Zien: Online veel discussie om topless foto’s van Maxime Meiland!
Connect with us

Celeberties

Zien: Online veel discussie om topless foto’s van Maxime Meiland!

Maxime Meiland, in verwachting van haar tweede kindje, verbluft haar volgers met topless foto’s. Ze laat de mooie foto’s van zichzelf zien aan haar volgers op Instagram.

Maxime heeft bij de foto’s geen tekst geplaatst, echter is dat ook niet nodig want de beelden spreken voor zich.

View this post on Instagram

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Van haar fans maar ook van bekende Nederlanders krijgt ze lieve reacties. Zo schrijft Wendy van Dijk: “Prachtig!”

Toch komen er ook negatieve reacties op haar foto. “Mooie foto, maar gedrag van een klein kind”, een reactie die veel likes heeft gekregen. “Zo gedraag jij je nu”, schrijft iemand in een reactie. Een ander: “En alsnog neem je de tijd om dit te commenten.”

“Iets liever voor jouw ouders zijn”, is een andere negatieve reactie met veel likes. Ook die kan rekenen op kritiek. “Je reactie heeft toch niets met de foto’s te maken. Dus je reactie heeft geen toegevoegde waarde.”

Bron: Shownieuws

Celeberties

Samantha de Jong ‘Barbie’ bedreigt ex van overleden vriend: “Moet ik jeugdzorg inlichten?”

Dat Samantha de Jong een hobbelig leven heeft is zacht uitgedrukt. Nadat haar vriend Gelmore zondag plotseling is overleden, belandt Barbie snel daarna in het ziekenhuis. Op social media blijft ze actief en via die weg probeert ze Gelmore’s ex een lesje te leren.

,,Heb toch nog een klein stukje gelmore bij me onze kleine Angelo, en kan met trots zeggen wat een dappere papa hij heef gehad” schrijft Samantha bij haar selfie met haar zoontje Angelo. Wat begint als een emotionele post over haar kindje en overleden vriend, slaat ineens compleet om naar een haat- en dreigbericht naar de ex van Gelmore.

‘Zoek een leven’

,,Lieve Marie van der Sande ik begrijp jou jaloersheid want ja gelmore heef shalina nooit als zijn dochter gezien.” schrijft Barbie eronder en geeft vervolgens een tip aan Marie: ,,dusja zoek een leven en geef je kind niet al te veel chocolade maar wat meer gezonde dingen gewoon een TIP hè” aldus de Oh Oh Cherso-ster.

Dreigementen

Het bericht gaat van kwaad tot erger en Samantha begint te dreigen. ,,Of moet ik jeugdzorg even in lichten hoe jij je kind behandeld en uitscheld voor alles en nog wat.” Na het dreigen begint Barbie haar ook uit te schelden.

‘Vieze gluiperd’

,,Ga niet tegen mijn beginnen zielig geval want dat ga jij nooit redden vieze geluiperd dat je ben. Nu praat je zo over kaydan dat lieve mooie mannetje is zijn eerste kind samen met Do en kaydan is tenminste nog goed terecht gekomen…”

‘Je bent zo onder mijn niveau’

Na bedreigingen en het uitschelden van Marie, eindigt Barbie haar bericht met een trap na te geven. ,,Kan je van jou niet zeggen zoek een leven alsjeblieft. Heb echt medelijden met je & Spijt me voor jou maar KAYDAN EN ANGELO STONDEN ECHT NUMMER 1 bij hem. En wie zeg dat shalina van gelmore is? Want jij zat ook niet stil parkeerplaats hier en daar. Achja laat ik zo maar doorgaan dat ik überhaupt hier op reageer je ben zo onder mijn niveau” aldus een woeste Samantha.

 

Bron: ditjesendatjes

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien en Erica zijn helemaal klaar met Maxime Meiland

Het is inmiddels duidelijk dat de roem Maxime Meiland heeft veranderd. Ze vertoont volgens vele kijkers divagedrag. Ook het productieteam van Chateau Meiland is soms niet te spreken over haar instelling en haar eisen.

In een aflevering van Chateau Meiland die vorige week werd uitgezonden zagen we hoe Maxime flink uitviel naar haar ouders. Ook het geschreeuw en gesnauw van Maxime irriteerde veel kijkers. Nu hebben Martien en Erica ook gereageerd op het gedrag van Maxime na de vele negatieve reactie’s. Ze zeggen het volgende:

“Het raakt ons niet. Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime.”

“Daarnaast weten we dat, ondanks haar grote mond af en toe, Maxime heel veel van ons houdt. Kijkers hebben soms al commentaar als Martien bijvoorbeeld het woord Pipo gebruikt als hij het over Leroy heeft. Mensen zijn niet veel gewend. Voor ons is dit zeker geen afkraken: we zijn gek op Leroy.”

Bron: utopianieuws

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Monique Westenberg zwanger van André Hazes ?

Het is geen geheim dat André Hazes (26) en Monique (43) graag nog een tweede kindje zouden willen. Westenberg kan niet op de natuurlijke manier zwanger raken, waardoor een broertje of zusje voor kleine Dré wel wat ingewikkelder ligt.

Maar de twee zijn er in ieder geval wél mee bezig, zo laat de zanger weten in gesprek met de Belgische zender Radio 2. ‘We zijn heel erg hard aan het oefenen’, vertelt André lachend. Hazes laat dan ook weten extra dankbaar te zijn voor zijn zoontje en de tijd die hij door het coronavirus met zijn gezin door heeft kunnen brengen.

Vakantie
Maar even op vakantie in Nederland? Dat zit er niet in. ‘Als ik met mijn kind een dagje naar een pretpark ga, dan ben ik toch nog heel de tijd bezig met foto’s en handtekeningen. Daarom ga ik graag weg. Vanaf het moment dat ik Duitsland binnenrij, is dat probleem voorbij.’

Amerika
En dat terwijl dat juist wel het enige moment is waarop hij écht even de boel de boel kan laten. Daarom had hij zijn koffers willen pakken om naar Amerika te gaan, maar dat zal waarschijnlijk niet lukken deze zomer. ‘Ik ben een echte Amerika-man’, aldus André. ‘Ik ga er al 25 jaar naartoe en hou echt van het land, de mensen, de mentaliteit. Ik voel me daar altijd thuis. In Nederland zeggen ze vaak: ‘Doe maar normaal, da’s al gek genoeg’. Maar in Amerika kan en mag je gewoon gek en groots doen. Ik zie mezelf daar wel oud worden.’

Broertje of zusje
Eerder vertelde Monique al in Linda dat ze hoopt op een broertje of zusje voor de kleine Dré. ‘Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden. André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren’, zo vertelt ze.

Relatie
Nog voor de zomer van vorig jaar heeft Monique twee terugplaatsingen gehad, maar die zijn mislukt. Monique: ‘We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.’ Ze doelt op de amper honderd dagen durende relatie die André had met Bridget Maasland.

Bron: Boulevard, Story | Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending