Zien: Opnieuw slecht nieuws voor goochelaar Hans Kazàn – “Hij is nog erg zwak.”
Connect with us

WOW

Zien: Opnieuw slecht nieuws voor goochelaar Hans Kazàn – “Hij is nog erg zwak.”

Hans Kazàn heeft te horen gekregen dat hij ook vandaag nog in het ziekenhuis moet blijven. Momenteel verblijft hij in een ziekenhuis in het Spaanse Marbella.

Hans Kazàn

In een reactie aan het ANP heeft zijn vrouw gereageerd: “De doktoren vinden het nog te vroeg voor Hans om naar huis te gaan. Hij is nog erg zwak.” Vorige week werd de 68-jarige Hans nog opgenomen in het ziekenhuis nadat hij wekenlang zijn eten niet binnen kon houden.

“Woensdag dachten de doktoren dat hij vrijdag naar huis zou mogen, maar hij moet voorlopig nog blijven. De doktoren willen de situatie nog meer aanzien”, vertelt zijn vrouw Wendy. “Ik had al soep voor hem gemaakt. Dat neem ik nu maar mee naar het ziekenhuis. Hij wordt goed verzorgd in het ziekenhuis, maar hij is er al zolang. Inmiddels al twaalf dagen.”

Gaat wel beter

Toch is Wendy overwegend positief. Sinds vorige week gaat het namelijk al een stuk beter met haar man: “Zeker vergeleken met hoe het was. Sinds gisteren is hij van het infuus af en kan hij weer kleine beetjes eten. Hij is ook niet meer misselijk, dus dat is positief.”

Celeberties

Zien: Dit is de nieuwe vriend van Floortje Dessing

Hoewel Floortje Dessing eerder zei dat er bij haar geen ‘huisje, boompje, beestje’ in zit, blijkt dat nu misschien toch anders te zijn. Vorig jaar liet ze al weten het erg gezellig met een man te hebben. Wie de man was hield ze toen geheim, maar nu lijkt eindelijk duidelijk te worden wie de gelukkige is…

,,Het afgelopen jaar was ik voor het eerst sinds een jaar of twintig een heel lange tijd in Nederland, daar werd ik eerst onrustig van en later heb ik me erin berust”, liet Floortje een jaar geleden weten in Margriet. En in die tijd leerde ze een leuke man kennen. ,,Ik zie nu iemand met wie ik het leuk heb, maar het is nog heel pril.”

‘Geen huisje, boompje, beestje’

Maar om wie het ging, hield ze geheim. De reden daarvan was vermoedelijk omdat ze al jaren het vinden van de ware liefde opgegeven had. ,,Ik moet denk ik toch maar eens aan mezelf toegeven dat het er voor mij niet in zit, dat huisje, boompje, beestje”, zei ze destijds in gesprek met RTL Boulevard. ,,Ik ben natuurlijk ook iemand die heel erg mijn eigen plan trekt en mijn eigen ding doet.”

Is DIT haar nieuwe vriend?

Toch lijkt het er nu op dat ze de liefde gevonden heeft, wellicht zelfs de man die ze vorig jaar al leerde kennen. Op haar woonadres in Velsen-Zuid is namelijk ook een bedrijf ingeschreven, maar dat bedrijf hoort niet bij Floortje zelf.

Het bedrijf is van een Amsterdamse film editor genaamd Pelle Asselbergs. Hij wordt gezien als één van de beste editors van Nederland en zou momenteel werken aan een grote internationale Netflixserie. Is Pelle de man die het hart van Floortje heeft weten te veroveren?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Yvonne Coldeweijer heeft geen fijn nieuws over André Hazes jr.: “Heel vervelend en niet leuk”

André Hazes kampt met een emotionele burn-out. Hij wil voldoende tijd nemen om te herstellen.

Showbizzwatcher Yvonne Coldweijer heeft geen fijn nieuws over André Hazes. Ze zegt dat het opnieuw de foute kant uitgaat met de zanger.

“Hij heeft het lang volgehouden, maar – en dat is heel vervelend en niet leuk om dit een scoop te noemen – André is teruggevallen en het is heel erg verdrietig”, citeert ‘Mediacourant’ haar.

“Sinds enkele weken is hij toch weer gezwicht en drinkt hij in ieder geval weer tot hij laveloos is. Je weet dat op het moment dat iemand een cokeverslaving heeft en die persoon gaat drinken…”

“Dat is letterlijk een kwestie van tijd voor iemand weer het snuiven oppakt, zo niet dezelfde avond nog.”

“Ik kan je verzekeren – en ik heb zo’n voorgevoel – dat er gewoon nóg een verslaving bij is gekomen, namelijk een gokverslaving.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Gigantische woede om deze foto van dikke prinses Amalia: “We zijn heel pissig!”

De Nederlandse prinsessen zijn erg populair in het binnenland maar ook in het buitenland. Maxima komt oorspronkelijk natuurlijk uit Argentinië en ook daar komen de koninklijke familieleden regelmatig in het nieuws en in de roddelbladen. Onlangs zagen we nog een foto van Alexia verschijnen in een Argentijns blad, op de cover welteverstaan. Maar nu staat ook de oudste dochter en kroonsprinses Amalia op een cover van een tijdschrift. Alleen over de inhoud van het artikel is nogal wat ophef ontstaan. Het gaat om een ander tijdschrift dan waar Alexia de cover wist te sieren, het gaat om het blad ‘Caras’. De 16-jarige prinses is het gesprek van de dag in Argentinië en ook in Nederland wordt het niet helemaal gewaardeerd.

Amalia krijgt ‘plussize’ look aangeschreven

Het blad heeft het namelijk over de ‘plussize-look’ van de 16-jarige prinses. Ze schrijven erbij: “De oudste dochter van Máxima toont trots haar ‘plussize’”. Verschillende media in Argentinië zijn laaiend over de tekst die door het blad geschreven is. Er wordt bijvoorbeeld het volgende gezegd: “Is het niet pesten om op de omslag van een tijdschrift te wijzen op het lichaam van een tiener en aan te geven dat ‘ze niet aan de norm voldoet’ omdat het ‘plussize’ is? Omdat je geen slanke prinses bent? Waar moet je je tegen verdedigen?” Alexia op de cover

Prinses Amalia

Prinses Alexia staat op de cover van het Argentijnse blad ‘Hola’ vanwege haar vijftiende verjaardag. Ze zijn daar maar wat trots dat Maxima hier Koningin is en drie prachtige dochter ter wereld heeft laten komen. Dat bovenstaande Spaanse bericht? Dat schijven ze op social media. Er staat: “Deze week in Hallo! Argentinië. We vertellen je alles over de dochter van Máxima de Holanda. De 15-jarige royal speelt Instagrammer, gitaar, zingt en haar “capriolen” laten mensen praten.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending