dus al een tijdje zijn bekeken, waardoor ze konden toeslaan. Terwijl we net met onze hond het huis hadden verlaten.” Connie is erg verdrietig door de brutale roof en looft 15.000 uit voor de gouden tip met betrekking tot de daders: “Dat er mensen aan je spullen zitten, dat ze je persoonlijke wereld binnenkomen en er vervolgens vandoor gaan met dingen waar je zo’n persoonlijke herinnering aan hebt. Ik hoop echt dat de daders gepakt worden.”

Beelden

De roof is voor Connie extra verdrietig omdat in de kluis cadeaus zaten die ze van haar ex-man wijlen Hans Breukhoven had gekregen. “Ze hebben een diepe emotionele waarde,’ vertelt ze. “Het is vreselijk. Als de daders niet snel gevonden worden, zijn die natuurlijk verpatst of naar het buitenland gebracht en dan vinden we ze nooit meer terug.” Connie is al eerder het slachtoffer geworden van inbraak: in 2010 werd er ook al een kluis uit het huis van haar en wijlen Hans Breukhoven gestolen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Heftig: Man met scherp voorwerp aangehouden bij prinses Amalia, Alexia en Ariane

Vorige week vrijdag is een man bij de school van Amalia, Alexia en Ariane in Den Haag aangehouden. Dit laat een woordvoerder van de politie weten. De man maakte een verwarde indruk en had een scherp voorwerp op zak.

Aanhouding

Na overleg met de Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt de politie aan Shownieuws de aanhouding. De verwarde persoon werd aangehouden op de Johan de Wittlaan in Den Haag, bij het Christelijk Gymnasium Sorgvliet.

Het incident

De politie laat verder niets los over wat de man precies bij de school van de prinsessen deed en waarom hij een scherp voorwerp op zak had. Onduidelijk is of hij daadwerkelijk naar de prinsessen toe wilde. De politie laat verdere woordvoering echter over aan de RVD en daarom wordt vermoed dat het wel de intentie van de man was om naar de prinsessen toe te gaan.

Niet vervolgd

De RVD bevestigt dat de man een scherp voorwerp op zak had, maar wil geen verdere uitspraken doen over het incident. Ook het Openbaar Ministerie is op de hoogte van het voorval, maar de man zal niet strafrechtelijk vervolgd worden. Simpelweg omdat het OM hier geen aanleiding toe ziet

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rob Verlinden doet schokkende onthulling

Een bijzondere en schokkende onthulling van de 69-jarige tuinman Rob Verlinden. In een interview met Shownieuws laat hij weten een turbulent dubbelleven te leiden. Dit dubbelleven heeft uiteindelijke nare gevolgen gehad voor hem.

Rob brengt deze week een boek uit waarin hij een schokkende onthulling doet over zijn leven.

Rob Verlinden

De Nederlandse tuinman en presentator van diverse tuinprogramma’s kunnen we niet meer uit de televisiewereld wegdenken. Naast zijn groene vingers blijkt de tuinman ook een goede schrijver te zijn. Eerder bracht hij al meerdere boeken uit over tuinieren. Deze week gooit de presentator het over een andere boeg en brengt hij een boek uit over zijn persoonlijke leven. Hier onthult Rob een schokkend detail over zijn leven, waar hij nu al 28 jaar mee rondloopt.

Door het oog van de naald

Naast het tuinieren hield Rob er nog een ander leven op na. Zo schrijft hij in zijn nieuwe boek dat hij een turbulent seksleven leidde, waardoor hij 28 jaar geleden gediagnostiseerd werd met HIV. Weinig mensen wisten van zijn ziekte af. Aan Shownieuws vertelt hij hoe hij destijds door het oog van de naald is gekropen. “Ik ben het boek gaan schrijven toen ik in het ziekenhuis lag, toen het bijna met mij afgelopen was na mijn longontsteking, die overging in een longvliesontsteking.” Rob was er op dat moment zeer slecht aan toe, maar is er uiteindelijk doorheen gekomen. “De HIV-arts zei toen tegen mij: ‘Rob, waarom heb je eigenlijk geen boek geschreven?’”.

Biografie

Rob twijfelde geen moment en begon tijdens zijn tijd in het ziekenhuis aan zijn biografie. In zijn boek besluit de tuinman om zijn jarenlange verborgen geheimen openbaar te maken. De constatering van HIV heeft een enorme impact op het leven van Rob gehad. “Het was voor mij een dreun die mijn hele leven heeft veranderd.” Met zijn boek hoopt Rob meer duidelijkheid te scheppen over de ziekte en ook naar de mensen in zijn eigen omgeving.

Doorgaan met lezen

Trending