Zien: Privégeheimen Mark Rutte op straat! Rutte heeft huis gekocht met een andere man
Connect with us

Meest bekeken

Zien: Privégeheimen Mark Rutte op straat! Rutte heeft huis gekocht met een andere man

Ooit vertelde Mark Rutte (53) dat hij graag bis*ksueel zou zijn omdat hij dan ‘de hele wereld’ achter zich aan zou krijgen. Ook biechtte hij op graag na*kt in zijn huis rond te lopen. Maar veel meer ontboezemingen deed de huidige premier niet.

Mark Rutte

In de biografie Mark Rutte van NRC-journaliste Petra de Koning doen anderen dat nu wel. Zijn meest innige vrienden komen ook voor in het boek. Vanaf de vijfde klas trok Mark veel op met Anthony Dekker, die zijn voornaam later veranderde in Lodewijk, met wie hij later zelfs een huis kocht. Lodewijk woonde echter maar kort in het huis en liet daarna zijn moeder Kitty daar intrekken, boven Mark.

Vertrouweling

Twintig jaar was deze Kitty een vertrouweling voor Mark, die elke zondag koffie bij haar dronk. Vier jaar geleden hield dat ritueel echter op: precies toen Mark in het buitenland was, maakte Kitty een doodsmak van de trap. Gelukkig werd ze diezelfde dag nog dankzij een buurvrouw gevonden. Na het incident verhuisde Kitty naar een verzorgingshuis, waar Mark haar altijd bleef bezoeken.

In hun jaren samen was Kitty een tweede moeder geworden voor Mark, die bittere tranen huilde toen zij in april 2019 overleed. Hoe hecht hun band was, wordt nog maar eens onderstreept door het feit dat Mark één van de maar acht aanwezigen op haar uitvaart was.

Meest bekeken

Dit is de ex-vriend van koningin Máxima met wie ze samenwoonde

Na lang verstoppertje te hebben gespeeld, werd Máxima in 2001 in één klap wereldberoemd door haar verloving met Willem-Alexander. Maar voordat de royal de liefde van haar leven leerde kennen, leidde ze een anoniem bestaan en woonde ze samen in New York.

Knipperlichtrelatie

Voordat Willem-Alexander in haar leven kwam, was Máxima gelukkig met Dieter Zimmerman. Ze leerden elkaar kennen in het bijzijn van vriendin Cynthia Kaufman op een feest. Máxima en Dieter kregen een knipperlichtrelatie. Máxima’s relatie met Dieter werd door een insider beschreven als ‘heftig’. De twee maakten veel ruzie en waren het zelden eens, maar maakten het altijd goed. Wel was hij haar grote steun bij haar overstap van HSBC naar Dresdner

Samenwonen

Ondanks de stormachtige relatie zijn de twee gaan samenwonen, slechts een maand nadat ze elkaar hadden ontmoet. Maar niet omdat ze smoorverliefd op elkaar waren. Samen moesten ze elke maand een gigantische huurprijs ophoesten, waardoor het handiger was om samen te wonen. Dieter werkte in New York bij de lokale vestiging van het Zweedse advertentie- en marketingbureau Tamedia. Hij was graficus.

Hollandse labrador

Máxima nam haar toenmalige vriend twee keer mee naar Buenos Aires en stelde hem in een opwelling voor aan haar ouders. Maar al gauw bleek dat Dieter niet de ware was voor Máxima. Heel snel daarna stelde Cynthia Kaufman haar aan Willem-Alexander voor, die helemaal niet koel en afstandelijk was zoals Dieter, maar als een blije blonde Hollandse labrador werk van haar maakte. Ook heel snel daarna verbrak ze de relatie met Dieter, want onze royal bleek wél de ware voor haar te zijn.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg heeft André Hazes al ingeruild voor deze bekende DJ!

Monique Westenberg heeft een zwaar jaar achter de rug, dat kunnen we wel stellen. Vorig jaar is André Hazes weer bij haar terug gekomen na een relatie te hebben gehad met Bridget Maasland. Hij vroeg haar zelfs ten huwelijk waarbij iedereen heeft kunnen meekijken, zo’n spektakel was het. Maar niet lang daarna kwam Sarah van Soelen al in beeld. De zanger was ondersteboven van deze bloedmooie blondine en Monique leek weer verleden tijd. Tot het uitging, de hoop bij veel fans was een hereniging. Maar ook dat werd al snel de kop in gedrukt, André was alweer naar Anne Rose gegaan.

Zijn nieuwe vriendin. Monique heeft teruggeblikt op een veelbewogen jaar op Instagram: “Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot. In overlevingsmodus. Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon!”

Monique Westenberg lijkt iemand gevonden te hebben!

De zoon van Monique en André is natuurlijk hetgeen wat ze altijd zal verbinden. Toch zal Monique ook ooit aan een nieuwe man gaan, mocht André voorlopig nog met Anne Rose blijven. Het is natuurlijk ook altijd nog mogelijk dat de zanger voorlopig nog een rokkenjager zal blijven. Toch lijkt Monique al wat subtiele hints te hebben gegeven, er is namelijk een nieuwe man gespot. In haar verhaal is namelijk ene DJ Billy The Kit te zien, ofwel Joost Seilberger. Een 41-jarige dj die het wel aardig voor elkaar lijkt te hebben, ook het AD schrijft bijvoorbeeld over zijn terugkomst van 2 jaar geleden. Hieronder de foto van Joost die ze ook sinds kort volgt op social media:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Nieuwjaarsduik in 2022: De Unox-meisjes zijn weer gekiekt!

Het is ieder jaar weer een dingetje, de nieuwjaarsduik en de bijbehorende Unox-meisjes. Ieder jaar springen er duizenden mensen de zee of andere wateren in met een knaloranje muts van Unox. Dat is inmiddels de traditie geworden in ons land en bij Nederlanders in het buitenland. Hoewel er vanwege de pandemie verschillende waarschuwingen worden gegeven vanuit de overheid om niet met teveel mensen bij elkaar te zijn, is het nog steeds een groot evenement.

Sinds 1960 is het een jaarlijks terugkerend gebeuren en vorig jaar was er zelfs een record. De Telegraaf weet te melden dat er maar liefst 60.000 mensen meededen aan de verfrissende duik. Dit was de zestigste editie van vorig jaar. De huidige maatregelen rondom de pandemie zijn echter ietsjes strenger. Maar dat heeft een hoop mensen niet weerhouden om toch even in het water te duiken. Een eitje overigens met de temperasturen van vandaag!

Nieuwjaarsduik levert weer Unox-meisjes op!

Het bijbehorende fenomeen zijn natuurlijk de Unox-meisjes. Ieder jaar wordt er online een soort verkiezing gehouden tussen de knapste koppen met een oranje muts erop. Terwijl jij nog op twee oren je kater uit ligt te brakken zijn er al duizenden mensen kopje onder gegaan. De eerste kiekjes stromen dan ook alweer binnen. Een officiële winnares is nog niet uitgeroepen, dat is vaak even een dag of twee afwachten tot alles online gezet is. Kijk mee, ook naar de editie van vorig jaar, en geniet. Inzendingen van nieuwe kandidaten worden aan de lijst toegevoegd:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending