Zien: Pikante beelden Sarah van Soelen duiken op Social Media
Connect with us

Celeberties

Zien: Pikante beelden Sarah van Soelen duiken op Social Media

Dat Andre Hazes helemaal happy met zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen. Sarah is een redelijk bekende influencer en personal trainer. Sara bood hem veel steun tijdens moeilijke periodes in de periode dat Dre bij Monique was. Hij zei eerder: ,Hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap”, aldus de zanger.

Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.”We weten allemaal hoe ditlaatste geeindigd is, ze zijn een gelukkig stel geworden en laten dat maar al te goed zien op Social media.

Onlangs dook er een pikante foto op van Sarah van Soelen op Social Media, je moet goed kijken om te zien dat ze het is door de tattooages, makeup en haar gekleurde haar.

Pikante beelden Sarah van Soelen duiken op Social Media

In de onderstaande foto is ze met wel heel weinig kleding te zien. Hoe het publiek hierop reageert is ons niet bekend

Celeberties

Pittig gerucht: “Sarah van Soelen al 3 maanden zwanger van André Hazes”

De roddelpers draait weer op volle toeren als het op André Hazes en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen aankomt. Volgens verschillende bronnen gaat nu het wilde gerucht dat Sarah van Soelen al drie maanden zwanger is.

Sarah van Soelen zwanger
En de vader zou in dat geval natuurlijk niemand minder dan volkszanger André Hazes junior zijn. André heeft al een kind bij Monique Westenberg en zou nu dus opnieuw vader gaan worden.

Nadat André zijn ex-verloofde Monique aan kant had gezet, zocht hij al snel zijn heil bij de heel wat jongere Sarah. Onlangs gingen Dré en kersverse vriendin nog op vakantie naar Ibiza, waar ook Sarah haar familie aanwezig was. Sarah plaatste daar genoeg spannende foto’s van.

Babynieuws voor André en Sarah
Onlangs kochten de tortelduifjes ook een splinternieuw appartement van bijna een miljoen euro in Rotterdam. Zou dat erop wijzen dat er een kleintje op komst is? De twee zijn in ieder in een rap tempo stappen aan het zetten in hun relatie.

Op het Instagram-account van ‘roddelkoning’ Fawry not sawry kwamen er al verschillende berichten dat Sarah in een kliniek in Scheveningen gespot zou zijn. Sarah zou zelfs al drie maanden zwanger zijn van André en het nieuws deze week wereldkundig gaan maken. Maar of er bij Sarah al een buikje is te zien….

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: André Hazes maakt zich opvallende bedenking na breuk met Monique en nieuwe relatie met Sarah

André Hazes heeft de voorbije maanden niet stilgezeten. Dat is het minste wat je kan zeggen.

In ‘De Cooke en Verhulst Show’ blikt hij terug op een woelige periode waarin hij brak met Monique Westenberg en meteen daarna een relatie begon met Sarah van Soelen.

“Er gebeurt best wel veel in mijn privéleven altijd, in de afgelopen maanden. Ik ben gescheiden van mijn vriendin en ik heb Sarah leren kennen. Het ging allemaal best wel snel”, bedenkt André Hazes zich.

“En ik zie daardoor mijn kindje natuurlijk wat minder. Ik heb daarvoor een liedje geschreven, eigenlijk een soort boodschap.”

“Ik ben niet zo’n heel goede prater. Ik kan heel goed dollen met mensen, maar als het heel serieus wordt kan ik niet zo heel goed mijn ding vertellen.”

“Mijn emoties zijn eigenlijk in een soort liedje gestopt. Dat is een soort boodschap aan mijn zoon.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftig nieuws: Bridget Maasland vertelt eerlijk wat André Hazes met haar gedaan heeft!

André Hazes staat sinds een paar weken weer midden in de spotlights vanwege het beëindigen van zijn relatie met Monique Westenberg. Bridget Maasland is dit keer niet “de oorzaak”, maar een 25-jarige influencer zou dat volgende verschillende geruchten wel zijn. Die influencer heet Sarah van Soelen en er zijn al meerdere foto’s van de twee gespot.

Maar daar gaan we het nu even niet over hebben, wél gaan we het hebben over de vorige keer. De afgelopen keer dat de zanger in het nieuws was, was toch iets heftiger. Dat kwam omdat hij direct een andere relatie had met iemand die wij allemaal kennen én ook nog eens 20 jaar ouder was, Bridget. In een openhartig gesprek met YouTuber Robert Rodenburg vertelt ze álle ins en outs in de serie ‘Open Kaart’.

Bridget Maasland moest meerdere therapieën volgen na relatie met André Hazes

De presentatrice laat onder andere weten dat ze last had van alle media aandacht en de aannames die gemaakt werden. Ze zegt: “Er zijn toen echt grenzen overschreden. Omdat ik ouder was en ik zou hem bij z’n vrouw hebben weggehaald; wat allemaal niet het geval was.” Ook vertelt ze dat ze enorm veel moeite had om erover te praten. Ze zegt hier het volgende over: “Maar intern en ikzelf heb heel wat psychologen en therapieën moeten volgen om hiermee om te kunnen gaan.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending