Zien: Peter Pannekoek sloopt Mark Rutte met keiharde opmerking over toeslagenaffaire
Connect with us

Celeberties

Zien: Peter Pannekoek sloopt Mark Rutte met keiharde opmerking over toeslagenaffaire

De toeslagenaffaire is een zwarte bladzijde geweest uit de afgelopen jaren. Als gevolg hiervan zijn er veel kinderen uit hun huis geplaatst. Je zou denken dat nu het hele schandaal naar buiten is gekomen, de kinderen weer naar huis mogen. Toch is dit niet het geval. Peter Pannekoek heeft daarom in het programma Dit Was Het Nieuws gister keihard uitgehaald naar onze minister president.

Mindblowing
Peter Pannekoek noemt het onder andere “mindblowing” dat deze “staatsontvoeringen” niet worden opgelost door het kabinet. Schrik niet, maar het gaat om in totaal 1115 kinderen die momenteel niet meer bij hun ouders wonen. Maar dat was nog maar het begin. Peter gaat verder met zijn oproep:

“Als er morgen één kind wordt ontvoerd, staat het land in lichterlaaie. En van de (minimaal) 1115 toeslagenkinderen is er nog niet eentje terug. Er zit een team op, er wordt hard aan gewerkt, zegt men dan. Stel, er zit een team van vijftig man. Dan moet het die mensen toch wel lukken om per week één kind terug te geven?”

Ernstige situatie
Het kabinet lijkt er echter niet mee bezig te zijn, zoals we de afgelopen jaren al vaker hebben gezien. Pannekoek zei hierover: “Die kinderen zien al jaren hun ouders niet meer. Het is niet alsof die ouders zeggen: ‘Ik heb deze week geen tijd, laat dat kind nog maar even zitten’. Wat is dit voor waanzin?”

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes klapt uit de school over mishandeling Lil Kleine!

Een maand geleden verscheen er plotseling een video van Lil Kleine die zijn vriendin, Jaimie Vaes, aan haar haren uit een auto trok. Yvonne Coldeweijer deelde deze beelden en kort daarna is de rapper opgepakt. Even later heeft Jorik, zoals de rapper heet, nog twee weken in de cel moeten verblijven tijdens het onderzoek naar deze zaak. Op de beelden is ook te zien dat de rapper het hoofd van zijn vriendin tussen de portier klemt.

Jorik is al vaker in opspraak gekomen vanwege geweld, niet alleen richting zijn vriendin. Kort voordat de video opdook stond de rapper al terecht vanwege een mishandeling een paar jaar geleden in het uitgaansleven. Ook is de rapper op Ibiza opgepakt vanwege vermoedens van mishandeling van zijn vriendin. Beide hebben dit vervolgens ontkent in een video. Maar het lijkt erop dat alles nu anders is gezien gelekte informatie bij de welbekende juicechannels.

Jaimie Vaes doet haar verhaal betreft Lil Kleine!

Jorik zit namelijk voor een goede maand in Thailand om “aan zichzelf te gaan werken“. Vermoedelijk zit Jaimie nog in Nederland samen met hun gezamenlijke zoontje. Het Instagramkanaal ‘Juicechannel’ is echter ter oren gekomen dat de brunette haar verhaal gaat doen. Juicechannel schrijft: “Wij hebben vernomen dat er plannen zijn dat Jaimie binnenkort haar verhaal gaat vertellen bij Robbert Rodenburg. Ze wil dit op een rustige en subtiele manier vertellen en niet via de mainstream media omdat deze vaak knip- & plakwerk leveren.” Het is natuurlijk afwachten wat de brunette gaat vertellen. Het kanaal vervolgt: “Jaimie heeft al eens eerder bij Robbert Rodenburg gezeten in het programma ‘Open kaart’. Of dit weer voor deze YouTube-serie gaat zijn is ons niet duidelijk.” Van beide is hier nog geen reactie op vernomen. Ook de termijn hiervan is niet bekend. Hieronder eerdere beelden van Jaimie waarover ze zich openlijk uitlaat over de moeizame relatie tussen beide:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Chantal Janzen haalt keihard uit naar Ali B: ‘Dikke middelvinger!’

Chantal Janzen die een tijd met Ali B heeft gewerkt haalt nu keihard naar hem uit in de Telegraaf. Volgens Chantal moet we ophouden met dat Ali B onschuldig is tot het tegendeel bewezen is. Volgens Chantal doen vrouwen namelijk niet zomaar aangifte.

Chantal Janzen zegt er in de Telegraaf het volgende over. Ze laat weten geen contact meet te hebben met de verdachten.

“Nee, maar die band had ik al niet met ze. Met Ali heb ik altijd fijn gewerkt. Het is vervelend als je je vergist in iemand, of dat nou in je eigen vriendenkring is of tijdens werk.”

Moet er gewacht worden op de uitspraak van de rechter?

“Afwachten wat er daadwerkelijk van waar is, is voor mij secundair. Er is sowieso iets verkeerd gegaan. Hoe groot dat is, weten we allemaal nog niet precies, maar vrouwen doen niet zomaar aangifte.”

Volgens Chantal kan The Voice gewoon doorgaan.

“Ik denk dat het wel terugkomt, maar dat baseer ik op niets. Het is wat ík zou doen. Omdat het programma klopt. Ik vind het ook een mooie middelvinger naar de verknipte mensen die daar op de verkeerde plekken zaten.”

RTL zou volgens Chantal het volgende moeten doen.

“De rotte appels eruit flikkeren, de fruitschaal schoonmaken, het gezonde fruit terugdoen of nieuw kopen.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bram Krikke slaat bloedmooi Nederlands model aan de haak!

Bram Krikke is de grappigste en meest snorrige man van het internet en op de radio. Bram begon zijn carrière op YouTube met het kanaal ‘De Knieperts’. Echter wist Bram een soort jeugdheld te worden door zijn hilarische video’s die hij maakte met ‘Bram in de Buurt’ voor SLAM. SLAM is dan ook het radiostation waar de snorremans zijn carrière als radio-dj is begonnen. We kunnen inmiddels wel stellen dat dat een groot succes is geworden. Inmiddels heeft Krikke al een overstap gemaakt, samen met zijn co-host Tom van der Weerd, naar Qmusic.

De snorremans is nooit zijn gevoel voor absurd droge humor verloren en weet dit ook goed door te zetten op Instagram waar hij mateloos populair is. Met hilarische foto’s en video’s weet Bram ruim 1 miljoen volgers wekelijks en soms dagelijks te vermaken. Zijn ex-vriendin, Didi, is ook behoorlijk bekend geworden door zijn succes.

Bram Krikke is weer van de markt verdwenen dames…
Zo’n 3 maanden geleden maakten Bram en Didi echter bekend een punt achter de relatie te zetten: “Helaas hebben wij na 3 jaar moeten besluiten dat we uit elkaar gaan. Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk en kwamen we eigenlijk tot de conclusie dat we een ander labeltje op onze relatie moeten plakken.” De snor was dus weer op de markt. Echter, niet voor lang. Bram heeft dit zelf niet bekend gemaakt, maar het welingelichte Juicechannel wel. Juicechannel: “Wij hebben nog een scoopje in petto. Bram is namelijk niet meer vrijgezel, hij gaat al eventjes met Robin Holzken. Hij is laatst ook naar haar toegegaan in New York. How cute. Het zal binnenkort wel bevestigd worden, wij wensen de twee veel geluk samen!” Robin is een populair model uit Nederland die klaarblijkelijk woonachtig is in New York. Dat doet de snorremans netjes:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending