Zien: Ophef door gelekte video van Sarah van Soelen, nieuwe liefje van André Hazes!
Connect with us

WOW

Zien: Ophef door gelekte video van Sarah van Soelen, nieuwe liefje van André Hazes!

Wie de laatste 2 dagen een beetje op het internet en social media heeft gezeten moet het wel hebben meegekregen. André Hazes is weer weg bij Monique Westenberg en de geruchten gaan dat hij al een tijdje een nieuw liefje heeft, Sarah van Soelen. Op zijn eigen social media schrijft de zanger hier het volgende over: “Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen. Die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”

Sarah van Soelen heeft naast André Hazes ook met een andere man wat gehad?

Er gaat nu een video van Sarah rond waarop ze te zien is met de ex-vriend van Monica Geuze, Lars Veldwijk. De geruchten gaan dat dit zelfs tijdens de relatie van de twee was. Dus voor het al uit was en terwijl de twee al een kind zouden hebben. Wat hiervan waar is durven we niet met zekerheid te zeggen.

André Hazes laat van zich horen

Verder laat de zanger weten hoe dit allemaal is ontstaan. Ook laat hij weten dat hij er altijd voor zijn zoontje zal blijven, hoe de situatie ook is tussen hem en Monique Westenberg. Hij schrijft “In mijn werk kan ik veel van mijzelf kwijt. En ik hoop mijn publiek nog veel moois te mogen brengen komende jaren. Binnen mijn relatie heb ik – om aan de verwachtingen van Monique te kunnen voldoen – geprobeerd alles te zijn wat ik niet ben. En dat is me uiteindelijk opgebroken. Het heeft een aantal keer tot een breuk geleid, die nu echt definitief is. Begin dit jaar is mij duidelijk geworden dat het tussen ons gewoon niet meer werkt. Maar tijdens onze vakantie op Bonaire is de bom echt gebarsten. Waarna ik op dag drie heb aangegeven bij terugkomst in Nederland bij Monique weg te gaan.”

Kleine Dré

Hij vervolgt: “Ik laat door mijn breuk met Monique overigens niet mijn zoon in de steek. Het einde van een relatie tussen twee mensen betekent niet het einde van de relatie tussen een vader en zijn zoon. Die koester ik enorm en ik zal er van mijn kant alles aan doen om de fantastische band met André in stand te houden. Helaas is mij niet de kans gegeven om het mijn zoon in alle rust te kunnen vertellen. Daarbij was het nieuws al naar buiten en bevestigd zodat ik zelf ook direct met een verklaring moest komen.”

Lifestyle

Avondklok blijft van kracht, terrassen met Pasen nog niet open

De huidige coronamaatregelen blijven voorlopig van kracht. Vanwege de hoge besmettingscijfers worden er voorlopig geen versoepelingen verwacht, maar er worden waarschijnlijk ook geen extra maatregelen genomen.

Daarover zijn de meest betrokken ministers het eens geworden tijdens overleg in het Catshuis van vanmiddag, melden bronnen aan de politieke redactie van RTL Nieuws. De besluiten zijn nog niet definitief, aankomende dinsdag is er een nieuwe persconferentie.

Terrassen nog niet open
Hoewel tijdens de vorige persconferentie werd aangekondigd dat de terrassen mogelijk in het paasweekend open zouden gaan, is daar met de huidige besmettingscijfers geen ruimte voor.

Ook zou het nog te vroeg zijn voor het heropenen van het hoger onderwijs en de buitenschoolse opvang. Ook de avondklok blijft voorlopig van kracht.

Toch zijn er ook lichtpuntjes: het perspectief voor de lange termijn is gunstiger, zeggen ingewijden. Over 8 tot 10 weken zijn de kwetsbare groepen gevaccineerd, waardoor er meer ruimte komt voor versoepelingen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

WOW: Avondklok gaat naar 22 uur!

De avondklok gaat mogelijk van 21 uur naar 22 uur. Het demissionaire kabinet overweegt om de spertijd ’mee te laten bewegen’ met de zomertijd.

Het is volgens bronnen rond het kabinet een van de opties die op tafel liggen. De nieuwe avondklok zou in dat geval aankomende maandag van kracht worden. Een andere optie die minister Grapperhaus (Justitie) uitwerkt, is een ’nachtklok’. Bovendien wordt van de CDA-minister verwacht dat hij binnenkort een einddatum noemt waarop de avondklok definitief de prullenbak in gaat.

Naar verwachting zullen Rutte en coronaminister De Jonge tijdens de persconferentie dinsdag het perspectief op die versoepelingen proberen te schetsen. Meer dan met voorpret vooruitkijken kunnen de bewindsmannen niet bieden. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames ligt daarvoor nog te hoog, zo stelde het kabinet zondag in het Catshuis al vast.

Er komt daarom waarschijnlijk geen groen licht voor buitenlandse plezierreizen tijdens de meivakantie. Het huidige negatieve reisadvies voor de hele wereld loopt tot half april. Dat wordt sowieso met twee weken verlengd, bezweren betrokkenen. Tot nu toe reikten reisadviezen van het kabinet echter altijd over de vakanties heen. De meivakanties lopen tot en met 9 mei.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Deze coronamaatregelen worden morgen aangekondigd

Viroloog en OMT-lid Marion Koopmans zegt dat het geen goed idee is om nu al coronaversoepelingen in te voeren. “Ik denk dat we ons dat niet of nauwelijks kunnen permitteren. We moeten echt nog even geduld hebben”, zei Koopmans in NOS Met het Oog op Morgen. “Het is een maand of twee, dan zitten we echt in een andere situatie.” zegt ze tegen de NOS.

Vandaag is de overheid weer samen gekomen om te overleggen over de coronamaatregelen. Ook het OMT was daar bij. De overheid heeft aangegeven dat er geen ruimte is voor coronaversoepelingen. Belangrijk: op de volgende pagina lees je wat er met de horeca gaat gebeuren en of de avondklok blijft.

We hebben veel geschreven over het feit dat er eind deze maart misschien wel versoepelingen zouden komen. Deze versoepelingen zouden er alleen komen als de coronabesmetingen zouden dalen maar dit is niet gebeurt.

De afgelopen dagen zijn er meer dan 7000 besmettingen en dat is even hoog als begin januari.

“Ik vind ze te hoog, omdat de voorspellingen laten zien dat het aantal opnames en ook de IC-opnames naar verwachting omhoog gaan”, zei Koopmans.

Waarschijnlijk zal er ergens in mei wel verandering in komen.

“Er komen extra vaccins aan als alles goed gaat. En de GGD’s bereiden zich voor om heel massaal te gaan vaccineren. Dat effect ga je meer en meer merken. Naarmate van de oudste leeftijdsgroepen steeds minder mensen risico hebben om zo ziek te worden dat ze opgenomen moeten worden, gaan we dat terugzien. Dat kan nog een maand of twee duren.”

Het gaat niet goed
Collega-viroloog Menno de Jong, eveneens lid van het OMT, is het met Koopmans eens. “Er is een zekerheid: met versoepelingen neemt het aantal infecties toe”, liet ze aan AT5 weten. De angst is groot dat jongeren mensen besmetten die kwetsbaar zijn en nog geen vaccin hebben gehad.

Ernst Kuipers van het Landelijk Netwerk Acute Zorg is het ook niet eens met versoepelingen omdat er nog steeds een stijging zit in het aantal ziekenhuisbesmettingen.

“Iedere week gaat het met 10 procent verder omhoog”, zei hij gisteren in Nieuwsuur. “De verwachting is dat dat nog verder zal doorzetten. En we houden er rekening mee dat dat door kan stijgen tot wat we begin januari hebben gehad, het hoogtepunt van de tweede golf.”

Overheid niet met elkaar eens
D66-leider en demissionair minister Kaag vindt dat de avondlok zo snel mogelijk moet stoppen en het liefst voor de zomertijd.

Koopmans is het daar niet mee eens. “Er is in de modellen al gekeken naar het effect van de avondklok en andere maatregelen. Daarbij zie je dat als je dat loslaat je echt een flinke toename kan verwachten. Dat boven op de situatie dat we al hoog zitten, dan zou ik het onverstandig vinden.”

Ze vindt dat er nog geen versoepelingen moeten komen. “Het geldt voor elke maatregel waarvan je kan verwachten dat het verdere circulatie [van het virus, red.] oplevert. Dat is vrijwel alles wat je nu kunt bedenken, helaas. Ik als viroloog zeg: laten we het vooral nog even volhouden.”

Opletten
De overheid is het nog niet helemaal met elkaar eens. “We moeten echt heel behoedzaam zijn”, zei minister Grapperhaus (CDA) nadat hij hoorde hoe erg de cijfers stijgen.

Ook zijn collega-minister Van Ark (VVD) was het er niet mee eens. Meer dan 2000 mensen lagen afgelopen vrijdag met corona in het ziekenhuis.

bron: Trendnieuws

Doorgaan met lezen

Trending