Zien: Patricia Paay (71 jaar) deelt foto van haar zwangerschap!
Connect with us

Celeberties

Zien: Patricia Paay (71 jaar) deelt foto van haar zwangerschap!

Patricia Paay noemt de geboorte van haar dochter Christina Curry het mooiste dat haar is overkomen. De diva blikt terug op de laatste weken van haar zwangerschap.

Patricia verbleef in de laatste weken voor haar bevalling in New Jersey, Amerika. Het was een warme zomer, herinnert ze zich. De diva poseert op het kiekje voor een witte open haard, met een bolle babybuik. ‘Nog steeds vind ik de geboorte van mijn dochter het mooiste wat mij ooit is overkomen. Alle gouden platen en succes vallen hierbij in het niets.’

Trots

De diva spreekt van ‘onvoorwaardelijke liefde’. Inmiddels is haar dochter 30 jaar. ‘Ze is een prachtige, lieve, leuke en knappe volwassen vrouw geworden waar ik ongelofelijk trots op ben.’

Celeberties

Erica Meiland ontkent liefdesrelatie met privédetective Sander: tóch sprake van een neprelatie!

De relatie van Erica Meiland (57) en privédetective Sander van Betten (60) was van korte duur, bleek in de laatste aflevering van Chateau Meiland. Al krijgt het verhaal nu onverwachte wending: Erica ontkent dat ze ooit een setje is geweest met Sander.

Terwijl zowel Erica als Sander de relatie hebben bevestigd, ontkent de Chateau Meiland-ster nu dat er sprake was van een liefdesrelatie. ‘Zoals ik steeds heb aangegeven waren Sander van Betten en ik elkaar aan het leren kennen. D.w.z. informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak,’ verklaart ze aan Shownieuws.

Te veel verschillen

Van een relatie is nooit sprake geweest, claimt Erica. ‘En zal er ook niet gaan komen hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar. We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact.’

Relatie aangedikt

‘Een halfjaar geleden hebben Sander en ik elkaar leren kennen en hebben het erg leuk. In de serie is dit te volgen,’ zei de blondine toen Sander werd geïntroduceerd als haar nieuwe vriend. Het lijkt er daarmee sterk op dat de relatie is aangedikt om kijkers lekker te maken voor Chateau Meiland. Nu het seizoen is afgelopen, komt Erica er ineens mee dat de romance niets voorstelde.

Onthulling van relatie

Half maart onthulde Story dat Erica Meiland een liefdesrelatie heeft met Sander van Betten, een gerenommeerde privédetective uit Zwolle; beiden bevestigden hun romance. Vanaf dat moment was het gedaan met de anonimiteit van Sander, die gezien zijn werk natuurlijk het liefst een beetje in de luwte blijft.

Hardnekkige geruchten over neprelatie

Na de bekendmaking door Story van zijn relatie met Erica kwamen er meteen ook geruchten los. Boze tongen beweerden stellig dat de liefdesrelatie van Sander en Erica in scène is gezet om de kijkcijfers hoog te houden – de belangen zijn immers zeer groot voor de familie Meiland, die wat verdiensten aan hun bekendheid betreft hard op weg is de familie Kardashian van Nederland te worden. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime van Erica en Sander vormt een voedingsbodem voor zulke roddels. Daarnaast waren Erica en hij via de tv-producent van Chateau Meiland bekenden van elkaar. Nadat Story de geruchten voorlegde, ontkende Sander stellig dat hij een neprelatie had met Erica.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Koningin Máxima ging eigenlijk met andere man trouwen

Hoewel Willem-Alexander uiteraard de grote liefde is van Máxima, was hij niet haar eerste vlam. Toen ze nog in Argentinië woonde, was ze samen met Tiziano Iachetti.

De temperamentvolle man heeft een heel ander karakter van Willem-Alexander. Meer nog: ze zijn echte tegenpolen.

Máxima was piepjong toen ze verkering kreeg met Tiziano, die zeven jaar ouder was. De man is van Italiaanse oorsprong en handelde in espressotoestellen. Auteur Marcia Luyten schetst een beeld van de eerste grote liefde van Máxima. “Tiziano is een dandy, die ook wel uitging met fotomodellen.”

Luyten de biografie Moederland over het leven van Máxima. Onze koningin ontdekte samen met Tiziano het nachtleven in Buenos Aires. De schrijfster vertelt: “Máxima studeert nog en werkt bij de bank. Ze is dol op Tiziano, maar lonkt al haar hele leven naar het buitenland. Dat trekt aan haar als een magneet.”

Máxima zou met iemand uit de bovenklasse willen trouwen. Een zogenaamde echte Italiaan met Italiaanse ouders. “Terwijl: ze heeft het bloed van een conquistadora, die er op uit wil, de wereld wil ontdekken en wil zien: hoe ver kan ik komen?”, geeft Luyten nog mee.

Ten huwelijk gevraagd

Máxima koos er uiteindelijk voor om naar New York te trekken. Daarom liet ze haar toenmalig vriendje achter. Tiziano was kapot van het feit dat Máxima zijn huwelijksaanzoek afwees. Ook Máxima was naar verluidt heel verdrietig in die periode. “Ondanks zijn huwelijksaanzoek, daar was zij zelf heel verdrietig over.” De Italiaan loste nooit veel over zijn relatie met onze koningin. Het enige wat hij ooit zei, was: “Het is een goede meid. En heel intelligent.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Denise (18) verdient zo’n 10.000 euro per maand met OnlyFans en krijgt hulp van haar vriendje!

Wat was het eerste dat jij deed toen je 18 werd? Voor Denise was dat direct het aanmaken van een OnlyFans-account zodat ze kon beginnen met het verdienen van haar eigen knaken.

Niet alleen voor zichzelf maar ook voor haar vriendje Mike die met haar samenwerkt. Niet zonder reden natuurlijk, want zoals Mike zelf zegt: “Ik ben alleen maar blij met die fans want zonder hen kan ik niet eten.”

Overigens krijgt Denise ook geregeld rare verzoekjes binnen. Bijvoorbeeld of ze eens een foto van een ’bout’ kan insturen. En dan hebben we het niet over zo’n metalen pin waarmee je twee voorwerpen aan elkaar kunt verbinden. Denise ziet dat zelf niet zo zitten trouwens maar vriendje Mike vindt het voor 200 euro niet eens zo’n slecht idee…

Bron: NPO

Doorgaan met lezen

Trending