Zien: Prinses Amalia opnieuw in kwaad daglicht door 17-jarige Noorse prinses!
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Prinses Amalia opnieuw in kwaad daglicht door 17-jarige Noorse prinses!

Kroonprinses Amalia en de rest van het koningshuis hebben weer een flinke klap gekregen op hun reputatie. Nu.nl heeft op Instagram zelfs een compilatie van fouten van het koningshuis tijdens de coronacrisis gemaakt. Ze hebben een collage gemaakt van hun corona-gerelateerde fouten en hierbij de reacties erop geplaatst. Dit zorgt er natuurlijk voor dat “het volk” sterk het gevoel krijgt dat het koningshuis zich gewoonweg niks van de regeltjes aantrekt. Het vertrouwen in het koningshuis is dan ook gigantisch veel gezakt de afgelopen jaren. Toen de kroonprinses op 7 december achttien werd heeft er schijnbaar een groot feest plaatsgevonden. Dit terwijl het advies is om niet meer dan 4 mensen thuis te hebben. Het feest werd weliswaar in de tuin gegeven, maar volgens De Telegraaf waren er zo’n 100 mensen aanwezig. Dat kunnen we wel een behoorlijk verjaardagsfeest noemen. Toevallig genoeg is de Noorse prinses Ingrid óók bijna jarig, op 21 januari.

Amalia wel, Noorse prinses niet

De 17-jarige prinses Ingrid is het eerste kind van kroonprins Haakon Magnus van Noorwegen en het tweede van prinses Mette-Marit. Prinses Ingrid is tweede in de lijn van de Noorse troonopvolging, na haar vader. Ze zal dus, net als onze kroonprinses, ook ooit koningin worden. Het Noorse koningshuis heeft waarschijnlijk goed gekeken naar de kritiek in Nederland op de uitbundige verjaardag. Er zou in eerste instantie namelijk een galadiner komen vanwege de aankomende achttiende verjaardag.

Maar afgelopen donderdag heeft het Noorse koningshuis laten weten dat deze uitgesteld zal worden. Dit, juiteraard, vanwege de huidige zorgwekkende coronasituatie. Dit nieuws komt natuurlijk ook aan in Nederland. Hierdoor zijn mensen nóg verbaasder waarom dat hier niet gewoon het geval had kunnen zijn. De Noorse prinses is overigens een behoorlijk opvallende verschijning. Ze komt regelmatig vanwege de bijzondere dingen die ze doet. Bijvoorbeeld in een F16 vliegen of met de ‘Special Forces’ meetrainen. Swipe onderstaande foto’s om meer te zien!

Meest bekeken

Jongen doet klusjes om auto te kunnen kopen voor zijn alleenstaande moeder

Deze jongen houdt echt heel veel van zijn moeder. Zijn actie is hartverwarmend!

Vandaag de dag lezen we maar al te vaak artikelen over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Jongeren die onbeleefd, ondankbaar of zelfs onaangenaam zijn.

Gelukkig gedragen lang niet alle jonge mensen zich op deze manier. Vandaag delen we het verhaal over een jongen die zijn hart absoluut op de juiste plek heeft zitten!

De 13-jarige William, uit de Verenigde Staten, heeft veel tijd en energie gestoken in het verdienen van wat extra geld. Hij vertelde echter niemand over zijn plannetjes met het geld.

Wat hij toen deed, kwam als een enorme verrassing, niet in het minst voor zijn zeer ontroerde moeder.

Tijdens de zomer werkte William hard om gazons te maaien. Zijn spaarvarken raakte al met al voller. Toch ging het hem niet snel genoeg en hij besloot iets heel dierbaars te verkopen: zijn Xbox.

“Welke 13-jarige verkoopt zijn Xbox? Ik ken niemand,” zei zijn moeder.

Dus wat was het plan van Williams? Zijn doel was al die tijd om een auto te kopen voor zijn alleenstaande moeder!

Uiteindelijk had William genoeg geld bij elkaar gespaard om een auto te kopen voor zijn geliefde moeder. Het mag dan ook geen verrassing heten dat zijn hartverwarmende verhaal viraal ging.

Wat een prachtige actie!

Bekijk meer van het verhaal in de speler hieronder en deel dit gerust met je vrienden op Facebook om de liefde verder te verspreiden!

Doorgaan met lezen

Animals

Beer zat 30 jaar vast in een kooi – zie nu haar reactie als ze wordt bevrijd

Meer dan 30 jaar geleden arriveerde een kleine beer in een dierentuin in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De berenwelp heette Fifi en werd tegen haar wil gevangen gehouden. Het doel van de beer was uitsluitend om geld te verdienen.

Fifi werd gedwongen voor mensen ‘trucjes’ te doen en ze werd nooit met respect behandeld. Ze kreeg slecht te eten en leefde in ellendige omstandigheden. Na tien jaar hel werd de dierentuin eindelijk gesloten.

Maar in plaats van Fifi vrij te laten in een natuurgebied, gebeurde er iets vreselijks.

De eigenaar van de dierentuin sloot haar op in een roestige kooi. Hier zou ze de komende twintig jaar wachten, totdat iemand haar zou kopen. De eigenaar van de dierentuin wilde zijn investering terugkrijgen.

Na verloop van tijd hoorde de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) van de grimmige situatie van Fifi.

Toen PETA haar voor het eerst zag was Fifi er erg slecht aan toe: ze was lichamelijk en geestelijk ziek en extreem ondervoed.

De anders grote en sterke beer, die ze vroeger was, was nu een mager scharminkel.

PETA vervoerde haar onmiddellijk naar The Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandeling kreeg die ze zo hard nodig had.

Vandaag heeft Fifi, een Syrische bruine beer en oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, een nieuwe start in het leven gekregen, ver van haar vorige kwelgeesten.

Na slechts vijf maanden in de opvang werd Fifi veel sterker en vandaag is ze weer een gezonde en sterke beer!

Doorgaan met lezen

Animals

Paard gaat op de grond liggen en begint enorme winden te laten

Iedereen heeft wel eens last gehad van winderigheid. Rijk of arm, scheten laten doen we allemaal. Het is heel normaal en natuurlijk.

Scheten zijn ook zeer zeker niet exclusief voor mensen. Ook de meeste dieren laten scheten. Elk hondenbaasje kan dat beamen.

Ook het paard genaamd Archy laat scheten. Na een verandering in zijn dieet is hij winderiger geworden. De viervoeter is meer vezels gaan eten op aansporen van de dierenarts.

Een van de gevolgen is dat het dieet voor wat meer flatulentie heeft gezorgd. Flink wat meer, dus schrik niet als je de onderstaande video ziet.

Er is dus ook geen reden om je zorgen te maken als je de onderstaande video bekijkt, waar Archy verschillende keren erg harde winden laat!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending