Zien! Peter Gillis is met de dood bedreigd en vreest voor zijn leven:
Connect with us

Celeberties

Zien! Peter Gillis is met de dood bedreigd en vreest voor zijn leven:

Het lijkt erop dat Peter Gillis alleen maar pech heeft de afgelopen tijd. Het gaat niet goed met zijn gezondheid, zelfs zo slecht dat hij met spoed naar het ziekenhuis moest. Ook zijn zoon is een tijd geleden mishandelt maar nu wordt de miljonair ook nog een bedreigt en door niemand minder dan de gekke ex van zijn vrouw Nicol.

Gelukkig was het ziekenhuis resultaat niet ernstig, maar Peter moet wel beter op zijn voeding en gezondheid gaan letten. Zijn uikerspiegel te hoog en dat was direct een teken voor Peter dat hij toch echt iets meer aan zijn gezondheid moet gaan doen.

Bedreigt
Peter heeft echter meer dan alleen dat meegemaakt, zo zou hij zijn bedreigt door de ex van Nicol want op het moment dat Peter en Nicol wat voor elkaar begonnen te voelen had Nicol eigenlijk nog een relatie. Toen de ex erachter kwam dat er iets tussen de twee aan het opbloeien was werd hij boos.

“Hij draaide mijn arm bijna uit de kom. Toen hij het hartje wat Peter stuurde zag, heeft hij me tegen een pui geduwd. Toen ben ik met de kinderen naar kantoor gevlucht”, zegt Nicol.

Peter werd vervolgens met de dood bedreigt via de telefoon door de ex. Dit was echter nog lang niet alles want de ex heeft een lange tijd het leven van de twee enorm zuur gemaakt. Nicol heeft uiteindelijk aangifte gedaan bij de politie:

”Mijn ex heeft me verkracht in mijn slaap. Ik wilde een abortus, maar toen zag ik op de echo een hartje, een kindje van vlees en bloed”, aldus Nicol.

Celeberties

Samantha de Jong (Barbie) klapt uit de school: “Werd gedwongen geprostitueerd!”

Samantha de Jong is een hele tijd geleden opgepakt samen met haar vriend Robbie vanwege vermoedens van heling. Bij Juicechannel kwam afgelopen maand al een vraag binnen om duidelijkheid betreft de afwezigheid van Barbie te verklaren op social media. Juicechannel wist meer te vertellen: “Samantha is weer verliefd op een nieuwe man. Haar vorige liefde zit op dit moment vast en daarom heeft ze alvast een andere vent aan de haak geslagen. Deze zat wel alleen nog in een relatie. Maar joh, wat maakt het uit!” We zijn alweer een aantal weken verder en het juicekanaal Reality.FBI houdt ons op de hoogte. Gisteren plaatste het kanaal: “Morgen staat Robbie, het vriendje van Barbie, terecht voor o.a. het schenden van de voorwaarden van een eerdere vrijlating. Maar ook een recente diefstal komt aan bod. Een aantal weken geleden vond er een diefstal plaats van meerdere gereedschappen. Barbie werd daarbij ook meegenomen.”

Vriendje Samantha de Jong achter slot en grendel!
De zitting zou vanmorgen om kwart voor tien hebben plaatsgevonden in Den Haag en de uitspraak is niet mals. Reality.FBI vervolgt de berichtgeving: “Robbie is deels veroordeeld voor de gereedschapsdiefstal van eerder dit jaar. Er werden op twee locaties gestolen gereedschappen gevonden. Voor de ene locatie is hij vrijgesproken. Voor de ander is hij veroordeeld voor de duur van de dagen dat hij in voorarrest zat. Dus eigenlijk ‘geen straf’” Echter heeft Robbie al vaker dingen gedaan die niet door de beugel kunnen: “Hij moet wel gewoon een gevangenisstraf uitzitten van 1 jaar, uit een eerdere veroordeling. Zijn compagnon heeft de ‘schuld’ op zich genomen en verklaard dat hij het gedaan had en heeft de 6 maanden gekregen die eerder voor Robbie werden gevraagd.” Samantha zelf zou niet bij de zitting aanwezig geweest zijn. Logisch gezien de eerdere berichtgeving van Juicechannel. Barbie heeft echter zonet van zichzelf laten horen.

Hond gestolen… en nog wat…

Naast het nieuws dat de vriend van Barbie voor een vrij lange tijd de bak in moet is er meer gaande in het leven van de blondine. Zojuist heeft Barbie een bericht geplaatst op Instagram: “Lieve jongens en meisjes, wie heeft mijn hond. Mijn hond is gestolen door drie psychopaten.” Het lijkt er dus op dat er mensen zijn die volgens Barbie haar hond hebben meegenomen. De blondine plaatst er een video bij ter herkenning. Echter denkt Barbie al te weten wie deze mensen zijn en heeft meer informatie. Barbie vervolgt: “Deze drie mensen zetten ook meisjes gedwongen in de prostitutie, ik was daar ook het geval van. Deze mensen heten Tony, Nancy en Sander.” Om de aandacht weer op de vermissing van haar hond te vestigen vervolgt Samantha de Jong haar verhaal: “Alsjeblieft, herken jij deze hond, DM mij!” Hieronder meer:

View this post on Instagram

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre onthulling betreft Linda de Mol fataal voor haar imago!

Linda de Mol is al maanden uit de roulering vanwege alle onthullingen omtrent het grote The Voice-schandaal. Haar vriend destijds, Jeroen Rietbergen, was één van de drie hoofdpersonen in de video van BOOS en haar broer moest zich aan Tim Hofman verantwoorden. Daarnaast werd later duidelijk dat Linda al van bepaalde misstanden af zou weten waar ze volgens critici te weinig mee had gedaan.

Wat volgde was een soort mentale break-down en een bijzonder lange stilteperiode. Zelf de grote Miljoenenjacht is ruim een half jaar verschoven om de presentatrice tijd te geven om hier allemaal van bij te komen. Echter spreken veel mensen over een gouden troon waar de tv-koningin vanaf is gevallen. De opgelopen imagoschade die Linda zichzelf zou hebben aangedaan zou niet meer te herstellen. Echter weten we dat dit vaak mee kan vallen. Wanneer Lil Kleine weer muziek mag maken dan kunnen we Linda ook vergeven.

Linda de Mol ontmaskerd door Fawry!

De manager van Linda, Xenia Kasper, heeft laten weten 5 Oekraïense vluchtelingen in haar villa te hebben opgevangen: “Ze heeft een moeder met drie kinderen en een oma bij haar in huis. Niet in haar tuinhuisje, maar echt in huis.” Yvonne Coldeweijer heeft deze actie direct op een charmeoffensief gegooid: “Wil je iets goeds doen? Doe het gewoon. Hoe ga ik het leed van anderen gebruiken om er zelf beter van te worden? Dat is letterlijk wat het is.” Coldeweijers collega-roddeltante Fawrynotsawry zegt dat het opgezet spel is: “Toen die mensen dus binnenkwamen stond héééél toevallig een paparazzi-fotograaf bij de deur om dat even vast te leggen. Dat is natuurlijk allemaal een beetje opgezet spel. Dat snappen we natuurlijk ook wel.” Fawry legt uit: “Linda is zó slecht in het nieuws gekomen dat ze denkt ‘Hé, ik moet wat positiefs doen!’” Hieronder meer vanaf 10:40!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Johnny de Mol presenteert toch HLF8 na aangifte poging doodslag en doet live statement

Eerst wel, dan weer niet en nu toch wel. Johnny de Mol presenteert vanavond gewoon zijn dagelijkse talkshow HLF8, zij het geflankeerd door Hélène Hendriks. De presentator opende de show wel met een statement over de gruwelijke details van de aangifte wegens doodslag die vandaag lekte.

Johnny begint het programma: “Een persoonlijke noot. Voor mij zijn er wel leukere dagen geweest. Ik sta hier vanavond omdat er een publicatie is verschenen waarin mijn ex mij opnieuw beschuldigt dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd.”

De presentator vervolgt: “Het is een verhaal dat mij al een jaar of twee achtervolgt, over een relatie van zeven jaar geleden. Die relatie was echt niet allemaal harmonie. Die verdiende zeker niet de schoonheidsprijs. Maar in alle eerlijkheid, met twee vingers in de lucht, er is niets van waar. Ik heb het allemaal niet gedaan en van een mishandeling is zeker geen sprake.”

Moddergevecht

Hij gaat liever niet inhoudelijk op de zaak in, om niet in een welles-nietes spelletje te vervallen. Johnny heeft geen zin in een moddergevecht in de media. “Daar heb ik tot dusver niet aan meegedaan en dat ga ik nu ook niet doen. Geloof me, dat is best wel lastig. Wanneer dit een zaak wordt, daar ziet het wel naar uit, dan zal ik mij verdedigen en verantwoorden op de daarvoor bestemde plek. Voor nu wil ik het hierbij laten. Niet dat niet belangrijk is, maar er zijn ook belangrijkere dingen. We gaan over tot de orde van de dag.”

Johnny deed het statement na het lekken van de integrale aangifte tegen hem.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending