Zien: Opa bouwde tijdens de lockdown een prachtige roze caravan voor zijn kleindochter
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Opa bouwde tijdens de lockdown een prachtige roze caravan voor zijn kleindochter

Een moeder heeft onthuld hoe haar vader een indrukwekkend herdershutje heeft gemaakt voor haar dochter om zich te vermaken in hun tuin. Dit speelde zich vorig jaar af tijdens de lockdown.

De Britse moeder Chantelle Warrick legde uit dat haar vader uit het niets plannen opstelde en materialen kocht om zijn kleindochter Nola te verassen met een prachtige roze caravan.

Het handgemaakte bouwwerk is geïsoleerd en heeft dubbele beglazing, ze noemde het ‘goed genoeg om in te wonen’.

Chantelle deelde een selectie van foto’s genomen tijdens het proces van het creëren van de roze caravan op de Facebook groep Family Lockdown Tips & Ideas.

Over het speelhuisje schreef ze: ‘Ik heb een slimme vader!!!! Hij zette deze mooie caravan voor mijn dochter van de grond af aan in elkaar.

Hij heeft zijn eigen plannen gemaakt, de materialen besteld, zijn GEWELDIGE timmermanskunst gebruikt etc. en voila. Het is zelfs geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.

Allemaal gebouwd door zijn eigen eerlijke handen en goed genoeg om in te trekken. Mijn dochter Nola en ik zijn letterlijk verliefd.

De post heeft meer dan 13.000 likes gekregen van onder de indruk zijnde leden van de groep die tips delen voor gezinnen die geïnteresseerd zijn in koken, knutselen en zich bezig houden met lockdown.

Chantelle voegde eraan toe: ‘Ik heb mijn vader het bericht laten zien en hij is letterlijk overweldigd door alle sympathieke en verbazingwekkende commentaren.

Ik wil graag reageren op ieder van jullie afzonderlijk, maar helaas zijn de commentaren uitgeschakeld, dus mijn vader en ik willen jullie gewoon enorm bedanken voor alle liefde.

Meer dan 600 mensen gaven commentaar op de creativiteit van Chantelle’s vader en stelden voor om er meer van te verkopen.

Eén persoon schreef: ‘Zo getalenteerd, wat een prachtig cadeau voor je dochter. Je vader zou meer kunnen verdienen en ze voor een fortuin kunnen verkopen.’

‘Wow, dat is geweldig. Goed gedaan! Je vader zou hier zeker een bedrijfje van kunnen maken’, zei een ander.

Een derde toevoeging: ‘Oh wow het is een droomhuis! En je dochter Nola zal zich deze verbazingwekkende vriendelijkheid van je vader voor altijd herinneren.’…

Celeberties

Martien Meiland: ‘Over paar jaar bestaat Chateau Meiland niet meer’

Nog een paar dagen en dan gaat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start. En hoewel de serie nog altijd een groot succes is, denkt Martien Meiland niet dat ze over vijf jaar nog bezig zijn met het programma. Dat laat hij weten aan Veronica Superguide.

Montana

Chateau Meiland is al een paar jaar een enorm succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. Komend seizoen zal Montana ook weer meer te zien zijn in de afleveringen, omdat ze nu wat meer tijd heeft. “Dat kind was alleen maar aan het werk. Ze werkt nu vier in plaats van zeven dagen. De vorige keer zat ze niet in de leader, nu wel”, vertelt Martien. Erica vervolgt: “Montana vindt het leuk dat ze er nu wat vaker in zit. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen hier bijna dagelijks. Ze genieten enorm van ons nieuwe huis. Wij hebben ook gezegd: ‘We gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen…”

Toekomst

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. “We hebben ook een heel goed hek, dus we hebben hier geen last van fans. Dat is zo’n verrijking”, stelt de tv-ster. Of die fans er in de toekomst ook nog zullen zijn, dat moet nog blijken. Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind”, aldus Martien. Aha!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Hardloopster voor dood achtergelaten na aanrijding

Dinsdagavond is een hardloopster gewond geraakt na een vermoedelijke aanrijding op de Engewormer in Wormer. De politie zoekt naar getuigen. Dat laat de politie Basisteam Zaanstreek weten op Facebook.

Het ongeluk vond plaats tussen 20 en 21 uur op de Engewormer, ter hoogte van tuincentrum Ofman.

De vrouw is vervolgens hulpeloos en gewond achtergelaten langs de kant van de weg. Dat meldt de politie. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zeer droevig: Tweeling (3) overleden tijdens huisbrand terwijl ze elkaar hand vast hadden

Voor elke ouder die een kind heeft verloren, is het een pijnlijke tragedie – maar het is vooral moeilijk als de dood plotseling is en vermeden had kunnen worden. Door een onvoorstelbare tragedie is de kleine gemeenschap van Batlow, in New South Wales, Australië, aan het schudden. Twee onschuldige meisjes met een kussen eindigde met vreselijke gevolgen – die niemand zich ooit had kunnen voorstellen.

Het was op maandag dat de moeder van de meisjes, Tanyka Ford, 29, haar tweeling Aisha en Lailani zag spelen met een brandend kussen.

De 3-jarige meisjes hadden naar verluidt met het kussen gespeeld naast een houtvuur toen hun moeder het van hen weghaalde en het met haar 6-jarige zoon buiten, volgens The Daily Telegraph, weggooide.

Daarna deden de tweelingmeisjes de deur op slot nadat hun moeder naar buiten was gelopen.

Seconden later ontstond er een enorme brand in het huis en de vlammen strekten zich al snel hoog tegen de hemel aan. Tanyka raakte onmiddellijk in paniek – maar er was niet veel dat ze kon doen – de meisjes hadden zichzelf in het huis opgesloten.

Tanyka probeerde verwoed de ramen in te slaan om het huis binnen te komen, waarbij ze in haar wanhopige strijd om haar meisjes te redden snijwonden en wonden opliep, zo staat te lezen in de verslagen.

Volgens de politie konden zij en haar zesjarige zoon alleen maar toekijken hoe het huis afbrandde.

Politieagenten en brandweerlieden die zich naar de plek van het ongeval haastten, konden uiteindelijk het huis binnenkomen – en na een heroïsche poging slaagden ze erin de meisjes eruit te krijgen.

Maar toen was het al te laat.

7NEWS / Screenshot

De zusters worden verondersteld te zijn gestorven aan rookinhalatie. Ze werden bewusteloos gevonden en hielden elkaars handen vast.

Hun moeder schreef woensdag een emotioneel bericht over het hartverscheurende verlies van haar geliefde meisjes.

“Mama’s mooie baby’s, ik mis je meer dan woorden nu kunnen beschrijven.” Tanya schreef volgens 7News.

“Absoluut ontdaan zijn en mezelf haten omdat ik niet meer kan helpen.

“Mijn baby’s, ik hou zoveel van jullie, ik weet niet hoe ik ooit zal kunnen begrijpen hoe dit heeft kunnen gebeuren.”

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van de brand. Het onderzoek is op dit moment aan de gang en de politie zegt dat ze een open geest hebben en naar verschillende alternatieven kijken.

“De moeder sprak gisteravond met de rechercheurs. Zij was getraumatiseerd maar hielp onderzoekers voor zover zij dat kon,” de Bevelhebber van het District Riverina, het Edele Loodje, zei.

De tante Tammy Dubois van het meisje, 39, zei Tanyka bij de meisjes schreeuwde om de deur te openen omdat ,,er iets anders moet geweest zijn die in de voorkamer brandt,” de Dagelijkse gemelde Telegraaf.

“De meisjes konden niet spreken, ze hadden hun eigen speciale taal, ze aanbaden elkaar, ze werden gevonden in de voorkamer met elkaars hand in de hand,” zei ze.

7NEWS / Screenshot

“Onze harten zijn gebroken, mijn broer Geoffrey is buiten zichzelf, hij werd gevraagd om hun lichamen te identificeren in het ziekenhuis vandaag, maar hij kon het niet opbrengen om het te doen. Hij wil hier niet zijn.”

Tammy beschreef de tweeling als ‘wilde, kleine Tomboys’ die graag in het vuil speelden en een speciale taal hadden die alleen zij begrepen.

De familie heeft een inzamelingsactie opgezet met als doel Tanyka te steunen in deze moeilijke tijd.

De oom van de tweelingmeisjes, Levi Ford, schrijft dat ‘alles, hoe klein ook, wordt gewaardeerd’.

“Mijn zus verloor op tragische wijze haar driejarige tweelingdochters in een huisbrand, die niet alleen het leven van deze twee jonge kinderen, maar ook hun huis en bezittingen eiste”, schreef de heer Ford.

De tragische gebeurtenis laat diepe littekens achter in een reeds onrustige gemeenschap, volgens Riverina District Commander Superintendent Bob Noble.

“Er is een gemeenschap die zwaar getroffen is door de dood van deze twee jonge mensen, het waren baby’s, het waren tweelingmeisjes, en een gemeenschap heeft de verwoestingen van de afgelopen tijd met bosbranden meegemaakt,” zei hij.

Ik kan me niet eens voorstellen hoeveel pijn ze moeten doorstaan. Mijn hart voelde medeleven met de familie en vrienden.

Deze arme moeder zal waarschijnlijk de rest van haar leven doorbrengen met wat als over speelt in haar gedachten. Jij in dat moment van tragedie, ik weet zeker dat ze haar best heeft gedaan.

Ik stuur mijn condoleances. Moge de twee prachtige engelen hoog vliegen 🌈🧚♀🧚🏼♂️Rip kleintjes ❤️

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending