Zien: Prinses Amalia opnieuw in kwaad daglicht door 17-jarige Noorse prinses!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Prinses Amalia opnieuw in kwaad daglicht door 17-jarige Noorse prinses!

Kroonprinses Amalia en de rest van het koningshuis hebben weer een flinke klap gekregen op hun reputatie. Nu.nl heeft op Instagram zelfs een compilatie van fouten van het koningshuis tijdens de coronacrisis gemaakt. Ze hebben een collage gemaakt van hun corona-gerelateerde fouten en hierbij de reacties erop geplaatst. Dit zorgt er natuurlijk voor dat “het volk” sterk het gevoel krijgt dat het koningshuis zich gewoonweg niks van de regeltjes aantrekt. Het vertrouwen in het koningshuis is dan ook gigantisch veel gezakt de afgelopen jaren. Toen de kroonprinses op 7 december achttien werd heeft er schijnbaar een groot feest plaatsgevonden. Dit terwijl het advies is om niet meer dan 4 mensen thuis te hebben. Het feest werd weliswaar in de tuin gegeven, maar volgens De Telegraaf waren er zo’n 100 mensen aanwezig. Dat kunnen we wel een behoorlijk verjaardagsfeest noemen. Toevallig genoeg is de Noorse prinses Ingrid óók bijna jarig, op 21 januari.

Amalia wel, Noorse prinses niet

De 17-jarige prinses Ingrid is het eerste kind van kroonprins Haakon Magnus van Noorwegen en het tweede van prinses Mette-Marit. Prinses Ingrid is tweede in de lijn van de Noorse troonopvolging, na haar vader. Ze zal dus, net als onze kroonprinses, ook ooit koningin worden. Het Noorse koningshuis heeft waarschijnlijk goed gekeken naar de kritiek in Nederland op de uitbundige verjaardag. Er zou in eerste instantie namelijk een galadiner komen vanwege de aankomende achttiende verjaardag.

Maar afgelopen donderdag heeft het Noorse koningshuis laten weten dat deze uitgesteld zal worden. Dit, juiteraard, vanwege de huidige zorgwekkende coronasituatie. Dit nieuws komt natuurlijk ook aan in Nederland. Hierdoor zijn mensen nóg verbaasder waarom dat hier niet gewoon het geval had kunnen zijn. De Noorse prinses is overigens een behoorlijk opvallende verschijning. Ze komt regelmatig vanwege de bijzondere dingen die ze doet. Bijvoorbeeld in een F16 vliegen of met de ‘Special Forces’ meetrainen. Swipe onderstaande foto’s om meer te zien!

Gezondheid

Pfizer zegt te weten hoelang pandemie nog gaat duren

Wie dacht dat we bijna van corona verlost waren, komt bedrogen uit. Mondkapjes, lockdowns en sluitingsuren, zullen nog jaren ons deel zijn. Pfizer verwacht dat de pandemie nog minstens tot 2024 zal duren.

Geneesmiddelenfabrikant Pfizer gaat ervan uit dat de coronapandemie nog zeker aanhoudt tot in 2024. Dat liet het bedrijf verstaan tijdens een videochat met beleggers.

De Farmaceut begint overigens binnenkort samen met BioNTech aan een studie over het vaccineren van kinderen van een half tot vier jaar. Het gaat om drie inentingen. Pfizer is al bezig met een onderzoek naar de werking van vaccinaties bij kinderen onder de 16. Bij kinderen van 2 tot 4 jaar leidde de kuur tot een veel zwakkere immuniteit dan gehoopt.

Ondertussen verwacht het Amerikaans bedrijf dat het vaccin haar volgend jaar omgerekend 27,5 miljard euro aan omzet opbrengt. En als er nog meer inentingen nodig zijn, neemt die omzet alleen maar toe.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Veel boze reacties na deze foto van Monique Westenberg!

Er zijn veel reacties gekomen op een nieuwe foto van Monique Westenberg. De kritiek gaat niet over haar, maar over haar hond. Ze heeft een foto geplaatst waar haar hond Frenkie op te zien is. Die ligt lekker te slapen op een kussen..

Te klein

Nu zijn er veel reacties gekomen op de foto omdat ze vinden dat het kussen veel te klein is voor de grote Frenkie. “O gossie, hij is te klein”, schrijft een volger. Ook schrijft er iemand: “De kussen een beetje klein voor dat beestje?”

Het zorgt ook voor boze reacties, iemand schrijft bijvoorbeeld: “Jij denkt dat dat het beestje het alleen met dat kussen moet doen? Ze heeft de meest luxe grote hondenkussens en manden die verkrijgbaar zijn. Dieren kiezen zelf vaak gekke plekjes.”

Een eerdere foto van haar hond zorgde ook al voor een hoop reacties. Ze liet weten dat het niet goed ging met haar 6-jarige hond Gioia. Ze liet weten dat het heel slecht ging. “Iedere dag de trap op en af tillen is voor mijn rug ook niet bevorderlijk (…) Iemand die een trapliftje kan maken of andere tips? Dit is geen grap, want ze slaapt naast me en wil ik ook zo houden.”

In de avond had ze al de oplossing gevonden door een van haar volgers! “Dankjewel voor alle tips. Ik heb iemand gevonden die een traplift kan maken. Ik kreeg veel vraag of ik het wil delen zodra de lift er is, omdat er veel meer van dit gevalletjes zijn. Zal ik zeker doen!”

Ben jij benieuwd naar het kussentje van Frenkie? Bekijk die dan hieronder:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Bizarre Borsato-appjes gelekt: ‘Schaam je héél erg diep!’

Er zijn bizarre appjes gelekt waarin de oprechtheid van het slachtoffer van Marco Borsato in vraag wordt gesteld. Yvonne Coldeweijer weet dat de afzender van de berichtjes niemand minder is dan fotograaf Edwin Smulders.

Er zijn nog genoeg vrienden die Marco Borsato blijven steunen nadat er aangifte tegen hem is gedaan. Shownieuws vond het zelfs nodig om het slachtoffer verdacht te maken. Vooral Bram Moszkowicz en Anouk Smulders, de vrouw van Edwin Smulders, namen de verdediging van de zanger op zich.

Diskrediet

Het is geen geheim dat Anouk de beste vriendin is van de familie Borsato en de zoon van Bram is dan weer manager van de dochter van de zanger. Mensen vinden het een schande dat zij aan victim blaming doen. Ook Guido den Aantrekker kreeg het verwijt dat hij het slachtoffer en zijn moeder in diskrediet probeert te brengen. Dat bleek later niet meteen terecht.

Roddelkanaal Reality FBI publiceert een beweerd appgesprek tussen Guido en Edwin. “Ik heb een WhatsApp-gesprek tussen hoofdredacteur van de Story, Guido den Aantrekker, en de familie Smulders, waarin de moeder van het vermeende slachtoffer (…) haar motieven in twijfel worden getrokken”, klinkt het.

Zeer schadelijk

Het showbizzkanaal verwijderde de appjes ondertussen, omdat de inhoud extreem schadelijk is voor het slachtoffer. Het gaat om zware verdachtmakingen. De reden van de aangifte zou gewoon een wraakactie zijn uit jaloezie, geldgewin en verliefdheid.

Dat is ook wat Bram Moszkowicz liet uitschijnen in Shownieuws. Bram zei: “Ik heb begrepen dat het ook wel eens zo zou kunnen zijn dat het het vanuit de fanclub komt van Marco Borsato. Dat daar iets is gebeurd en dat het een wraakactie zou zijn. Ik weet niet of dat zo is. Het is uit een bron die ik in elk geval vertrouw.”

Diepe schaamte

Yvonne Coldeweijer is niet te spreken over de appjes. “SCHAAM JE HEEL ERG DIEP! Wat jullie doen is wordt door psychologen ‘second r*pe’ genoemd en kan soms als nog schadelijker worden ervaren als het fysieke misbruik zelf.

Doorgaan met lezen

Trending