Zien: ‘Prinses Amalia’ reageert genadeloos op Privé-blunder van Evert Santegoeds!
Connect with us

Celeberties

Zien: ‘Prinses Amalia’ reageert genadeloos op Privé-blunder van Evert Santegoeds!

Sinds de juicekanalen in opkomst zijn weten de grote roddelbladen maar moeilijk met nieuw roddelnieuws te komen. Amalia was deze week toch wel de ultieme ‘scoop’ van weekblad Privé. Er stonden gigantische titels op de cover van Privé zoals “HEEFT AMALIA HAAR PRINS GEVONDEN?” en om je wat warmer te maken: “EXCLUSIEF UIT LECH” en “SAMEN IN DE SNEEUW“.

Ja, dat triggert mensen blijkbaar om zo’n blaadje te kopen. Op de cover was een levensgrote vage foto van een blond meisje en een jongen met krullen te zien. Privé heeft de foto’s weer overgekocht van het Duitse blad BILD: “Zijn dit de foto’s die achteraf zo belangrijk blijken te zijn als van prinses Beatrix en Claus in de bossen bij Drakesteyn, of die eerste van koning Willem-Alexander en Máxima… in New York?” Vervolgens komen ze met een verhaal over waar precies de foto gemaakt is. Op 1444 meter hoogte.

Dubbelganger van Amalia reageert!

Maar er is nog veel meer aan de foto te zien volgens Privé: “Maar was het in New York nog de vraag of Isebrand de eerste liefde van de prinses was, nu lijkt dat zeker.” Weekblad Party heeft de RVD om opheldering gevraagd. Het antwoord van de RVD is hilarisch: “Voor wat betreft de foto op de cover van een weekblad kan ik u mededelen dat dit niet de prinses is, maar iemand anders.” Juist, dat hele gezeur rondom de foto is dus klinkklare onzin, het is Amaal niet. Of het wel Isebrand is met een andere vriendin zegt niemand. Yvonne Coldeweijer vindt dit natuurlijk hilarisch: “Een royaltyspion heeft contact gehad met de RVD en dit is Amaal dus ABSOLUUT niet, Evert. Ze was wel in Lech, maar dit is d’r gewoon niet. Scheelt wel weer een rechtszaak. Wat een afgang, Evert.” Dit is wél de dame op de foto:

@anne.heij MATERIAL GIRL want ik sta op de cover van privé als PRINSES AMALIA #prinsesamalia #lech #prive #roddelblad #nieuweprinses #prinsgevonden #lifeofyvonne ♬ Material Girl (Bass Boosted) – Saucy Santana

Celeberties

Net binnen: Dokters stellen heftige diagnose vast bij Hans Kazan

Het heeft echt een hele lange tijd geduurd maar nu weten ze eindelijk vanuit Spanje wat er precies met Hans Kazan aan de hand is, de Spaanse artsen hebben een diagnose kunnen stellen bij de goochelaar.

Hans had zelfs in het ziekenhuis gelegen en kon maar liefst drie weken lang bijna geen eten binnenhouden. De conclusie van de artsen is nu dat Hans teveel maagzuur heeft waardoor zijn maag het eten niet kan binnenhouden.

Oplossing

Gelukkig is er ook een oplossing voor zijn probleem welke geen heftige operaties nodig heeft of andere extreme ingrepen. Hans hoeft enkel elke dag een pilletje te slikken waardoor zijn maagzuur minder wordt en ook weer normaal kan eten. Hij heeft ook geen virus of iets anders om zich zorgen over te maken.

Hans woont in Marbella en wordt inmiddels al bijna 69 jaar oud en kan nu met een gerust hart zijn verjaardag vieren!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Belgisch koningspaar neemt Oekraïense vluchtelingen in huis

Koning Filip en koningin Mathilde van België gaan vluchtelingen uit Oekraïne opvangen. Ze gaan drie gezinnen onderbrengen in appartementen van de Koninklijke Schenking. Dit is de organisatie die staatseigendom aan de koninklijke familie ter beschikking stelt.

Begin april kunnen de gezinnen hun intrek nemen in de woningen. “Het oorspronkelijke doel van deze accommodaties was om ze ter beschikking te stellen aan sociale instanties om mensen met een laag inkomen te huisvesten, een missie die goed aansluit bij wat we met de Koninklijke Schenking willen bereiken”, legt de voorzitter van de Koninklijke Schenking Jan Smets uit.

Woensdag bezocht koning Filip nog een bezoek aan een registratiecentrum voor Oekraïense vluchtelingen in Brussel. Daar sprak hij met mensen die daar pas waren toegekomen uit het oorlogsgebied.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opgedoken foto’s van Ali B zorgen voor woede in Nederland!

Ali B is een hele poos stil geweest op social media. Dit nadat de berichte BOOS-video uitgezonden is op YouTube waarin de rapper één van de hoofdpersonen is. De rapper en ondernemer wordt van behoorlijk ernstige vergrijpen verdacht en het onderzoek is nog gaande. Na zijn statement waarin de rapper aangeeft dat hij zich nooit schuldig heeft gemaakt aan de vermeende vergrijpen hebben we niets meer gehoord.

Wel hebben we veel foto’s voorbij zien komen van mensen die de rapper in Dubai hebben gespot. Yvonne Coldeweijer heeft al laten weten dat de rapper voorgoed verhuist: “Ik heb gehoord van een familielid van Ali, dat Ali niet meer terugkomt naar Nederland. Hij heeft grond gekocht in Marokko en hij is daar momenteel een paleisje op aan het bouwen. Hij is dus van plan daarheen te verhuizen zodra die woning af is en daar voorgoed te verblijven.”

Ali B haalt woede op de hals!

Het is Ali in Nederland klaarblijkelijk veel te heet onder de voeten en hij lijkt het hazenpad te kiezen. Of dit altijd al plannen voor de toekomst waren, die nu wellicht naar voren geschoven zijn, voor de rapper weten we niet. Coldeweijer weet meer te vertellen over de zaak: “Het familielid geeft daarnaast aan dat zij zich op geen enkele manier zorgen maken. Zeker de advocaat heeft gezegd: joh, deze meiden die jou beschuldigen, die hebben zelf helemaal geen nee gezegd. Ze maken zich dus totaal geen zorgen hierover.” De rapper plaatst de laatste tijd ook weer veelvuldig vakantiefoto’s. Echter viel de foto van Ali waar hij aan het relaxen is in een sauna behoorlijk verkeerd bij veel mensen. Ook roddelkanalen reageren op de geplaatste foto’s. Coldeweijer: “Spoort niet!” Fawry: “Ik weet gewoon niet zo goed wat ik hiervan moet vinden?” Swipe onderstaande foto voor meer:

View this post on Instagram

A post shared by (@teenmag.nl)

Doorgaan met lezen

Trending